banner388

Enes şimdiye kadar neden oynatılmadı? 

Yılport Samsunspor’un genç oyuncusu Enes İslam İlkin, Sarıyer maçındaki yüksek performansıyla herkesin büyük beğenisini kazanırken; rakip savunmanın ise adeta korkulu rüyası oldu.

Enes şimdiye kadar neden oynatılmadı? 

Yılport Samsunspor’un genç oyuncusu Enes İslam İlkin, Sarıyer maçındaki yüksek performansıyla herkesin büyük beğenisini kazanırken; rakip savunmanın ise adeta korkulu rüyası oldu.

19 Kasım 2018 Pazartesi 11:08
Enes şimdiye kadar neden oynatılmadı? 

Yılport Samsunspor’da Enes İslam rüzgarı esiyor. Nedensiz bir şekilde bu maça kadar kadroda kendine yer bulamayan genç futbolcu, Sarıyer deplasmanında teknik direktör Taner Taşkın tarafından ilk 11 de sahaya sürüldü. Oyunun içinde kaldığı 78 dakika içinde adeta rakip savunmayı darmadağın eden kırmızı beyazlı oyuncu, performansıyla büyüledi.

 
TANER TAŞKIN ELEŞTİRİLİYOR

Spor otoriteleri bu maça kadar neden Enes İslam İlkin’e şans verilmediği konusunda teknik direktör Taner Taşkın’ı eleştiri yağmuruna tutarken; kırmızı beyazlı oyuncunun bundan sonraki maçlarda kesinlikle oynatılması yönünde görüş bildiriyorlar. Enes İslam İlkin de, “Ben profesyonel bir oyuncuyum. Kendimi her zaman hazır tutuyorum. Ne zaman görev verilirse layıkıyla yerine getiririm” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55gençlik 2018-11-19 13:53:01

Enes 78 dk boyunca hiç birşey yapmadı bu haberi yapan hangi maçı izledi merak ediyorum bir pozisyon dışında enes maçı izledi sadece

Avatar
Kemal 2018-11-19 16:04:01

Kardeşim o niye oynatılmadı bu niye oynatılmadı sahaya 11 kişi çıkaracak adam kimi kessin de Enes'i koysun. Kim iyi ise kim takıma daha çok şey veriyorsa tabiki 11'de o oynayacak çalışır fırsat verilince de kendini gösterir elle tutulur birşeyler verir takıma ha o zaman öteki otursun dersiniz. Bu nasıl bir kafa anlamıyorum düşünmeden, ölçmeden, tartmadan konuşmak milletin en büyük hastalığı.

Avatar
yankı 2018-11-19 16:54:49

Enes niye oynatılmadı diye soranlara şöyle bi soru sormak isterim. Bu günün kahramanı Ahmet neden bu zamana kadar oynatılmadı ? Benim fikrim furkan da enes te ikinci yarılarda oyuncu dinlendirmek için sahaya sürülebilir.Hocamızın maçtaki hatasına gelecek olursak.Kubilay yerine oğuzu çıkartmalıydı.Oyuna alınacak olan ise İrfan olmalıydı.İki tane ortasaha alsaydı gol yemek yerine eminimki atardık. Saygılar ...

Avatar
samsunsporlu 2018-11-19 12:00:37

Hoca işi bilmiyor da Enes o yüzden yok adam dakika 84 takım önde orta saha çıkarıyor forvet alıyor. Berabere ya da mağlup olsak neyse baştan çift forvet oynasak hadi eyvAllah takım galibiyet için geldi dersin ama öndesin yaptığın değişikliğe bak ve rakip 10 kişi yazık hoca yazıkkk bu takım sana fazla geliyorrrr

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-11-19 14:43:50

Oyundan alinmasaydi sahadan %100 galip ayrilirdik.

Avatar
Veysel Sarı 2018-11-20 17:41:51

Bu hocanın sezon başında amacı eski oyunculardan sadece kaleci Furkanı ve Ercanı-Çağrıyı oynatıp Oğuz-Erkam-Enesi kesmekti spor yazarları ve taraftarlar bastırınca Erkam-Oğuz takıma dahil oldu.Çok iyi oldu utanmaz hoca Enes uzun süre kesik Sarıyer maçında adım atmadık yer bırakmadı Takımına böylesi ihanet eden hocadan bir yarar gelmiyor.Sarıyer galibiyetini akıl almaz hatalarla berabere bitirince hoca çok sevindi bravo bu adama insanda biraz yüz olur.

Avatar
Doğa dostu 2018-11-23 14:01:27

Samsunsporumuzun yıldız adayı. Enes sürekli oynatılmalı. Kanatlarda boş alanlara çok iyi kaçıyor. Orta sahanın da Enes'e pas trafiğini artırması lazım.