banner388

Furkan'ın yerine Ahmet 

Samsunspor’da kale el değiştiriyor. Cumartesi günü deplasmanda Eyüpspor’a konuk olacak kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Taner Taşkın, kaleyi Ahmet Altın’a emanet edecek.

Furkan'ın yerine Ahmet 

Samsunspor’da kale el değiştiriyor. Cumartesi günü deplasmanda Eyüpspor’a konuk olacak kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Taner Taşkın, kaleyi Ahmet Altın’a emanet edecek.

20 Eylül 2018 Perşembe 09:58
Furkan'ın yerine Ahmet 

Samsunspor Haber – Samsunspor’da Cumartesi günü İstanbul deplasmanında oynanacak kritik Eyüpspor karşılaşmasında kaleye Ahmet Altın’ın koruyacağı kesinlik kazandı. Hafta başından itibaren antrenmanlarda istekli ve başarılı bir performans sergileyen Ahmet Altın, hazır olduğunun sinyallerini verdi. Teknik direktör Taner Taşkın da tecrübeli kaleci ile özel bir görüşme yaptı. 

HER ŞEY GÜZEL OLACAK 

Kendini hazır hissettiğini söyleyen kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli eldiveni Ahmet Altın, “İyi bir oyuncu kadrosuna sahibiz. İnşallah Eyüpspor karşılaşmasıyla beraber iyi bir çıkış yakalayıp, taraftarlarımızı mutlu edeceğiz. Arkadaşlarımızla beraber sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyoruz. Bu noktada ben de gücüm oranında her şeyimi sahaya yansıtacağım” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isa karabaşoğlu 2018-09-21 00:50:15

yıllardır şu kalemizi bir sağlama alamadık inşaalah Ahmet başarılı olur

Avatar
Çetin Ünal 2018-09-21 09:43:18

İddaa ediyorum.furkan iyi kaleci.bir kaleciden randıman alabilmeniz için.o kalecinin bir macta kesilmemesi gerekir.güvensizlik yaratır.ilerki haftalarda .randıman alınamaz.çünkü yine kaleye gectiği zaman.kesilcem korkusuyla kaleye geçtiği zaman.kesin hata yapar.bu kakeci pisikolojisidir.Bu benin görüşümdür.

Avatar
Ercan 55 2018-09-21 12:22:53

VAllahi niye bilmiyorum o sene bu sene dediler küme düştük.Rakiplere sahayı dar edeceğiz diyolar rakipler sahayı samsun spora dar ediyorlar.Bu nedirya furkanı okadar gözümüzde çok büyütüyoruzki büyütmeyede devam edelim bakalım ne olacak.ve eski samsunulu oyuncular samsun sporda göreve geldiler işten anlıyorlar diye ya ne kadar artist futbolcu varsa hepsini samsun spora toplamışlar. Ya yeter artık arkadaşlar samsun sporumuzda artık güç var maddi açıdan manevi açıdan seyicisi var. Takımımızın olduğu konuma bakya biz samsun spor olarak yönetim olarak taraftar olarak bunları hak ettiğimizi düşünmüyorum.fotbolcu arkadaşlar siz bu takıma tatile gelmediniz sizin işiniz fotbol ekmeğiniz aşınız futbol sizlerden taraftar olarak işinizin hakkını verin aldığınız paranın hakkını verin.samsun sporda olduğunuzu unutmayın.Bu takımın hak ettiği yer alt sıralar değilya. Dua edelimde ikinci ligdende aşağı düşmeyelim. Samsun sporumuza sayın başkanımız İsmail uyanığa Sayın patronumuz Yüksel Yıldırım beye başarılar dilerim.