banner388

Ercan Yazıcı: Kupalarla dolu sezonlar hayal ediyorum

"Hiç keşke şu takımda oynasam dediğim bir kulüp olmadı. Her çocuk gibi küçükken büyük takımlarda oynama hayalim vardı. Samsunspor taraftarına biz bu sene şampiyonluğu hediye edeceğiz. İnşallah gelecek sene de TFF 1. Ligi'nden de güçlü bir şampiyonlukla da Süper Lig'e çıkacağız"

Ercan Yazıcı: Kupalarla dolu sezonlar hayal ediyorum

"Hiç keşke şu takımda oynasam dediğim bir kulüp olmadı. Her çocuk gibi küçükken büyük takımlarda oynama hayalim vardı. Samsunspor taraftarına biz bu sene şampiyonluğu hediye edeceğiz. İnşallah gelecek sene de TFF 1. Ligi'nden de güçlü bir şampiyonlukla da Süper Lig'e çıkacağız"

22 Nisan 2020 Çarşamba 09:55
Ercan Yazıcı: Kupalarla dolu sezonlar hayal ediyorum

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un kaptanlarından Ercan Yazıcı, youtube tv kaya kanalında yayınlanan birebir programının konuğu oldu. Hedefleriyle ilgili olarak çok önemli açıklamalarda bulunan kırmızı beyazlı ekibin kaptanı Ercan Yazıcı, Samsunspor'un dışında hiç bir takıma sempati duymadığını söyledi. Kaptan Yazıcı, yapılan söyleşide kendiyle ilgili ve takımın gelecekteki hedefleriyle ilgili bakın neler söyledi; 

SEZONA İYİ BAŞLADIM ANCAK 

"Geçen sezona çok iyi başlamıştım. Ama sakatlandım. Bu benim psikolojimi de çok etkiledi. Geri dönüşüm 7-8 ayı buldu. Yeniden sahaya çıktığımda adeta sıfırdan başladım. Tabi bir yandan takım şampiyonluğa koşuyor ama destek veremiyorum. Bu durum da bir futbolcu için çok acı. Kenarda kalmak çok zor. Ben çok zor bir dönem geçirdim. Geçen sezonki sakatlığım bu sezonun devre arasına kadar anca hazır olmama neden oldu. Hatta bu kadar uzun süre oynamayınca kas kütlem düştü ve öyle olmamasına rağmen kilom fazlaymış gibi bir görüntü verdim. 

ERTUĞRUL HOCA BİR ŞANS 

Ertuğrul hocanın gelmesiyle ve bazı ekiplerin değişmesiyle istediğime yakın seviyelere geldim. Doktor Gurbey Kahveci bana büyük katkı verdi. Kupa maçlarıyla form tuttuktan sonra ligde de forma buldum. Hem de bu dönemde alışkın olmadığım mevkilerde de oynadım. Manisa'da sol bek, Pendik'te stoper, Amed ve Kırklareli'nde orta saha oynadım. Bu maçlarda iyi seviyede oynadığımı düşünüyorum. Tam yeniden form tutmuşken bu kez de salgından dolayı ligler ertelendi.

BENİM İÇİN TEK AŞK SAMSUNSPOR 

Yaşadığım sakatlıklar belki hedeflerimi sekteye uğrattı. Benim en büyük hedefim Samsunspor'la Süper Lig'de oynamak ve kupa kaldırmak. İnşallah Süper Lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası şampiyonluğu gibi bir kupa kaldırmayı çok isterim. Çocukluktan beri hayalim budur. Geçmişte Ümit Milli olmuştum inşallah yeniden Milli formayı da giyerim. Ben diğer kulüplere karşı hiç sempati kurmadım. 

TARAFTARIMIZ EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR

Bizim çok iyi bir taraftarımız var büyük bir camiamız var. Hiç keşke şu takımda oynasam dediğim bir kulüp olmadı. Her çocuk gibi küçükken büyük takımlarda oynama hayalim vardı. Samsunspor taraftarına biz bu sene şampiyonluğu hediye edeceğiz. İnşallah gelecek sene de TFF 1. Ligi'nden de güçlü bir şampiyonlukla da Süper Lig'e çıkacağız. Taraftarımız Süper Lig'i çok özledi. İnşallah o günlere tekrar yükseleceğiz. Bu konuda bize güvensinler. Bizim taraftarımız her şeyi hak ediyor."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Özdemir mercankaya 2020-04-23 14:55:29

Ercan gibi bir oyuncuya samsunun sahip çıkması gerekir.keyfinden sakatlanmadiscanın ortaya koydu.

Avatar
Özdemir mercankaya 2020-04-23 16:23:57

Ercan performansı yüksek bir oyuncudur.şans verilirse milli takıma kadar yükselir.yüksek top tekniği var.mücadeleyi seven bir oyuncudur.şansızlığı sakatlanması takımı için var gücüyle çalışıyor.ben ona başarılar diliyorum