banner388

Eskişehir yolculuğu başladı

Samsunspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor maçı için bugün yola çıktı. İstanbul'a uçan kırmızı beyazlı kafile buradan karayoluyla Eskişehir'e 45 dakika mesafede yer alan Bilecik'in Bozüyük İlçesi'ne gidecek ve burada kampa girecek.

Eskişehir yolculuğu başladı

Samsunspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor maçı için bugün yola çıktı. İstanbul'a uçan kırmızı beyazlı kafile buradan karayoluyla Eskişehir'e 45 dakika mesafede yer alan Bilecik'in Bozüyük İlçesi'ne gidecek ve burada kampa girecek.

13 Nisan 2018 Cuma 11:57
Eskişehir yolculuğu başladı

Samsunspor Haber – Kırmızı beyazlı takım, Pazar günü deplasmanda konuk olacağı Eskişehirspor karşılaşması için Samsun'dan ayrıldı. Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Samsunspor bugün havayolu ile yola İstanbul'a buradan da karayoluyla Bilecik’in Bozüyük ilçesine gidiyor. Yaklaşık 45 dakikalık bir kara yolculuğunun sonunda ulaşacağı Bozüyük'te kampa girecek kırmızı beyazlı ekipte sakat olan Ufuk Budak ve kart cezalısı Göksu Türkdoğan maç kadrosunda yer almıyor. 

AKŞAM ANTRENMAN YAPACAKLAR

Bozüyük’de konaklayacağı otele yerleşecek olan kırmızı beyazlı ekip kısa bir dinlenmenin sonunda antrenman için bir araya gelecek. Yarın’da öğle saatlerinde yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayacak olan Samsunspor daha sonra maç saatini bekleyecek. Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, Eskişehirspor maçından en iyi sonuçla ayrılmak için tüm önlemlerini ve çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin 2018-04-13 16:29:24

Başkan açıkladı Samaras 8 aydır para almamış ama oynuyormuş aynı şekilde diğer oyuncuların tamamı yine fedarasyona şikayette bulunmuş. Elazığ yöneticileri Samsuna geldiğinde valimize 100 milyar borç ödedik demiş aynı şekilde Denizli borcunu 15 tirilyona düşürmüş. Eskişehirspora sadece bir ilçe Belediyesi 4 tirilyon para verebiliyorsa bizim oyuncularımaza paraları ödenmiyorsa bu oyuncular nasıl ligde kalacak bu yönetim çaktırmadan galiba borçları yüzünden takım nasıl olsa düşecek bizi hafta hafta oyalıyorlar. Bizim Büyükşehir belediyemiz neden bir ilçe Belediyesinin yaptığını yapamıyor. Parasını almayan oyuncudan başarı beklenemez.

Misafir Avatar
burakk 2018-04-13 18:26:01 @metin

belediyenin bütçesi niye bunların yolunda heba edilecek. Ben kendi adıma razı değilim belediyenin cebinden bir kuruş çıkmasına bu takım için ki eminim benim gibi düşünenlerin sayısı hiç de az değildir. derdiniz sporsa bu memleketin tonla takımı var basketbolu voleybolu gidin onları seyredin destekleyin. topa vurmayan adama belediyenin desteğiyle trilyonlar verilecek ben sabahtan akşama karın tokluğuna yırtınıcam yok öyle dünya

Beğenmedim! (0)
Avatar
Memetali 2018-04-13 12:18:15

Hiç umutlu değilim.gol atan bi Göksu vardı oda cezalı

Avatar
HASAN 2018-04-13 16:32:31

gol atamıyosa yemesin onada razıyız