banner388

Fuat Çapa:  Çok pozisyon  harcadık 

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Ankara Keçiörengücü beraberliğinin ardından yaptığı açıklamada, “Girmiş olduğumuz pozisyonları değerlendirmiş olsaydık bugün başka şeyler konuşurduk mutlaka” dedi.

Fuat Çapa:  Çok pozisyon  harcadık 

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Ankara Keçiörengücü beraberliğinin ardından yaptığı açıklamada, “Girmiş olduğumuz pozisyonları değerlendirmiş olsaydık bugün başka şeyler konuşurduk mutlaka” dedi.

05 Şubat 2022 Cumartesi 16:58
Fuat Çapa:  Çok pozisyon  harcadık 

Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında Samsunspor deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa açıklamalarda bulundu. Çapa, Keçiörengücü’ne çok fazla pozisyon verdiklerini belirterek, şunları söyledi: “Keçiörengücü hoca değişikliği ile son 13 haftada çok iyi bir çıkış sağladı. Bugün de bunu gördük. Daha önceki karşılaşmalarda yaptığımız analizlerde özellikle 2. bölgeden 3. bölgeye geçişleri çok iyi yapıyorlardı. Bir diğeri ise özellikle geriden oyun kurmada çok iyilerdi. Kalecinin ayaklarının da çok iyi olması da artı sağladı. 

ÇOK KAÇIRDIK 

Geriden oyun kurup önde baskı yaptığınız zaman da uzun topları kazanıp daha çok pozisyon üretmeye çalışıyordu. Biz önde basarak başlamayı kararlaştırmıştık. Nitekim de maçın ilk 15-20 dakikası bunu çok iyi yaptık sonrasında çok sayıda pozisyona girdik ama maalesef değerlendiremedik. Girmiş olduğumuz pozisyonları değerlendirmiş olsaydık bugün başka şeyler konuşurduk mutlaka. Golden sonraki süreçte Keçiören inisiyatifi eline aldı. Orta sahadaki oyuncularımız doğru paylaştıramadık. Orta sahadaki oyuncuların arasına girip boşalan oyuncuyu topla buluşturmakta zorluk çektik ve dönen topları Keçiörengücü’ne bıraktık.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2022-02-05 18:37:08

Sahada oyuncular arasında kopukluk var . ben tv de izlediğim kadarıyla maçı hocanın yöntemini sahada kadro uygulamıyor o yüzden hoca kendini saha kenarında yırtıyor .

Avatar
Osman Barış 2022-02-05 17:31:36

Utanmadan konuşuyor.sen hoca olsan ne yazar.keçiörengücu farkı kaçırdı.samsunun oynadığı futbol evlere şenlik.şampiyonluğaoynayan.keçi ö.g, bence ilk 6 ya girer.

Avatar
Murat Saglam 2022-02-05 17:37:37

Hocanın bütün söyledikleri doğru ama bu yazının başlığı böyle olmamalıydı. Nerdeyse hiç pozisyon bulamadık.

Avatar
yanlış 2022-02-07 13:47:52

adamların 2 topu döndü 1 penaltısı verilmedi rezil ettiler bizi, adam sağ çaprazdan kaleye yaklaşmış vursa gol ihtimali %15-20 ama sol tarafta adam açıkta bomboş pas vermiyor verse adamın pozisyonu %90-95, bu topçulara uygun durumda olana pas vermeyi öğretin, işte böyle gol kaçıyor yada atamıyorlar.

Avatar
Ertuğrul 2022-02-05 18:53:33

Hocam sezon sonunda Samsunspor
Mutlu sona ulaşsın yeter. Hedefler ve strateji buna göre belirlenmeli.
Ara transfer zordur ama, transfer şart
Tam kadro çıktığımız maçta bunları
yaşadık. Eksik olduğumuz kadroyu düşünmek istemiyorum

Avatar
Cemalettin Özcan 2022-02-05 19:38:26

Sn.F Çapa biz başka maç mı izledik Allahaskina,fırsatları kaçıran Keçiören gucuydu. Biz bir puan sevindik inanın.
Samsunsporumuzun daha çok çalışması lazım kazanmak için.
Bizim maçtan sonra Bursa-Altiordu maçı izlemeye değer bir maçtı.Mucadele işte böyle olmalı.
İnşAllah daha iyi oluruz diyelim.

Avatar
SAMSUNSPORLU 2022-02-05 21:51:39

Hocam sen hangi maçı seyrettin Allah aşkına kafamı buluyorsun bizimle. Adamlar kaçırdıklarının yarısını atsalar en az 3-4 olurdu rezil bir futbol oynadık kabul et. Junior Tallo, Tolcay Ciğerci ve Sheldon Bateu bunları nasıl onayladın bu takıma aldırdın sen onun hesabını ver önce. Bunlar futbolcuysa o zaman sen Teknik direktör değilsin kusura bakma.

Avatar
Taraftar 2022-02-06 00:39:58

Hoca yanlış maçı izlemiş.adamlarin iki topu direkten döndü.