banner388

Fuat Çapa; ''İşimizi Zora Soktuk ama Zoru Başaracağımıza İnanıyorum!

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Bandırmaspor mağlubiyetinin ardından play-off hedeflerini zora soktuklarını ama zoru başaracaklarına inandıklarını aktardı.

Fuat Çapa; ''İşimizi Zora Soktuk ama Zoru Başaracağımıza İnanıyorum!

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Bandırmaspor mağlubiyetinin ardından play-off hedeflerini zora soktuklarını ama zoru başaracaklarına inandıklarını aktardı.

07 Nisan 2022 Perşembe 20:33
Fuat Çapa; ''İşimizi Zora Soktuk ama Zoru Başaracağımıza İnanıyorum!

Spor Toto 1. Lig takımlarından Samsunspor, hafta sonu oynayacağı Manisa FK maçına Nuri Asan Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan teknik direktör Fuat Çapa, takımın genel durumu ve Manisa FK maçı hakkında bilgiler verdi.

“İŞİMİZİ BİRAZ ZORA SOKTUK AMA ZORU BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Hedeflerini zora soktuklarını ama play-off'a kalacaklarını aktaran direktör Fuat Çapa, “Bandırmaspor maçında hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Daha çok pozisyona giren ve daha iyi oynayan taraf bizdik. Mağlup olduğunuz zaman oynadığınız oyunun bir karşılığı olmuyor. Önümüze bakmak zorundayız. 8 maçımız daha var. Bizim için bitmiş bir şey yok. İlk 6 için halen iddiamız devam ediyor. İlk 6 için avantajları zaman zaman elde edemedik. O fırsatları çok fazla yakaladık ama elde edemedik. İşimizi biraz zora soktuk ama zoru başaracağımıza inanıyorum. Bunun için de gecemizi gündüzümüze katıp bu hedefi gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

“MANİSA FK MAÇINDAN GÜZEL BİR SONUÇLA SAMSUN'A DÖNMEK İSTİYORUZ”

Pazar günü oynanacak maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerinin söyleyen Fuat Çapa, “Manisa FK son haftalarda çıkışta olan bir takım. Skor olarak çok büyük skorlar almıyorlar ama organize olan bir takım. Maçları farklı değil ama 1-0 ve 2-1 gibi skorla kazanıyorlar. Zaafları ve artıları var. Bu yönleri takımımızla paylaştık. Bugün ve yarın bu analizle eşiğinde çalışacağız. Pazar günü güzel bir sonuçla Samsun’a dönüp daha sonrasında içeride oynayacağımız Eyüpspor karşılaşmasına güzel bir şekilde hazırlanmak istiyoruz” diye konuştu.
Sakatlar hakkında da bilgi veren Çapa, “Fofana 10 gündür takımdan ayrı çalışıyordu. Sakatlıktan dolayı Bandırmaspor maçında tam anlamıyla yararlanamadık. Fofana’yı daha fazla oynatsak sezonu kapatabilecek düzeye gelebilirdi. Fofana bugün itibariyle takım idmanlarına katıldı. Herhangi bir aksilik olmazda Manisa FK maçında bize katkı verecektir. Melih Okutan ve Burak Yılmaz bu hafta sakatlıklarından dolayı bizlerle olamayacak. Melih Eyüpspor maçında kadroda olabilir ama Burak Yılmaz sezonu kapattı” şeklinde konuştu.

Kaynak: İha

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
taner 2022-04-07 21:49:54

ulan helal olsun sizlere koskoca samsunsporu yasinin duran top hevesine harcadınız resmen iki sezondur!..ben altmış yaşında bir korner bayrağından diğer korner bayrağına atarım topu ama topu daha cezaalanı içine atamayan adama duran top kullandırıyorsunuz ..kubilayın duran toplarından kaç gol kazanmıştık unuttuk mu??onun duran toplarından çıkmıştık ikinci kümeden.takımda en iyi duran top kullanan cihan denen genci de yedek bırakıyorsunuz bir de..orta sahada etkili bir de üstelik

Avatar
Çetin Bak 2022-04-08 14:41:04

Hocam,Oyun kilitlenmiş hala bekliyorsun fofana,Cihan 65-70 nci dakikalarda oyuna alınması gerekiyordu,Soner'in olmaması gol yememize sebeb oldu.kolay kart görmenin önüne geçin.başarılar dilerim.

Avatar
Ali 2022-04-07 23:48:53

Hadi oradan,seni kim ciddiye alır.devamli saçmalıyorsun Fuat hoca efendi.ßimdiye kadar ne söyledinde doğru çıktı.onun için boş konuşmaları bırak.istifa et, çek git hayırlı bir iş yaparsın.

Avatar
Ali 2022-04-07 23:53:39

Bunu konusturmayin her defasında saçmaladı.bu hoca olsa ne olur.gitsin takımın başından.istemiyoruz.

Avatar
ASLAN ASLAN 2022-04-09 13:29:28

BU KADRO 55 PUANLA LİĞİ 7 TAMAMLAR PLAY OFF FALAN HAYAL. YENİ TOPÇULAR BAKIN. BANDIRMA ERZURUM İSTANBUL EYÜP PLAY OFF OYNAR BİZ TV DEN İZLERİZ.