banner388

Defansta revizyon 

Yılport Samsunspor'da Pazartesi akşamı deplasmanda oynanacak Denizlispor karşılaşmasında savunma kurgusu değişecek. 

Defansta revizyon 

Yılport Samsunspor'da Pazartesi akşamı deplasmanda oynanacak Denizlispor karşılaşmasında savunma kurgusu değişecek. 

24 Eylül 2021 Cuma 13:00
Defansta revizyon 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da Pazartesi akşamı deplasmanda oynanacak Denizlispor karşılaşmasında savunma kurgusu değişecek. Sezon başından bu yana bu bölgede büyük sorun yaşayan teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın Denizlispor deplasmanında sahaya yepyeni bir savunma kurgusuyla çıkması bekleniyor. Kırmızı beyazlı ekipte sakatlığı geçen Barış Başdaş'ın bu karşılaşmada ilk on birde sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

NET KARAR VERMEDİ 

Öte yandan ilk kez bir maçta ilk on birde sahaya çıkan Berk Taşkın'ın ise sakatlık durumuna göre Barış'ın yanında Burak Yılmaz'ın oynaması da güçlü bir ihtimal olarak göze çarpıyor. Sol ve sağ bekte ise kararsız olduğu öğrenilen teknik direktör Altıparmak'ın bu bölgeler için tercih edeceği oyuncuları maç günü açıklayacağı bekleniyor. Öte yandan kırmızı beyazlı ekipte sakat futbolcuların büyük ölçüde iyileşmesi ise camiada büyük mutlulukla karşılandı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Saglam 2021-09-24 13:30:18

Saldırgan takımlar geride açık verirler. Bu normal. Hoca defans kurgusunu yeniden yapacaktır. Ona güveniyorum. Geçen seneden daha iyi oynuyoruz çünkü.

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-09-24 13:15:57

Her hafta bir arayışa girmek ve değişik bir kadro ile sahaya çıkmak maalesef çözüm değildir.
Takımın iskeleti ile her hafta oynarsan sonucuna da katlanırsın.
Sonuç elbette başarısızlık olur.

Avatar
İsimsiz 2021-09-24 18:41:09

Mehmet hocanın arkasındayız.Ne yaparsa okey ama adaşı MEHMET AKYÜZü oynatmasin.Çünkü bizler deliriyoruz.O oynayacağına ben oynarım daha iyi ondan daha iyi oynayacağım kesin.

Avatar
Mustafa 2021-09-25 12:46:02

Mehmet hocam lütfen gençlerimize fırsat ver .Boliden vazgeçmeyin süper ligde her takım gençleşme peşinde

Avatar
Rıfkı 2021-09-25 15:19:38

Mehmet hocam şu mehmet akyüz ile hasan kes takımdan .Hasan 2.3 maçtır.ne yaptığı belli değil varmı yokmu.boş boş geziyor. Takıma yük .Alternatifini oynat.

Avatar
Osman alaybeyoğlu 2021-09-26 21:08:48

Takım bu sefer inşAllah galip gelecek inancım tamdır hocamızın taktik leriyle olay tamamdır.

Avatar
Yücel 2021-09-27 00:20:14

Sadece Orta sahayı güçlendir.Sağ bek Ali Ülgen den daha iyisi varsa değişir. Yoksa devam Ali ile devam.Sol bek için Esin Hakaj gönderildiğine göre Hocam en iyi sol bekini oraya yerleştir.. Şu Denizli'yi Compakt bir oyunla yenin .. Sizde rahatlayıp, Özgüven kazanın. Biz de "Oh" diyelim hocam. Ama bunun için Takımda yer alan/alacak olan herkesin Savaşması, yardımlaşması gerekiyor ... Hadi Rastgele..

Avatar
Nct 2021-09-27 10:39:24

Mehmet hocam iyi hocasın başarıların ortada sana bu samsunspor taraftarı güveniyor inşAllah sezon sonunda da şampiyonluk gelecek..ne olur devre arası çok iyi Bi golcü aldır Göktan krdnz Mehmet olmaz hocam.