banner388

Erdinç Sözer: "En az 1 puan alabilirdik ama yapamadık"

Samsunspor Teknik Sorumlusu Erdinç Sözeri, Beşiktaş mücadelesinden en az 1 puanla ayrılmak istediklerini ama bunu başaramadıklarını söyledi.

Erdinç Sözer: "En az 1 puan alabilirdik ama yapamadık"

Samsunspor Teknik Sorumlusu Erdinç Sözeri, Beşiktaş mücadelesinden en az 1 puanla ayrılmak istediklerini ama bunu başaramadıklarını söyledi.

26 Kasım 2023 Pazar 19:20

Beşiktaş’a sahasında 2-1 kaybeden Samsunspor’da Teknik Sorumlu Erdinç Sözer, maçın arıdından basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. Sözer, kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Galip gelmeyi çok istediklerini ifade eden Sözer, "Çok üzgünüz. Maça çok iyi hazırlanmıştık. Çok istekliydik. Büyük bir enerjiyle oynadık ama sonuçta maçı puansız tamamladık. En az 1 puan alabilirdik ama yapamadık. Çok gol pozisyonu yakaladık ama golü bulamadık. Maçtan puansız ayrıldığımız için çok üzgünüz. Mevcut kadromuzla en iyisini yapmak istiyoruz. Bennasser ve Zeki’nin sakatlanıp çıkması bizi taktiksel anlamda düşürdü. Yine de galibiyet için basmaya ve önde olmaya çalıştık. 2. golü bulsak, maç bizim için daha iyi geçebilirdi. Atamayınca hep aynısı oluyor. Gol pozisyonunu yakalayınca atmalısınız. Bu enerji ve istediğiyle her maça çıkmalıyız. Böyle olursa ileride daha iyi bir pozisyonda olabiliriz" dedi.

Son Güncelleme: 26.11.2023 20:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 2023-11-26 19:51:42

Oynadığınız özverili ve süper lige yakılır maç için teşekkür ederim ama Allah aşkına neden top oynama ve gol pozisyonuna gitme başarısı yüksek olan oyuncularımızı Ercan ve Muhammedi neden son saniyeler oyuna alıyorsunuz Allah aşkına bunun mantıklı bir izahı varsa bir bilen varsa izah etsin

Avatar
Cemalettin Özcan 2023-11-26 20:04:45

Beşiktaş'a karşı böyle oynamak bizi memnun etti ancak skor anlamında kötü oldu.
Böyle oynarsak düşmeyiz diye düşünüyorum.

Avatar
Rasim 2023-11-26 23:15:13

Rakibi yenemoyorsan yenilmeyeceksin. Dogru gol sorunu.var atamaiyoruz. Ama her mac kalemizdr gol yiyoruz. Defansi daha organizeli yapmamiz lazim. Gol becerisi dusuk takimlar gol yememeye bakmali. Bizde onu bu defans kurgusuyla malesef yapamiyoruz. Takim taktiksel dokunuslar lazim. Yoksa alman hoca geldikten sonra mucadele gucu muthis artti

Avatar
asas 2023-11-27 09:10:23

oyuna bakınca 1 puan hakkımızdı değişiklikleri 65-70 de yapsan kazanma adına hamle olurdu, belki golü de yemezdik.

Avatar
Hıdır 2023-11-26 20:57:26

Besiktaşın penaltısı penaltı değildi yine bir hakem komedisi Samsunspor çok iyi oynadı golcülerin daha başarılı olması durumunda hem hakemleri hemde rakipleri geçebiliriz haydi Samsunspor

Avatar
kadıköylü 2023-11-27 08:37:35

ben başkana güveniyorum samsun spor küme düşmeyecek vede çoklarınıda utandıracak