banner388

Erkurt Tutu güven tazeledi

Samsunspor'da bugün yapılan genel kurulda Başkan Erkurt Tutu güven tazeleyerek yeniden başkanlığa getirildi.

Erkurt Tutu güven tazeledi

Samsunspor'da bugün yapılan genel kurulda Başkan Erkurt Tutu güven tazeleyerek yeniden başkanlığa getirildi.

23 Haziran 2017 Cuma 21:09
Erkurt Tutu güven tazeledi

Samsunspor Haber - Samsunspor'da bugün yapılan genel kurulda Başkan Erkurt Tutu, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa getirildi. Samsun Büyükşehir Belediyesine ait Atakum’daki Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen Olağan Genel Kurul’a tek aday olarak giren Erkurt Tutu başkanlığındaki mevcut yönetim ufak değişiklikler ile güven tazeledi. Samsunspor'u başarıya taşımak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyleyen Başkan Tutu, herkese teşekkür ederek yeni dönemde görev yapacağı yönetim kurulundaki arkadaşlarına da başarılar diledi. 

SADECE 110 ÜYE KATILDI

Önceki yönetimde yer alan Hasan Bozal, Fazıl Abdik ve Orhan Bülbüloğlu yeni yönetimde yer almadı. İsmail Erkurt Tutu başkanlığındaki yeni yönetimde, Ömer Çoruh, Rüştü Araboğlu, İbrahim Çevik, Serhat Kurt, Eyüp Altuncu, Metin Ateş, Hakan Özcan, Fikret Yalçın, Murat Yıldız, Ömür Tekin, Abdurrahman Güngör, Serdar Ölmez ve Ahmet Bülent Güner, Adem Yazıcı yer alıyor.

Eyüp Altuncu, Hakan Özcan ve Serdar Ölme yönetime yeni giren isimler oldu. 847 genel kurul üyesi olan Samsunspor’da 110 üye Olağan Genel Kurula katıldı.

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 23.06.2017 21:28
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.