banner388

Emre Bol; Allah Yüksel Başkana Güç Kuvvet Versin 

Adana Demirspor - Balıkesirspor maçında yaşanan hakem hatasını kendisini has yorumlayan Fotomaç yazarı Emre Bol, "Abi neler oluyor ya. Komedi komedi. Yemin ediyorum televizyonu kıracaktım. Türk futbolu da hakemliği de bitmiş" dedi. 

Emre Bol; Allah Yüksel Başkana Güç Kuvvet Versin 

Adana Demirspor - Balıkesirspor maçında yaşanan hakem hatasını kendisini has yorumlayan Fotomaç yazarı Emre Bol, "Abi neler oluyor ya. Komedi komedi. Yemin ediyorum televizyonu kıracaktım. Türk futbolu da hakemliği de bitmiş" dedi. 

02 Mayıs 2021 Pazar 11:27
Emre Bol; Allah Yüksel Başkana Güç Kuvvet Versin 

Samsunspor Haber - Fotomaç köşe yazarı ve ünlü tv yorumcusu Emre Bol, Adana Demirspor - Balıkesirspor maçında yaşanan skandal hakem kararlarıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından kendisine has bir değerlendirme yaptı. Tecrübeli spor yorumcusu Bol, "Abi dün Adana Demirspor - Balıkesirspor maçını evimde izliyorum. Adana Demirspor'lu oyuncunun kaleyi geri pası Balıkesirsporlu oyuncunun önüne düşüyor. Futbolcu da gidip golü atıyor. Yardımcı hakem ofsayt diye golü verdirmiyor. Abi Neler oluyor ya. Komedi komedi. Yemin ediyorum televizyonu kıracaktım. Abi Türk futbolu Türk hakemliği bitmiş yaa.. ALLAH Yüksel Başkana güc kuvvet versin" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem ak 2021-05-02 16:47:47

Bakalım oy alabilecekler mi Samsun'dan bir daha yazıklar olsun verdiğim oylara Adaletsiz Kalkınmaymis Parti nin adı anlayamadık

Avatar
Hassan 2021-05-02 14:42:22

Adamaz tek başına mücadele ediyor yanında kimse yok yazik

Avatar
Mustafa Kaya 2021-05-02 17:03:25

Bir zamanlar süper ligde şampiyonluğa ramak kalmıştı rahmetli Hasbi Menteşoğlu başkandı tehditler başladı vergi müfettişlerimi yollamadılar takımın içinden futbolcularımızımı ayartmadılar bizim oymanmadığımız savaşı milli takımda oynattılar futbolcularımız istanbuldaki galatasaray maçının sonunda soyunma odasında kavga etmedilermi hani neden anlatıyorum biz bu filmleriçok seyrettik şimdide Yüksel başkanı tehdit ediyorlar..
Ben 65 yaşında emekli bir adam ollarak maaşımı vermeye hazırım zarar görecekler için gelin bu pisliğin içinde daha fazla kalmayalım samsuna samsunluya samsunspora bu federasyonun yönetiminde olmak yakışmıyor...
Sevgiler saygılar
DOĞRUYU BİLEN KUL HAKKI YEMEYEN HERKESE
Ey insanoğlu sen devlet olsan orduların olsa ne fayda....
Rabbim bir tokat vururki anlayamazsın.( Bak bu Korona hepimize bir ibret atom patlatsan fayda edermi.)

Misafir Avatar
Çetin Tekin 2021-05-03 09:28:42 @Mustafa Kaya

O şampiyonlağa oynadığımız sene, Samsunda ki Sarıyer maçına gitmiştim çocuktum. Şerefsizin teki golü atmadı 1-0 yenildik hiç unutmam. Şimdide çıkıp Tvler Samsunsporluyum diyor

Beğenmedim! (1)
Avatar
Nct 2021-05-02 19:06:02

Anlaşılan samsun sporumuza oyunlar dalavereler çeviriyor hakemler buna dur denmeli mhk başkanı tff göz göre göre balıkesirin golünü vermyorlar bu kaçıncı ümraniye maçındaki kural hatasından berabere kaldık.samsun sporumuza ve başkanımıza yazık ya..

Avatar
Ismail 2021-05-02 18:16:24

HAKLISIN..Türk Futboluna siyaset katıldığı sürece Türk futbolu bitmiştir.

Avatar
Ismail Sezgin 2021-05-02 18:17:57

HAKLISIN..Türk Futboluna siyaset katıldığı sürece Türk futbolu bitmiştir.

Avatar
Ramazan Gecili 2021-05-02 18:49:41

Ya noldu da feveran ediyorsunuz bol musun dar misin nesin!!Bu takim samsunu sahasinda yendi Giresunu3-0 la gecti o ofsayt dedigin pozisyon gol olsa dspor gol atamayacakmiydi?Birde bu takim enaz 5 kez cesitli oyunlarla hep finallerde ksybetti eger sen iyi bir yorumcuysan gecen yil erzurum bitime 3 mac kala 2 puan gerideydi ne hikmetse bir tv sahibi devreye girdi play of sansi olan altaydan izmirde galibiyet aldi bizde adana da maci berabere bitirdik ama bu arada iyide para toplandi erzuruma haaa ve biz 1 puanla dogrudan lige cikmayi kacirdik ne guzel demi burada kimse devreye girmedi birileri lige hakkiyla cikti simdi ise biz dspor hakemle cikiyoruz sevsinler sizi bagirmaya devam edin asil siz komik oluyorsunuz bu spor seyircisi salak dgl herseyi sizden iyi biliyor
Hulasa sizin gibi para ile kalemsorluk dgl gonlu ile bu ise omuz veriyor

Avatar
Nevzat 2021-05-02 18:46:29

Ay daha yeni mi öğrendin futbolun bittigini