banner388

Erhan Şentürk şanssızlığını kırdı 

Hacettepe maçında kırmızı beyazlı formayla ilk resmi golünü kaydeden başarılı forvet Erhan Şentürk, peformansı ile gelecek için umut verdi. 

Erhan Şentürk şanssızlığını kırdı 

Hacettepe maçında kırmızı beyazlı formayla ilk resmi golünü kaydeden başarılı forvet Erhan Şentürk, peformansı ile gelecek için umut verdi. 

26 Kasım 2018 Pazartesi 16:02
Erhan Şentürk şanssızlığını kırdı 

Yılport Samsunspor’un forveti Erhan Şentürk, bu sezon kırmızı beyazlı formayla ilk resmi golünü Hacettepe karşısında attı.  Gol sonrası yaşadığı büyük sevinç dikkatlerden kaçmazken; tecrübeli futbolcu, gollerine bundan sonra da devam edeceğini söyledi. Oyuna girdiği ilk andan itibaren istekli ve hırslı görüntüsüyle taraftardan tam not alan Erhan Şentürk, maç sonunda taraftarların büyük sevgisiyle karşılandı. 

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ 

Teknik direktör Taner Taşkın’ın sürekli bir gol atsa kendisini bulacağına inanıyorum dediği kırmızı beyazlı forvetin, bundan sonra nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu. Geçen sezon Bandırmaspor formasıyla ligde gol kralı olan Erhan Şentürk, “Çok iyi bir oyuncu grubumuz var. İnşallah bu takım sezon sonunda hedeflerine ulaşacak. Bunun için herkes elinden geleni yapıyor. Samsunspor büyük bir camia” dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sedat Taflan 2018-11-26 17:53:04

Erhan mucadeleci yetenekli bir golcü Bencil degil bazen bencil olmali.Bundan sonra gollerin devami gelir.

Avatar
Veysel Sarı 2018-11-26 22:31:12

Samsun Gol atmakta çok ama çok zorlanıyor.Bu sorun neden çözülemiyor.Bu sorunu Taner Taşkın bir türlü halledemiyor. Rakiplerimiz 5-6 attığı takımlara gol atamıyoruz neden bir atarkende zorlanıyoruz.Böyle sorunu olan bir takım asla Şampiyon olamaz taraftarları kandırmayın kandıran Taner Hocadır.Gitsin Sakarya-Kastamonuya baksın

Misafir Avatar
SS 2018-11-27 01:04:53 @Veysel Sarı

HOCA KORKAK TAKIMI ÇİFT FORVET OYNATTIĞI MAÇLARI HEP ALDIK AMA KORKTUĞU MAÇLARDA YANİ TEK FORVETLİ MAÇLARI KAYBETTİK BU HAFTA TAKIM ÇİFT FORVET BAŞLADI VE O ŞEKİLDE BİTİRDİ HEM ATAK FUTBOL HEMDE 2 GOL VARDI ÖZET BU HOCA BU İŞİ BİLMİYOR YA DA KORKUYOR KAZANAMAZSAM DA KAYBETMİYEYİM MANTIĞI VARRR.İLK DEFA BU HAFTA TAKIM GOL Ü GEÇ DE BULSA İÇİMİZDE NASILSA GOL BULURUZ DÜŞÜNCESİ VARDI SEBEBİ ATAK FUTBOL OYNAMAK DEĞİLMİYDİ.

Beğenmedim! (0)
Avatar
bahri 2018-11-27 11:10:22

muhammet beşiri gönderin trabzona.. samsunsporda değil kafası