banner388

Futbol Direktörü Fuat Çapa;  BOLA YENİ  TRANSFERİMİZ GİBİ OLDU

Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, son maçlardaki yüksek performansıyla Bola'nın kendileri için güzel bir transfer olduğunu söyledi.

Futbol Direktörü Fuat Çapa;  BOLA YENİ  TRANSFERİMİZ GİBİ OLDU

Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, son maçlardaki yüksek performansıyla Bola'nın kendileri için güzel bir transfer olduğunu söyledi.

30 Ocak 2024 Salı 16:54
Futbol Direktörü Fuat Çapa;   BOLA YENİ  TRANSFERİMİZ GİBİ OLDU

Samsunspor Haber - Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, son maçlardaki yüksek performansıyla Bola'nın kendileri için güzel bir transfer olduğunu söyledi. Bola ile birlikte Ercan Kara'nın da iyi bir çıkış yakaladığını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Futbol Direktörü Çapa şunları söyledi: "Bola yeni bir transfer gibi oldu. Bugüne kadar oynadığı karşılaşmalarda beklentilerin altında kaldı, sakatlandı, tekrar döndü. Onun mevkisine oyuncu alalım mı, almayalım mı gibi kamuoyunda çok fazla alternatif isimler dolaştı ama son karşılaşmalarda gördük ki Bola bizim için güzel bir transfer oldu. Ercan Kara konusunda da çok fazla soru işareti oluşmuştu, Fenerbahçe maçıyla birlikte Ercan'da çıkış yakaladı. Eksik olan mevkilerimiz var. 

TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Hedeflerimiz ile elimizdeki kadro doğru paralelde giderse beklentiler camiamıza doğru şekilde aktarırsak bu da bize gelecek adına çok güzel şeyler vermiş olur. En büyük transfer taraftardır. Kulübün sahipleri onlardır. Özellikle iç sahada vermiş oldukları destekler, takımızın geriye düştüğü anlarda verdiği inanılmaz destek sayesinde 2-3 maçı geriden gelip kazanmamızı sağladılar. Bugünkü başarımıza futbolcularımız ve teknik heyetimizin katkıları çok büyük ama taraftarlarımızın desteğini de göz ardı edilemez. Bizim için çok itici güç."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Subaşı 2024-01-30 20:21:52

Dimata yetenekli bir oyuncu ama hocaya cephe almış görünüyor bu tıp oyuncular seçilirken ahlak karekter sorgulanmalı aynı şekilde iki yabancı oyuncu milli takımlarında var Samsun'da yok neden niçin sorgulanmıyor hoca çapa neden bu oyuncuları motive edemiyorlar boşuna maaş almasınlar

Avatar
ASLAN ASLAN 2024-01-31 10:05:23

Demedi demeyin sol bek sol açık- sağ bek sağ açık- 6 ve 8 numara birde aboubacar lazım.

Avatar
Yıldıray 2024-01-31 10:38:00

Fuat Çapa Sen O Ercan Denilen Adama Futbolcu diyorsan Samsunu birak git Zaten Futboldan Anlamıyorsun...

Avatar
serdar 2024-01-31 12:14:33

bencede dimata harcanmamalı sabırla motive edilmeli sumski laura teşekkür edilmeli 1 ligde oynayabilirler

Avatar
Ertuğrul 2024-01-31 15:23:12

Hocam, Bola çok geliştirdi kendisini takıma katkısı büyük deseniz anlayacağım. Yeni transfer gibi oldu ne demek!!!! Yapmayın lütfen

Avatar
Hilmi cugu 2024-01-31 17:37:08

Fuat çapa,sen bizle dalga mı geciyorsun, bir aydır transferde tık yok.yadak kalkmadiysa,sebebini bilelim.sabrimiz kalmadı.taraftar gereğini yaptı siz yapmazsaniz,biz yaparız gereğini!

Avatar
Necat Zengin 2024-02-01 17:17:25

Transfer yasağı durduruldu şimdilik fırsat bu fırsat takıma sağbek solbek sağkanat sol kanat tecrübeli 10 numara bir golcü şart bunlar alınmalı eldeki kadro süper lig için yeterli deyil yasak her an gelebilir bence