banner388

FOFANA'DAN MÜJDELİ HABER!

Yıldız oyuncunun, Manisa FK karşısında ilk 11'de oynayabileceği açıklandı ...

FOFANA'DAN MÜJDELİ HABER!

Yıldız oyuncunun, Manisa FK karşısında ilk 11'de oynayabileceği açıklandı ...

10 Nisan 2022 Pazar 12:08
FOFANA'DAN MÜJDELİ HABER!

Geçen hafta oynanan Bandırmaspor maçında sakatlığına rağmen son bölümde forma şansı bulan Fofana'dan iyi haber geldi. Uzun bir aradan sonra ilk kez takımla birlikte çalışmalara başlayan Fildişili oyuncu, Manisa deplasmanında 11’de sahaya çıkması bekleniyor. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un yıldız oyuncusu Morkye Fofana, bugün deplasmanda oynanacak Manisa Futbol Kulübü maçında oynayacak mı ? Geçen hafta oynanan Bandırmaspor maçında sakatlığına rağmen son bölümde forma şansı bulan Fofana'dan iyi haber geldi. Uzun bir aradan sonra ilk kez takımla birlikte çalışmalara başlayan Fildişili oyuncu, Manisa deplasmanında 11’de sahaya çıkması bekleniyor. Herşeye rağmen tedavisine eksiksiz olarak devam edilen Fofana'nın bugün sergileyeceği performans hiç kuşkusuz sonucu da etki edecek. 

GERİ SAYIM BAŞLADI

Sakatlar hakkında da bilgi veren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Fuat Çapa, “Fofana 10 gündür takımdan ayrı çalışıyordu. Sakatlıktan dolayı Bandırmaspor maçında tam anlamıyla yararlanamadık. Fofana’yı daha fazla oynatsak sezonu kapatabilecek düzeye gelebilirdi. Fofana hafta içinde takım idmanlarına katıldı. Herhangi bir aksilik olmazda Manisa FK maçında bize katkı verecektir" diye konuştu.

Özgür Kalanbak

Son Güncelleme: 10.04.2022 12:16
Anahtar Kelimeler:
FofanaSamsunsporSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.