banner388

Ertuğrul Sağlam İstenmeyen ADAM...

Samsunspor'un başına büyük umutlarla getirilen ancak özellikle bu sezon yaptığı inanılmaz strateji hatalarıyla takımının Süper Lig'e çıkamamasına sebep olan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Samsun'da istenmeyen adam konuma geldi. 

Ertuğrul Sağlam İstenmeyen ADAM...

Samsunspor'un başına büyük umutlarla getirilen ancak özellikle bu sezon yaptığı inanılmaz strateji hatalarıyla takımının Süper Lig'e çıkamamasına sebep olan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Samsun'da istenmeyen adam konuma geldi. 

23 Mayıs 2021 Pazar 13:27
Ertuğrul Sağlam İstenmeyen ADAM...

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a öfke dinmek bilmiyor. İkinci Lig'den takımı şampiyon yaparak Birinci Lig'e taşıyan; sonrasında yönetim tarafından her isteği büyük bir özenle yerine getirilen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, özellikle son haftalarda inanılmaz strateji hatalarına imza attı. Üst üste oynanan kritik maçlarda önemli puanlar kaybeden Samsunspor, Sağlam yönetiminde süper lig şansını direkt olarak çıkamadığı sezonda şansını play off'ta denedi. 

EL KOL HAREKETİ YAKIŞMADI 

Ancak yine Sağlam'ın oyun sistemi ve oyuncu tercihleri değişmeyince Samsunspor'un sonu kaçınılmaz oldu. Dün akşam oynanan Altınordu karşılaşmasından sonra maçta olan taraftarlar olarak sosyal medyada tecrübeli teknik adama büyük tepki yağdı. Sağlam'ın maçın ardından yerde yatan oyuncularını tek tek ayağa kaldırması ve sonrasında tribünlerden gelen tepkilere el-kol hareketi ise bardağı taşıran son damla oldu. Sağlam'ın maçın ardından yapılan basın toplantısında istifa sinyali vermesi ve başkan Yüksel Yıldırım'ın bu konuda nasıl bir hamle yapacağı büyük merak konusu oldu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sedat uzun 2021-05-23 15:07:20

Ertuğrul hocaya saygimiz sonsuzdur. Kendisini severiz. Her zaman başarılı olamayabilir. Bizde samsunlu olarak onunla birlikte başarılı olmak isterdik. Olmadı maalesef. Bizim basarisizligimizi sanssizliga ve bazı güçlerin bize karşı aldığı tavirlara bağlayabiliriz. Özellikle golcü konusu bizi bitirdi. Tomane tamamen şanssızlık Bahattin konusu bir muamma. bakın hem Samsunspor hem Bahattin Köse kaybetti. Neyse artık olanlar oldu önümüze bakalım hatalarımızdan ders çıkaralım. Samsunspor bizim ortak paydamız çok üzüldük. Ama yıkılmayacağız. Başkanı da Ertuğrul hocayida samsunsporuda seviyoruz. Evet sabrımız kalmadı evet bizde sevinmek istiyoruz. Bu bizim en büyük hakkımız hayalimiz. En büyük Samsunspor.

Avatar
Ali Aldemir 2021-05-23 14:09:05

Sen önce takımının başında hoca gibi durmayı ve beyefendi olmayı öğren. Fatih Terim çirkefine özenip iki maçın birisini sahadan atılarak tribünde geçirmek hocalık değildir.

Avatar
Tokatlı 2021-05-23 15:53:17

bütün suç teknik heyette olamaz. samsun bu sezon sebat ederse çıkar.

Avatar
Kürşat 2021-05-23 16:36:16

Getirdiği futbolcularda alsın gitsin. Eli boş gitmesin. O kadar çok değer verildi ki bu futbolculara hak etmediği değerler verildi yok atlet kral yok Türkiyenin zn iyi kalecisi yok kara boğa... Bunların hiç biri bu kadar değeri hak etmedi. Boş futbolcular. Öz güvenleri o kadar yuksekki kendi sahamızı boş bırakıp 10 kişi 11 kişi rakip sahadalar. Sadece bu maç için söylemiyorum çoğu maç böyleydi o yüzden yüksel Başkan hariç hepsi defolsun gitsin.

Avatar
Ayvaz oto 2021-05-23 16:53:15

KIRMIZI KARTLARI GÖRÜP BU ŞEHRİN KADERİYLE OYNAYANLAR UTANSIN.ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM

Avatar
Samsunsporlu55 2021-05-23 17:18:45

ERTURULSAGLAM elinden geleni yapti bence oyuncularin bagzilarinda sorun var play off da erturul hoca getirdi kimse erturul hoca yargilamasin kim gelirse gelsin takimda ruh yok...

Avatar
Recep 2021-05-23 18:37:17

Hocaya hakaret boyutunda tepki gösterenler o el kol hareketinin alasını hakketti.

Avatar
burak 2021-05-23 20:19:12

Tüm Sorumluluk Ertugrul hocada olamaz bütün bir lig'i bu adamın başina yıkmaya çalışmasın kimse sonuçta ligi 1. ci ile ayni puanda bitirdi ve istenmeyen sonuclar aldık evet ama bu başarısızlık değildir. Bence Futbolcu tercihleri yanlıştır. hocamız saygılı ve seviyeli bir insan ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR