banner388

Ertuğrul Sağlam rotasyona gidecek mi ? 

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yarın oynanacak Sancaktepe maçı 11'ini hemen hemen şekillendirirken; özellikle orta sahada farklı alternatifler üzerinde çalıştığı öğrenildi. 

Ertuğrul Sağlam rotasyona gidecek mi ? 

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yarın oynanacak Sancaktepe maçı 11'ini hemen hemen şekillendirirken; özellikle orta sahada farklı alternatifler üzerinde çalıştığı öğrenildi. 

06 Mart 2020 Cuma 16:30
Ertuğrul Sağlam rotasyona gidecek mi ? 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yarın oynanacak Sancaktepe maçı 11'ini hemen hemen şekillendirirken; tecrübeli teknik adamın taktik çalışmalarda özellikle orta sahada farklı alternatifler üzerinde denemeler yaptığı gözlendi. Tecrübeli teknik adamın birinci alternatif olarak son oynanan ve farklı kazanılan İnegölspor maçının 11'inde değişiklik yapmayı düşünmediği ve maça orta sahada Ercan - Oğuz- Kubilay - üçlüsüyle başlamayı planladığı belirtildi.

MAÇ SAATİNDE KARAR VERECEK

Ancak hafta içinde yapılan değerlendirme toplantısında sistem takımı oldukları yönünde söylemlerde bulunan teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın hastalığı geçen Ferhat ve sarı kart cezası sona eren Gökhan Alsan'ı da ilk 11 de sahaya sürmeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasındc. Tecrübeli tekink adamın, özellikle savunma ve forvetin arasında sağlam bir köprü oluşturacak oyuncuları maç saatinde vereceği ifade edildi. 

BASIN TOPLANTISINDA NELER SÖYLEDİ 

İşte tekrnik direktör Ertuğrul Sağlam'ın hafta içinde yapılan basın toplantısında konuyla ilgili söyledikleri; 
Genel anlamda takım kadrosuna ve yapısına baktığımızda Ferhat, Gökhan Alsan ve Kubilay ile oynadık. Daha sonra Muhsin geldikten sonra Ferhat, Muhsin ve Gökhan Alsan oldu. Bu üçlüden tamamen farklı bir üçlü olan Ercan, Oğuz ve Kubilay üçlüsü ile bu hafta sahaya çıktık. Baktığımız zamanda herkes de hiç sırıtmadan görevini yerine getirdi ve ortaya güzel bir manzara çıktı. Bu hafta da daha farklı bir üçlü ile çıkabiliriz. Farklı mevkilerdeki oyuncularımızı deneyebiliriz. Ama tam anlamıyla bir sistem takımı haline geldik. Oyuncularımızla çok açık ve net bir şekilde onlardan ne istediğimizi, beklentilerimizi paylaşıyoruz ve onu almaya çalışıyoruz. Dolayısıyla bu bizim adımıza mutluluk verici bir olay. Bu sisteme ayak uyduran oyuncularımıza ayriyetten teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.