banner388

Eroğlu: En kötü 1 puan bizim için iyi olacaktı

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Kayserispor maçının ardından, "Futbol öyle bir oyun ki sonuçlandırman gerekiyor. Gol atmadığın sürece böyle sıkıntı yaşıyoruz. Bugün son vuruşları yapabilseydik en azından puanla dönerdik. Üzgünüz" dedi.

Eroğlu: En kötü 1 puan bizim için iyi olacaktı

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Kayserispor maçının ardından, "Futbol öyle bir oyun ki sonuçlandırman gerekiyor. Gol atmadığın sürece böyle sıkıntı yaşıyoruz. Bugün son vuruşları yapabilseydik en azından puanla dönerdik. Üzgünüz" dedi.

28 Ağustos 2023 Pazartesi 09:16

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Eroğlu, takımın gol yollarında sıkıntı yaşadığını ifade ederek, "Kaybettiğimiz için çok üzgünüz, buraya kazanmak için gelmiştik. En kötü 1 puanla dönmek bizim için iyi olacaktı. Maçın başında kurguladığımız gibi rakibin saha dizilişiyle alakalı konumlamayla ilgili 5-4-1 olarak bekledik. Çünkü rakip 3'lü savunmayla 3-2-5 ile hücum yapıyordu ve uzun toplarla etkili olmaya çalışıyordu. Bir hatadan gol yedik. 1-0'dan sonra reaksiyon verdik. Antrenmanda çalıştığımız şekilde gol attık. 1-1'den sonra Taylan'la kaçırdığımız pozisyon bizim için önemliydi. Öne geçme fırsatı bulsaydık daha farklı bir hikaye çıkabilirdi. Maçın kritik anında kalemizde gol gördük. 2-1'den sonra daha çok topa sahip olan ve üretmeye çalışan bir pozisyonda oynamaya çalıştık. Çok üretmesek de net dediğimiz pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Bugün ilk defa oynayan oyuncularımız vardı. 70. dakikadan sonra yakaladığımız yüzde 100 pozisyonlar vardı. Bunları değerlendirebilseydik bizim açımızdan daha güzel bitebilirdi maç. Sonuçta yeni bir takımız. Bir şeyleri oluşturma anlamında her geçen gün daha da geliştiğimizi söyleyebilirim. Ama futbol öyle bir oyun ki sonuçlandırman gerekiyor. Gol atmadığın sürece böyle sıkıntı yaşıyoruz. Bugün son vuruşları yapabilseydik en azından puanla dönerdik, üzgünüz" diye konuştu.

"FORVETLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR"

Transfer çalışmalarının devam ettiğini ve yapılacak transferlerle takımın gol bölgelerindeki sorunu gideceklerini de sözlerine ekleyen Eroğlu, "Forvetle ilgili görüşmeler devam ediyor. Başkanımız da temas halinde. Önümüzdeki hafta büyük ihtimalle bir gelişme sonuçlanacak. Gol bölgelerinde girilen pozisyonları atmayla ilgili 3 maçlık bir eksiğimiz görünüyor. Transferle de bunu tabii ki gidereceğiz. Transferlerle ilgili önümüzdeki süreçte hızlı bir şekilde sonuç alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2023-08-28 16:38:03

ŞUMSKİ KALEYE.

Avatar
Cemalettin Özcan 2023-08-28 10:05:25

Huseyin hoca siper lig hocası değil, zaten 3 maçta alınan 1 puanda bunu gösteriyor.
Tezelden istifa edip takımı toparlayacak bir hoca gelmeli.
Transfer politikası da tam bir fiyasko, tekrar 1.lige düşmemiş kesin gibi..
Keşke biraz umutlu olabilsek ana yok maalesef

Avatar
Sefer 2023-08-28 09:30:00

Korkak....

Avatar
Sade vatandaş 2023-08-28 09:45:25

Sayın hocam, size güvenimiz tam, içeride neler oluyor bilmiyoruz ama bu oyun ve düşünce ile 1.lig bile zor. Kalitenin arttırılması, morallerin yükselmesi, başarıların gelmesi adına hem size hem de yönetime çok iş düşüyor. Gazamız mübarek olsun.

Avatar
hugo 2023-08-28 12:55:32

iki güçlü rakip sonuç normal

Avatar
Mutlu 2023-08-28 14:45:00

Kardesim ayni ligde olan rakibin galatasarayin kendi takimina laik gormedigi uyunculari transefer edip de is yaptik derseniz olacagina da katilacaksiniz. Iyi oyuncular olsalardi galata saray vermezdi zaten....

Avatar
Şenol 2023-08-28 19:41:59

2 Maçın Daha Kaldı 5 Maçın sonunda Eski Takımın Altınordunun Başındasın Tekrar...

Avatar
Aslan Aslan 2023-08-29 09:12:49

sayın hocam. 4 4 2 oyna. bırak inadı. koşan takım yap. yerli oyuncuları kullan.