banner388

Fuat Çapa: "Çok enteresan bir maç oldu"

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, "Çok enteresan bir maç oldu. Geçen haftaki maç çok iyi geçmişti ama skor kötüydü. Bugün istediğimiz bir oyun yoktu" dedi.

Fuat Çapa: "Çok enteresan bir maç oldu"

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, "Çok enteresan bir maç oldu. Geçen haftaki maç çok iyi geçmişti ama skor kötüydü. Bugün istediğimiz bir oyun yoktu" dedi.

15 Şubat 2022 Salı 20:22
Fuat Çapa: "Çok enteresan bir maç oldu"

Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında Samsunspor, Gençlerbirliği’ne konuk oldu. Müsabaka 2-2’lik skorla biterken iki takım puanları paylaştığı karşılaşmayı değerlendiren Samsunspor Teknik Direktörü Çapa, "Bugünkü karşılaşma özellikle rakibimizin oynadığı müsabakaya benzer bir maç oldu. Rakip takım kendi sahasına çekilip bizim yapmış olduğumuz hatalar ile öne çıktı. Rakibimizin istediği pozisyonları verdik. Çok enteresan bir maç oldu. Geçen haftaki maç çok iyi geçmişti ama skor kötüydü. Bugün istediğimiz bir oyun yoktu. Mücadelede iyi bir iş çıkardık. Belki de öne geçebilirdik. Rakibimize yine bir kontra atağa yakalanarak yenilebilirdik. Bizim ilk haftalarda oynadığımız oyunu rakiplerimiz bize karşı oynamaya başladı. Geldiğimizde hedefimiz belliydi. Hedefimiz ilk altıncı sırada olmaktı. Sezon sonunda da lig bitiminde direkt çıkabilecek bir pozisyon alırız" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak.İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muzaffer 2022-02-15 20:35:02

mişmiş muşmuş bırak bunları hoca korkaksın sen takıma hücüm futbolu nasıl oynatılır bilmiyorsun bu takım sittin sene süper lige cıkamaz

Avatar
Ali 2022-02-15 20:47:35

Bak bak bak enteresan bir maç oldu.bu hoca iyi her maçta bahanesi var.ama hakli bahaneler.goruyonmu enteresan maç olmuş.oyleyse bu hocayla devam.buhoca bos6 değil.

Avatar
Nscat 2022-02-16 09:08:03

Sayın yıldırım başkanm bu Fuat hoca ile olma, olmaz playofa bile kalamayız oyun sistemi yok takımı oynatamyor rakiplere baskı pres uygulamıyor bir puanlık futbol oynuyor türkiyede hiç bir başarısı yok boş hoca ya yol ver gitsin işi bilen hoca gelsin bari planda sokar takımı.

Avatar
Dede 2022-02-15 20:53:38

Boş boş ko usuyorsun samsunspor oyun oynamıyor kopuk sönük canını dişine takıp koşan yok al ver seyret yerinde bekle. Biraz daha böyle devam ederse 20. Sıralarda bulur kendini. Sen ö ce santrfor bulman lazımdı transferleri futboldan a öayan yapar yönetici karışmaz yok Samsun 3 ligde imiş yok şöyle imiş bırakın bu sömürüleri. Menteşoğluda anlamıyordur ama parayı verip transfere karışmıyor Du. Samsun Samsun gençleri ile bir yere gelir. İtik yabancılarla böyle olur. Ayrıca takımdan gideni geri almayacaksın. Kim mi hSan. Saygılar.

Avatar
Akif 2022-02-15 21:33:28

Fuat Hoca Şu kalecinin yediği golleri görmüyormusunuz hiç. İlk golde yanından geçen yopa selam verdi ikinci golde çıksa çok rahat alacağı topa çıkmadı Daha ne kadar seyredeceksiniz bunu...

Avatar
Murat Saglam 2022-02-15 21:41:29

Hocam;ilk ikiden çıkmak çoktan bitti. Samsunsporun bütün sorunu KALECİ dedik hiç okumadınız. Keçiörengücü maçında çıkıp gol yedi diye iyice çizgiye yapıştı. Güzel şehrimin boynu bükük taraftarı ceza sahasında kaleci arıyor.

Avatar
levent ahmet 2022-02-15 22:21:55

Bırakınız masal anlatmayı artık lütfen,sizden sonraki maçka 9 kişi kalan takım sizin 11 kişiyle yenemediğiniz bir takımı yendi...

Avatar
Raif Sağlam 2022-02-16 11:12:10

Takım hazırlık pasları sırasında o kadar ağır hareket ediyorki, geri paslar algülüm ver gülüm misali,atağa kalkana kadar atı alanüsküdarı geçiyor. Zaten o anda oyunda soğuyor.rakip takımda kendi alanına yerleşmiş oluyor.Kısacası her hafta takımda taktiksel anlamda hiç değişen birşey yok. Ayni tas aynı hamam.