banner388

Cenk İşler; HEDEFTEN UZAKLAŞMADIK

Kırmızı beyazlı ekibin Genel Kaptanı Cenk İşler, Royal Hastanesi Bandırmaspor yenilgisinin hedeflerinden vazgeçtikleri anlamına gelmediğini söyledi. 

Cenk İşler; HEDEFTEN UZAKLAŞMADIK

Kırmızı beyazlı ekibin Genel Kaptanı Cenk İşler, Royal Hastanesi Bandırmaspor yenilgisinin hedeflerinden vazgeçtikleri anlamına gelmediğini söyledi. 

06 Nisan 2022 Çarşamba 13:46
Cenk İşler; HEDEFTEN UZAKLAŞMADIK

Samsunspor Haber - Samsunspor Genel Kaptanı Cenk İşler, Royal Hastanesi Bandırmaspor yenilgisiyle büyük üzüntü yaşadıklarını ifade etti. Halk Gazetesi'nden Davut Aktaş'a özel açıklamalarda bulunan kırmızı beyazlı ekibin Genel Kaptanı İşler, “Hedeften kopmak söz konusu değil. Matematiksel olarak şans varsa hedef her zaman için kovalanır. Hiçbir şekilde hedeften uzaklaştığımız düşünmüyorum. Taraftarlarımız Bandırmaspor maçında üzerine düşeni yaptı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının ardından yaptığımız çağrıların hepsine karşılık verdi. Onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Özür dilemek hiçbir şeyi değiştirmez ama ben takımımız adına kendilerinden özür diliyorum" dedi. 

İNANCIMIZ VAR 

'Taraftarlarımız büyük hayal kırıklığı yaşadı' diyerek sözlerine devam eden kırmızı beyazlı ekibin Genel Kaptanı İşler, "Bu mağlubiyet onları fazlası ile üzdü. Buna takımımız da çok üzüldü. Elimize gelen bu fırsatı cömertçe teptik. Elbette ki play-off şansımız devam ediyor. Ama böyle olunca camia olarak fazlası ile üzüldük.  Bu durum hepimizi elbette ki etkileyecek. Ama bu tarz olumsuzluklara azla takılmamalıyız. İç sahada istediğimiz sonuçları alamıyoruz ama bunu Manisa deplasmanında telafi edebiliriz. Rakibimizi deplasmanda yenersek kısmen de olsa bu üzücü hafta geride kalmış olur" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ercan 55 2022-04-06 14:13:08

Kaptan bırakın bu boş muhabbetleri. Niye boş konuşuyorsunuzki. Bu takımdanda hocadanda hiç birşey olmaz. Sende biliyorsun bunu. Bari takım süper lige çıkacakmış gibi hayal kuruyorsunuz. Bizim hayallerimizi yapılan yanlış transferlerle yanlış hocayla yıktınız zaten. İnşAllah ben yanılırımda takımımız süper lige çıkar.

Avatar
Ali balbal 2022-04-06 22:25:15

Her seyin bir matematiksel umudu vardir. Ama birde ortada olan bir gercek gercek vardir. Oda sizin bu sansinizi kaybettiginizdir. Nedenmi ? Cunku boyle bir cabaniz yok. Boyle bir oyun duzeniniz yok birde boyle bir oyuncu gurubunuz yok. Sadece taraftarin tepkisini cekmemek ve taraftari uzmemmek icin yaptiginiz bir terapi var. Cok zor sayin isler. Ben sizin yerinizde olsam takimi dagitir genc zgirlikli bir kadroyla maclara cikar onumuzdeki sezon icin akilli ve cesur ve ihtirasli oyuncularida kapsayacak bir takim kurarim. Kolay gelsin.

Avatar
Aliosman 2022-04-07 01:11:50

Başkana söyleyin bu cenk işleri acele değişsin.onun açıklamalarının hiç bir kıymeti harbiyesi yok.o zirvaliyor.

Avatar
Cemalettin Özcan 2022-04-07 12:23:22

Bu hafta Manisayi deplasmanda yenerseniz bu seyirci Sizi affeder aksi durum felaket olur.

Avatar
Ali 2022-04-07 19:25:59

Cenk isler ne diyor, söylediği bir şeyi doğru cikmismi.buna para veriliyorsa, çok yazık.o bir kukla.hoca boş bir balon.bu sene düşmuyoruz.orasi guzel