banner388

Daha güçlü bir Samsunspor geliyor

Ligin ikinci devresinde herkesin daha olgun ve güçlü bir takım, izleyeceğini söyleyen Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, "Her geçen gün taraftarla takımın bütünleştiğini görmek bizi sevindiriyor. Bize inansınlar. İnşallah ikinci devre onların yüzünü hep güldüreceğiz" dedi. 

Daha güçlü bir Samsunspor geliyor

Ligin ikinci devresinde herkesin daha olgun ve güçlü bir takım, izleyeceğini söyleyen Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, "Her geçen gün taraftarla takımın bütünleştiğini görmek bizi sevindiriyor. Bize inansınlar. İnşallah ikinci devre onların yüzünü hep güldüreceğiz" dedi. 

27 Aralık 2018 Perşembe 13:51
Daha güçlü bir Samsunspor geliyor

Teknik direktör Taner Taşkın, herkesin ikinci devre ile beraber daha olgun ve güçlü bir Yılport Samsunspor’u izleyeceğini söyledi. Şu anda Play-Off’un içinde olan ve altında olan 6-7 tane ciddi takımın yer aldığını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, "Bunu bir tek Sarıyer ve Sakarya üzerinden gidersek yanlış yaparız. Bu ligin en iyi takımı Allah’ın izni ile Yılport Samsunspor. Yeter ki biz kendi içimizde bütünlüğümüzü ve birlik, beraberliğimizi koruyalım" dedi.

 
BURADA OLMAKTAN HAZ ALIYORUZ

Grupta yer alan tüm rakipleriyle mücade edeceklerini söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, "Ben, ekibim ve oyuncu grubum, Yılport Samsunspor’da çalışmaktan haz alıyoruz. Taraftarımızı seviyoruz. Her geçen gün taraftarla takımın bütünleştiğini görmek bizi sevindiriyor. Bize inansınlar. İnşallah ikinci devre onların yüzünü hep güldüreceğiz. Bu yolda hep beraber yürüyelim. Yılport Samsunspor belirlediği hedeflerine mutlaka ulaşacaktır” şeklinde konuştu. 

TRANSFER HAKKINDA KONUŞTU

Transferler hakkında da bilgi veren Taşkın, “Takıma gelen yeni transferlerde kısa sürede de olsa bir adaptasyon süreci olacak. Şu anda aldığımız ve alacağımız oyuncular takımlarında oynar pozisyondaydılar. Yani ligi ve yarışın içerisinde olan oyuncular. Onun için biz bu süreci kolay atlatacağımıza inanıyorum. Şu anda Onur Eriş geldi. Yılmaz Özeren Cuma günü gelecek. Bir de stopere bir oyuncu gelecek. Ayrıca Erbaaspor’dan kaleci Nurullah ile anlaştık. Doğru yerlere doğru oyuncularla anlaştık. Antalya kampına da bu oyuncular katılacak” diye konuştu.

DOĞRU PARALARLA DOĞRU OYUNCULAR

Doğru paralarla doğru oyuncuların alındığını belirten Teknik Direktör Taner Taşkın, “Manisaspor ve Gaziantepspor transfer yapamadı ve zirvedeki takımlar bunlardan 6 puan aldı. Bunlar biraz barajı yükseltti. Bunlar olmasaydı biz 37 puanı yine bulurduk. Biz sadece kendimizi analiz etmiyoruz. Rakipleri de analiz ettiriyoruz. Ligde şu ana kadar kolay kazanan bir takımı ben daha görmedim. Yaklaşık 12 yaşından beri sahadayım sonuncu takımla oynarken bile tedirgin bir şekilde sahaya çıkıyorsun. Zor maçları kazanıyorsunuz. Bizim takımın bir olgunlaşma süreci olacaktır. Çok para demek şampiyonluk anlamına gelmiyor. Fakat bu iş parayla da olmuyor, parasız da olmuyor. Biz doğru parayla doğru oyuncuyu transfer edebilmek için mücadele verdik. İnce eleyip, sık dokuduk. Devre arasında da bu şekilde çalışıyoruz. Biz doğru işler yaptık. Başımızda İsmail Uyanık, bizleri doğru bir şekilde yönlendirdi” dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil Saka 2018-12-27 15:31:23

Bu kadar pahalı kadro kurulmuş ama ortada başarı yok.Bazı maçlar bireysel oyuncu hataları ile giden 6 puan Gümüşhane-Sarıyer-Sakarya oyuncu hataları ile gitti aynı şekilde içeride Sancaktepe-Keçiören maçları bir 6 puan daha toplamda 12 puan gitti hoca konuşarak yine sahne almaya başladı şuanda kaleci hariç alınan 2 oyuncunun takımdakilerden bir farkı yok takıma direk katkı yapacakları soru işareti iyi bir golcü alınmalı İsmail uyanık çok doğru 3.ligde pahalı menejerler alıyor bu kulupte yönetici sayısı nerede ise oyuncu sayısı kadar nerede var böyle yüksek maaşlı yönetici bolluğu takımın geliri nedir biz süper Ligde oynamıyoruz.3.Ligde oynuyoruz.

Avatar
Serdar Çelik 2018-12-28 15:30:53

2.ci yarı alınan oyuncular ile inşAllah,kurgusu taktiği sistemi olan bir oyun izler taraftar olarak mutlu oluruz..muhammet beşir de ısrar bence anlamsız.Kubilay takımda bir maestro,tüm oyuncular bu adama dönük oynamalı.furkan köse bu kadar yedek bırakılmamalı.erhan şentürk-bahattin ikilisi ilk 11 de beraber başlamalı.maçı kazanmak için çıktığını rakibe hissettireceksin.samsunspor korkmadan dimdik futbol oynamalı.bu ligde ben rakip görmüyorum samsunspor a..NOKTA

Avatar
kinova55 2018-12-27 18:38:10

ben bu ligde cok kolay kazanan bir takim gordum..sancaktepenin samsunsporu samsunda 3-0 yendigi macta sancaktepe hic zorlanmadan kazandi

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-12-27 19:26:29

Kim ne derse desin bizler Taner hocaya guvenmiyoruz.
İnşAllah biz yaniliriz.

Avatar
Gurbetçi 2018-12-28 15:19:43

...kesinlikle güvenmiyorum.. inanmıyorum....gelecekse şampiyonluk, sarıyer ve sakaryanın kadro darlığı yüzünden gelecek ...bizim ligi domine edeceğimizden falan değil....şu ligde ki takımları at yarışı gibi düşünün, bizim at tur bindirir üstüne son virajı döner de arkasında kiler izini bulamaz , finişe show yaparak girer ...tabi kendi haline bırakırsak...ama üstüne taner hocayı jokey yapıp bindirirsek , evet belki yine 1.olur ama foto finish le belki...biz de o nu diyoruz..hâlâ yok 2 puan yok 2.2 puan ortalama hesabı...hocam bu takımı ateşleyebilsen ne maç başı ne maç sonu ortalaması...tozunu atar ligin...arkadan gelenler yapsın maç başı hesabını...rakiplere bak birisi sarıyer 3 kuruş bütçesiyle kafa tutar bize...diğeri transfer tahtası kapalı sakarya...bunlar rakip ken biz hala maç başı..maç sonu ortalama hesabı yapıyoruz...o da tutmuyor da...sonra yine anlatıyoruz yok manisa...yok antep....off Allahım offf...ne zamandır bu karanlık gecenin sabahı....offff...

Avatar
AHMET 2018-12-28 17:48:37

bu takım açıkara önde grubunda ama ona parelel bir oyun anlayıı göremedim şahsen oyhatılan oyuna bakınca..bir de sağbekin çok zayıf her an birşey olacakmış gibi duruyor. iyi birsağbek bakıyor musun yoksa hemşericilik mi yapıyorsun