banner388

En büyük gücümüz taraftarımız

Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, Çaykur Rizespor maçıyla birlikte güzel günlerim yeniden geleceğini söyledi. Durmuş, bu zorlu süreçte en büyük güçlerinin taraftar desteği olduğunu da sözlerine ekledi.

En büyük gücümüz taraftarımız

Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, Çaykur Rizespor maçıyla birlikte güzel günlerim yeniden geleceğini söyledi. Durmuş, bu zorlu süreçte en büyük güçlerinin taraftar desteği olduğunu da sözlerine ekledi.

27 Şubat 2018 Salı 13:17
En büyük gücümüz taraftarımız

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, zor bir görev üstlendiklerini ancak bu işin de üstesinden gelebilecek donanıma sahip olduklarını söyledi. Sorumluluklarının bilincinde olduklarını ifade eden Durmuş ,"Her şeyden önce bir Samsunlu olarak takımımızın en kısa surede yaşadığı bu stresli ortamdan uzaklaşmasını sağlamak  için çalışacağız. Elbette kolay olmayacak. Bu zor süreçte en büyük gücümüz taraftarımız olacak. Özellikle iç saha da tribün desteği ile başarılı sonuçlar aldık. Bunu herkes bilir" dedi.

KONSANTRASYON ÖNEMLİ 

Artık telafisi olmayan birbirinden zorlu ve bir o kadar kritik maçlar oynayacaklarını bir kez daha ifade eden kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Besim Durmuş, "Kaliteli bir ekibiz. Oyuncularımıza güvenmekten başka bir seçeneğimiz yok. Çaykur Rizespor maçıyla beraber yeniden bir çıkış yakalayıp puan sıralamasında üstlere doğru kendimize yer edinip ligin son haftalarını rahat bir şekilde tamamlamak istiyoruz. Samsunspor bunu başarabilecek güçte ve vizyonda bir takım. Artık geçmişe bir sünger çekip her şeyimizle cumartesi günü oynayacağımız Ç.Rizespor maçına odaklanmalıyız" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Er 2018-02-27 14:47:40

Samsunu çok zor günler bekliyor.Denizli,Adanademir,Eskişehir kadro olarak bizden iyi Ankaragucunu yenmeli idik Balıkesire kendi hatalarımızdan yenildik bu takımín yabancíları ihanet içinde dúşersek bunların yüzünden dúşeriz.

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-02-27 13:27:10

İnanmak başarının yarısıdır. Engin hoca hic bir zaman bu takıma inanmadı ve guvenmedi.

Misafir Avatar
Ahmet gonca 2018-02-27 15:15:41 @Cemalettin Özcan

Besim hocam sonuna kadar devam ya hep hiç dussekte seninle kalkmakta seninle biz seni seviyoruz allahım yardımcımız olsun saygılar diliyor yürekten basarilar

Beğenmedim! (2)
Avatar
samsun 2018-02-27 16:42:01

boşa güvenmeyin buna.. samsunspora kaç kere geldi.. hangi takımda bir başarısı varki samsunsporda olsun.. samsun yine yanlış yaparak kendini düşürecek.. samsunsporun tecrübeli ve hırslı futbolda bilgisi olan iyi bir teknik drektörle anlaşması gerekti uzun vadeli..