banner388

Ertuğrul Sağlam; SONU GÜZEL BİTECEK

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Üç tane çok kritik karşılaşma oynayacağız. Buradaki amacımız bütün karşılaşmaları kazanmak ve sonrasında da rakiplerimizin oynayacağı zorlu karşılaşmalardan bizi Süper Lige çıkaracak sonucu beklemek. Ben sonunun güzel olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Ertuğrul Sağlam; SONU GÜZEL BİTECEK

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Üç tane çok kritik karşılaşma oynayacağız. Buradaki amacımız bütün karşılaşmaları kazanmak ve sonrasında da rakiplerimizin oynayacağı zorlu karşılaşmalardan bizi Süper Lige çıkaracak sonucu beklemek. Ben sonunun güzel olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

20 Nisan 2021 Salı 09:57
Ertuğrul Sağlam; SONU GÜZEL BİTECEK

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursaspor karşılaşmasında oyuncularının sorumluluk aldığını, olayı sahiplendiklerini ve sonrasında güzel bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Sağlam, "Üç tane çok kritik karşılaşma oynayacağız. Buradaki amacımız bütün karşılaşmaları kazanmak ve sonrasında da rakiplerimizin oynayacağı zorlu karşılaşmalardan bizi Süper Lige çıkaracak sonucu beklemek. Ben taraftarlarımızdan özellikle oyuncularımızla alakalı onların moralini ve motivasyonunu arttıracak güzel şeyler bekliyorum. 

HERŞEY GÜZEL OLACAK

Kendileriyle alakalı belli bir kesimin beklentisi olduğunu söyleyen teknik direktör Sağlam, "Onlar da merak etmesinler 3 hafta sabretsinler. Dolayısıyla böyle de bir isteğimiz olacak. Ama bugün de şunu gördük ki, oyuncularımız sorumluluk aldılar. Olayı sahiplendiler ve sonrasında güzel bir galibiyet elde ettiler. İnşallah bundan sonraki hedefimiz, amacımız bu akşam maçı değerlendirip, yarından itibaren de bizim için yine çok önemli olan Boluspor karşılaşmasına hazırlanmaya çalışacağız. Ben sonunun güzel olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman 2021-04-22 02:07:19

Bursa maçını iyi oynadık tamam kabul ama bu Gökhan Karadeniz de ne var.onda ısrar ediyorsun.gokhan,Yasin,bu ikisi alinmasaydi birde boli alinmasaydi bu takım banko şampiyondu.ceza sahasına doğru bir top göndere meyene ben topçu demem.ceza sahasına ne ara pası nede güzel bir orta 30 maçtır göremedik.ilyas hariç bir o becerebiliyor.gerisi sıfır

Avatar
65.dk 2021-04-20 10:15:42

hocam oyuncu değişiklikleri neden hep 65.dk da yapılıyor maçın 3/2 kısmının tamamlanmasını beklemene her maç gerek var mı ki menemen maçı tam bu soruluk. maç kötüye giderken neşter vurulmaz mı menemende mücahit ve guido niye oynamadı oyunu çözecek kişilerdi. bile bile puan kaybı yaşandı hatta şampiyonluk gitti

Avatar
Burak55 2021-04-20 11:14:03

Hocam işin sansida sakasida kalmadi artık.son dönemece girildi.seni severim ama bu akşam mucahiti izleyince sana ne kadar kızdım bilemezsin.iyi niyetli olabilirler ama eğer izleme komitesi yetersiz kararı vermişse ki vermiş.bencede en doğru karar.kimseye duygusal bakma şansımız yok.cunku soz konuşu koca şehrin kaderi...

Avatar
realist 2021-04-20 14:39:20

hoca bir çuval incirin içine etmissiniz hrşey cok guzel olacak dıyorsun . oncekı haftaların hesabını vermeden 3 macla mılletın gozunu boyuyorsunuz. a.demır 10 puan altımzdaydı adamlar sımdı gule oynıya cıkacaklar... sen yetersız kaldın yabancılar yetersız kaldı gerıye kalan ıse b sehrın ınancıydı .....

Avatar
Murat Saglam 2021-04-20 17:57:38

Maça gelelim diye söylenecek sözler. Hocam maçlar seyircisiz oynamıyor. Ben de güzel bitmiyecegine inanıyorum , hadi bakalım.

Avatar
Ogün Odaci55 2021-04-20 19:02:29

Seni her daim sevdik bagrimiza bastik.Yalniz kadro disi kalan oyunculari savunman ve bundan ragatsiz olmus tavrin benim sana olan güvenimi zedeledi.Baskan gelmeseydi olaya el atmasaydi bursadan 3 yerdik .Bu konulara hic girmemen gerekirdi.Yetersiz kaldin oyunculari yönetemedin.Cok da erken bazi oyuncular kovulmaliydi.Bi gemide 1 Kaptan olur.Senin gemide yolcular kaptan olmus Sen farkinda deyilsin.Yalniz 24 saat isinin basinda oldun bi gercek.kisiline Samsun Sevdana asla lafimin yok Hoca.Ama gercekten hala 1 gencimizin oyuna girmemesi basarisizlin özeti.