banner388

Fuat Çapa: Kocaeli maçı çok zor geçecek 

Teknik direktör Fuat Çapa, "Maç öncesi Kocaelispor cephesinden yapılan açıklamalara çok fazla mesai harcayacak bir zamanımız yok. Biz kendi oyunumuzu nasıl oynarız buna bakacağız. Rakibimizin sadece nasıl oynadığı bizi ilgilendiriyor. Diğer kulüp içi meseleleri ise bizleri ilgilendirmiyor” diye konuştu.

Fuat Çapa: Kocaeli maçı çok zor geçecek 

Teknik direktör Fuat Çapa, "Maç öncesi Kocaelispor cephesinden yapılan açıklamalara çok fazla mesai harcayacak bir zamanımız yok. Biz kendi oyunumuzu nasıl oynarız buna bakacağız. Rakibimizin sadece nasıl oynadığı bizi ilgilendiriyor. Diğer kulüp içi meseleleri ise bizleri ilgilendirmiyor” diye konuştu.

19 Ocak 2022 Çarşamba 18:19
Fuat Çapa: Kocaeli maçı çok zor geçecek 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Fuat Çapa, “Cuma günü çok önemli bir maça çıkacağız. Kocaelispor’un beklentinin altında kaldığını görsek de iyi bir kadroları var. Ankaragücü maçında da bu göründü. Hücum hatları gayet etkili oyunculardan oluşuyor. Biz de ikinci devreye Balıkesirspor galibiyet ile başladık. Özgüvenimizi devam ettirmek istiyoruz. Kocaelispor maçından güzel bir sonuç alıp ondan süreçteki 14 günlük boşluğu iyi bir şekilde değerlendirmek istiyoruz" dedi. 

ZOR BİR 90 DAKİKA  

14 günlük aranın ardından zorlu bir maç trafiğinin kendilerini beklediğini ifade eden kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Fuat Çapa, "Maç öncesi Kocaelispor cephesinden yapılan açıklamalara çok fazla mesai harcayacak bir zamanımız yok. Biz kendi oyunumuzu nasıl oynarız buna bakacağız. Rakibimizin sadece nasıl oynadığı bizi ilgilendiriyor. Diğer kulüp içi meseleleri ise bizleri ilgilendirmiyor” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Balıkçı 2022-01-20 12:04:02

Haftanın Analizi
Samsunspor Kocaelispor
21.01.2022 Saat: 19:00

Kocaelispor Ankaragücü ile evinde;

Topla oynama yüzdesi : % 37 çok kötü
Pas yüzdesi : % 77 iyi
Top kapma yüzdesi : % 77 iyi
İsabetli şutları ile : % 50 iyi

Kocaelispor hocası M. Reşit Akçay'ın takımı
90 dakika oyundan düşmeyen oyuncuları ile top kapma ve preste, gol yollarında çok iyiler, takım oyunu tam olarak oturmadığı için çok hata yapıyorlar, Ama her an farka gidebilecek oyuncuları var.

Yönetim ve seyirciler Mustafa hocayı baskı altına aldılar ve maçı son dönemeç olarak görüyorlar, futbolcular Patlamaya hazır bomba gibiler...

Mustafa hoca aşırı gergin, çok büyük riskler alacak farklı oyuncularla farklı taktikler deneyecek, Agresif sert bir oyun seyredecegiz, kırmızı kartlar havada uçacak...

Güçlü rakipleri Ankaragücüspor’a karşı
Evinde oynamanın rehavetine girdiler, Ankaragücü rakibini ciddiye aldı, Topa defansta ve ortasahada daha çok sahip olarak saldırdı ve söke söke 3 puanı aldı.

Haftalardır galibiyet alamayan kocaelispor takımı kazanma hırsı ile sahaya çıkacaktır. Kalede İsmet Defansta Atilla-Musa-Diego -Omolo Ortasahada Mehmet -Mendjeck -Diop-Rashed Forvette ise Yigit Ali ve Pereira
yeni trasferler Akanbi ve Samet kaya lisansları yetişirse tehlikeli golcüler...

Samsunspor Balıkesirspor deplasmanında;

Topla oynama yüzdesi : % 54 kötü
Pas yüzdesi : % 74 iyi
Top kapma yüzdesi : % 66 iyi
İsabetli şutları ile : % 53 iyi

Samsunspor Balıkesirspor maçındaki kötü
oyunuyla kocaelispor gibi güçlü rakibi yenmesi çok zor... yeni transferlerden lisansı çıkan oyuncularımızla takım oyunu oynayarak galip gelebilirsek iyi bir seri yakalarız.

Fuat hoca bu maç çok önemli 6 puanlık bir maç, ya devam diyeceğiz yada havlu atacağız. Bu maçı alan ilk ikiye girer, Bu işi ciddiye almalısın bunu oyuncularına aşılamalısın.
Oyuncuları kocaelispor'un agresif ve sert futboluna karşı uyarmalısın.

Hücuma çıkarken defanstan kısa paslarla top çevirerek oyun kurmalıyız, sağ ve sol kanatları daha verimli kullanmalıyız, ileri uca inerek orta yapmalıyız, Orta sahadan ara toplar ile forveti beslemeliyiz...

En çok yapılan hata havadan atılan doldur boşalt ortaları yapmamalıyız, Ayağa oynanan toplar ve daha çok takım içi pasla yakın oyunla yardımlaşmalıyız, serbest vuruşlarda kornerlerde daha dikkatli olmalıyız, taktik kornerleri taktik serbest vuruşları daha çok yapmalıyız.

Topa fazla sahip olan taraf orta sahada güçlü olan takım bu maçı alacak, Bizler inanıyoruz sizlerde inanın, Birlik olursak takım olursak istersek ciddiye alırsak bu maçı kazanırız.

_Nurullah
_Burak _Sheldon_Yunus_Soner
(Talha) (Aladdin) (Berk)
_Cihan _Hasan_Osman _Saviçeviç
(Melih) (Tolcay)
_Yasin _Tomane
(Tallo) (Fofana)

Bu maçta Saviçeviç Hasan Yasin' den takıma abilik yaparak kenetlenmelerini istiyoruz. Takımı Takım yapan birlik ve dayanışmanın başarısı puanlar ödülü şampiyonluktur. Bu maçı alın maçın kahramanı hepiniz olun.

Ahde vefa Şehitlerimize vefa Samsunspora vefa gönülden sevenlerindir. 20 ocak 1989 tarihinde elim bir kazada rahmetli olan Şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

Bu liğde herkes herkesi yener ama seyircisi arkasında olan takım hepsini yener, başka samsunspor yok, takımınıza sahip çıkın. Seyircimizi stadyuma bekliyoruz…
SAMSUNSPOR ŞAMPİYON OLACAK…

Avatar
55 2022-01-20 01:47:48

Samsun sporun süper lige çıkması için artık hiç maç kaybetmemesi gerek, yoksa gelecek sezonda aynı yerde oynamaya devam eder

Avatar
Miralay 2022-01-20 16:03:37

BALIKCININ yorumu harika uygulanırsa kazanılır.