banner388

Eroğlu'na aile desteği

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Samsunspor başındaki ilk maçı olan Bandırmaspor  mücadelesi öncesi ailesinden destek geldi.

Eroğlu'na aile desteği

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Samsunspor başındaki ilk maçı olan Bandırmaspor  mücadelesi öncesi ailesinden destek geldi.

01 Ekim 2022 Cumartesi 15:10
Eroğlu'na aile desteği

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu'na takımın başında çıkacağı ilk maç olan Bandırmaspor mücadelesi öncesi ailesinden formalı destek geldi. Tecrübeli teknik adamın, eşi ve çocukları sosyaal medya hesaplarından Samsunspor formalı fotoğraflarını paylaşarak kırmızı beyazlı ekibin çiçeği burnunda teknik direktörü Hüseyin Eroğlu'na manevi anlamda destek oldular. Pazar günü oynanacak kritik Bandırmaspor maçını televizyondan takip edecek Eroğlu ailesi, dualarıyla da tecrübeli teknik adamın yanında olacak.

FORMALARINI KAVUŞTULAR 

Hüseyin Eroğlu, imza sonrası yaptığı açıklamada ailesine de Samsunspor forması göndereceğini şu sözlerle ifade etmişti; “Sabah Store 55’e gittim. Çok güzel ürünleri var. Baktığınızda insan heyecanlanıyor ve gururlanıyor. Hemen alışveriş yaptım ve bugün aileme göndereceğim. Çocuklarım giysinler. Büyük Samsunspor taraftarı ve Samsun halkı yakın zamanda store ürünlerini giyerek maça geleceklerdir. Buna eminim ve birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gözlemci 2022-10-01 16:39:42

Helal olsun hocam. İnşAllah seninle nice güzel zaferlere ulaşırız. Bandırma'yı yenerek güzel bir başlangıç yaparsın inşAllah.

Avatar
Ertuğrul 2022-10-02 10:16:40

Hocam hoşgeldiniz, aile desteği önemli.
Ailenize sevgilerimizi, saygılarımızı iletiyoruz. Size de başarılar diliyoruz.
Sabırlı olursak başarılı olacağımızı düşünüyorum