banner388

Freeddy Plumain imzaya geliyor 

Yılport Samsunspor, forvet oyuncusu Ange Freddy Plumain ile prensip anlaşması yaptı

Freeddy Plumain imzaya geliyor 

Yılport Samsunspor, forvet oyuncusu Ange Freddy Plumain ile prensip anlaşması yaptı

16 Ağustos 2020 Pazar 18:16
Freeddy Plumain imzaya geliyor 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor forvet transferini bitirdi. Son olarak İsrail'in MK Beitar Jerusalem takımında forma giyen ve 27 maçta 6 gol atan Ange Freddy Plumain ile prensip anlaşması yaptı. 25 yaşında 1.84 boyundaki Plumain'in sağ ve sol kanatın yanı sıra santrafor da oynadığı öğrenildi. Futbolcuyla, Yılport Samsunspor'un yıllık 200 bin Euro civarında bir rakamla prensip anlaşması yaptığı, resmi imzanın hafta içinde atılmasının beklenildiği öğrenildi.

İŞTE O RESMİ AÇIKLAMA 

Kırmızı beyazlı ekipten yapılan resmi açıklamada ise şu ifadelere yer verildi; Fransız hücum oyuncusu Ange-Freddy Plumain ve kulübü Beitar Jerusalem ile oyuncunun kulübümüze transferi konusunda prensip anlaşmasına varılmıştır. Anlaşmanın oyuncunun Salı günü gerçekleştirilecek sağlık kontrolünün ardından resmileştirilmesi planlanmaktadır.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali er 2020-08-17 10:03:45

imza atarsa harika bir transfer olacak.