banner388
banner390
banner410
banner408

Djedje: Ayrılmak İstiyorum

Samsunspor’da Brice Djedje ailevi nedenlerden dolayı takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. Oyuncunun sosyal medyada yer aldığı gibi parasal yönden bir sorununun olmadığı açıklandı.

banner269

Djedje: Ayrılmak İstiyorum

Samsunspor’da Brice Djedje ailevi nedenlerden dolayı takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. Oyuncunun sosyal medyada yer aldığı gibi parasal yönden bir sorununun olmadığı açıklandı.

21 Temmuz 2021 Çarşamba 12:25
Djedje: Ayrılmak İstiyorum

Samsunspor Haber -Taraftarın en çok sevdiği oyuncuların başında gelen Brice Dja Djedje hakkında bilgi veren Genel Menajer Mustafa Aztopal, “Son dönemde özellikle sosyal medya üzerinde oyuncumuz Brice Dja Djedje hakkında ortaya çıkan bazı haberlere de açıklık getirmek istiyorum. Djedje, genel olarak ailesel nedenleri ön planda tutarak Samsunspor’dan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. Djedje ve eşi bebek bekliyor ve eşi açık bir biçimde çocuklarını burada büyütmek istemediğini belirtmiş. Djedje de arada kaldığını fakat ailesinin doğal olarak karar almasında ana etken olduğunu bize bildirdi. Oyuncumuz kamp süresince de içinde bulunduğu bu kafa karışıklığından ötürü bir iki takım arkadaşıyla problem de yaşadı ve bu durumun takım ortamı açısından çok da sağlıklı olmadığını da gözlemledik. Bizim Djedje ile kendi açımızdan kulüp olarak bir problemimiz yok. Kendisinin kulüpten bir alacak sorunu da yok. Ama şu aşamada aldığı kararı saygıyla karşılıyoruz. Başkanımız ve Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş bu konu ile ilgili yakın zamanda bir değerlendirme yapacaktır” şeklinde konuştu.

Samsunspor’da gün geçtikçe Başkan Yüksel Yıldırım ve AŞ Yönetim Kurulu’nun koyduğu kurallar ve oluşturduğu yapının iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladığını aktaran Aztopal, Samsunspor’un gün geçtikçe Türk futbolundaki ağırlığının artacağına inandığını belirtti.

Son Güncelleme: 21.07.2021 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şenol 2021-07-21 13:16:04

bu adam; 10 tane, hani bir on numaranız var ya,,,ki sizin futbol anlayışınızı gösteren 10 numaranız....saviçeviç gibi on tane on numara eder!!!ama size saviçeviç gibi vızıldayan bal yapmayan arılar lazım zaten.er

Avatar
AHMET 2021-07-21 13:18:10

TAKIMIN YARISI GİTTİ DEMEK Kİ! ASLA YERİNİ DOLDURAMAZSINIZ BÜTÜN TRANSFERLERİNİZ BOŞ OLDU!!!

Avatar
canan 2021-07-21 13:12:31

takımın en faydalı en iyi adamı hem de açıkara...geçen seneki yanlışlarınızla nasıl verdiyseniz şampiyonluğu,Brice Dja Djedje'yi kaybetmeniz de şampiyonluk yolunda takıma ilk olumsuzluktur..

Avatar
Ali Balbal 2021-07-21 14:26:33

Djadje dende bir hayir gelmez artik. Cunki jafasi karisik onu ve tomaneyide gonderip sorunsuz takima katki verecek oyuncular alinsin.

Avatar
Atila başaran 2021-07-21 19:01:46

Bak topçu kardeşim eger turkiyeyi terk edeceksen yolun açık olsun amma türkiyede başka bir kulübe gitmek gibi bir niyetin varsa bu SAMSUNSPOR taraftarı seni burda barındırmaz bilmeni isterim

Avatar
cemil 2021-07-22 22:59:48

samsunlu..."Görende diyecek Türkiyenin en iyi ili samsun," diyor!!!evet türkiyenin en iyi ili şu anda samsun...ama bunu bir samsunlu hazmedemiyorsa yapacak birşey yok!gidişatta zaten geri geri

Avatar
Atila başaran 2021-07-21 12:54:27

Çok sevdigimiz bir topçu egerki eşi tarafından böyle bir oluşmuşsa yapacak birşey yok üzüldüm yolu açık olsun amma türkiyede başka bir takıma giderse yanlış yapar bunuda bu samsunspor taraftarı affetmez

Avatar
HFÖ 2021-07-21 14:00:12

Sanki Samsun’da millet hiç bebek büyütmüyor.
Neticede bebek büyüteceksin.
Herkes gurbette bebek doğurup büyütüyor