banner388

Enes'de veda ediyor 

Kırmızı beyazlı ekipte Ahmethan Köse, Brice Djedje ve Plumain'den sonra Enes İslam İlkin'in de takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Genç oyuncuya bir çok kulüpten teklifler geldiği sızan bilgiler arasında. 

Enes'de veda ediyor 

Kırmızı beyazlı ekipte Ahmethan Köse, Brice Djedje ve Plumain'den sonra Enes İslam İlkin'in de takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Genç oyuncuya bir çok kulüpten teklifler geldiği sızan bilgiler arasında. 

10 Ağustos 2021 Salı 09:58
Enes'de veda ediyor 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da yeni sezon öncesi takımdan gönderilmesi muhtemel isimler belli olmaya başladı. Yeni sezona yepyeni bir hikaye ile başlayan kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Mehmet Altıparmak, 28 kişilik kadroyu büyük ölçüde belirledi. Bu doğrultuda Ahmethan Köse, Brice Djedje ve Plumain'den sonra Enes İslam İlkin'in de takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Genç oyuncuya bir çok kulüpten teklifler geldiği sızan bilgiler arasında. 

YILDIRIM OLUR VERDİ

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, dün teknik direktör Mehmet Altıparmak ile takımın genel durumu ve takımdan gönderilecek oyuncular üzerine geniş kapsamlı bir toplanütı gerçekleştirdi. Kritik görüşmede teknik ekibin raporunu değerlendiren Başkan Yıldırım'ın gidecek oyuncular üzerinde Altıparmak ile mutabakata vardığı ve isimlerin önümüzdeki günlerde kamouyuna duyurulacağı öğrenildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
takipçi 2021-08-10 10:33:30

bunun kadar kendine hainlik eden başka bir topçu görmedim.gerçi potansiyel olarak bundan fazlası yok.

Avatar
CANAN 2021-08-10 14:03:55

(Enes de) şeklinde yazılmalıydı..lütfen Türkçe'mize sahip çıkalım çok kuvvetli bir dil yapalım. Bu konunun önemini bütün ağaçlar kalem olsa yazamaz inanın!

Avatar
HATKO 2021-08-10 10:25:21

Enes, maalesef kendini geliştiremedi, ilerisi için umudumuz çoktu ama bekleneni veremedi.

Avatar
CANAN 2021-08-10 22:08:50

bu çocuk açıkta kanatlarda şuursuz dalıyor dalıyor dalıyordu sonuçsuz olarak. ama bazı yetenekleri de vardı ve bizim uşağumuzdu, köreldi gittiiii...kimse sahip çıkmadı bu çocuğumuza diyecem ama sahip çıkacak futbol kafası da yok ki maalesef samsunda(babalık ve çolak sabahattin abiden sonra) BÖYLE ÇOCUKLARI MESELA ENES'İ SAĞBEK YAPARSIN BİRAZ DA BİŞELER VERİRSİN YA KENDİ ÇOCUĞUN ISRARLA KEMİK BİR SAĞBEK YAPARSIN SONRA O OYNADIKÇA İLERİ DE ÇIKAR O İÇİNDEKİ SAĞAÇIK ORTAYA ÖYLE BİR ÇIKAR Kİ TÜRK FUTBOLU HATTA DÜNYA FUTBOLU PARMAK ISIRIR..AMA ŞU HASET VAR YA HASET!!!BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR ANASI..O DA ÇOK VAR SİZİN GİBİ FUTBOL HERİFLERİNDE

Avatar
Sinan Akdağ 2021-08-10 14:24:29

Ülkemizde bizim içimizdeki futbol cahilleri kadar zararlı taraftar yoktur. Ulan Enes oynatıldı mı ki, kırk yılda bir oynatildiginda esas görev yeri olan açıkta mı oynatıldı da faydasi olsun? Ulan nedir bu sizdeki altyapıdan gelen oyunculara nefret. Futboldan soğuttunuz.

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-08-10 16:31:05

Kapasitesi bu kadar,kimseye kızmaya gerek yok.Hak eden oynar.

Avatar
Yusuf uzun 2021-08-10 19:58:51

Alt yapıdan bu yıl kaç oyuncu oynuyacak merak ediyorum taşıma suyla değmem dönmez
U 19 4 oyuncu kalsın ve oynasın mehmet akünüzde gönderin 2 tane gölcü yeter ali kişi da var

Avatar
Ölümüne SAMSUNSPOR 2021-08-10 20:37:36

Gyassi ne oldu, haberi olan varmı? O denyoyu tutarsa bu hoca, buda birşeyden anlamıyo demektir, bana göre. Enese gelince, başarılar kardeşim.