banner388

Cemal Yeşilyurt'tan Samsunspor'a 200 bin TL

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsunspor'a destek için başlatılan kampanyaya 200 bin TL ile ciddi katkı sağlayan iş adamı Sayın Cemal Yeşilyurt'a teşekkür etti.

Cemal Yeşilyurt'tan Samsunspor'a 200 bin TL

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsunspor'a destek için başlatılan kampanyaya 200 bin TL ile ciddi katkı sağlayan iş adamı Sayın Cemal Yeşilyurt'a teşekkür etti.

08 Ocak 2018 Pazartesi 20:17
Cemal Yeşilyurt'tan Samsunspor'a 200 bin TL

Samsunspor Haber - Samsun Valiliği tarafından Samsunspor'a maddi kaynak sağlamak adına başlatılan yardım kampanyasına iş adamı Cemal Yeşilyurt'ta destek oldu. Her zaman kırmızı beyazlı ekibin yanında olan ve bugüne kadar verdiği destekle herkesin büyük taktirini kazanan Yeşilyurt, kampanyaya 200 bin TL ile katkıda bulundu. Samsun'un sevilen iş adamlarından Yeşilyurt'un bu hareketi Samsunsporlu taraftarlar arasında da büyük sevinçle karşılandı.

RESMİ RAKAM 375 BİN

Öte yandan Valilik kampanyada şu ana kadar toplanan parayı açıkladı. Valiliğin resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; Samsunspor’a gönül vermiş vatandaşlarımızın Samsunspor’a destek olması amacıyla, Valiliğimiz öncülüğünde 05/01/2018 tarihinde başlattığımız yardım kampanyasına gösterilen hassasiyete teşekkür ediyoruz. Açılan yardım hesabında bugün itibariyle 375 bin 126 TL yardım yapıldığı ve süratle rakamların artarak devam ettiği görülmüştür.

DESTEKLER SÜRÜYOR

Yardım rakamları Valiliğimiz web sayfasının Duyurular kısmında vatandaşlarımıza aralıklarla duyurulacaktır. İlgili banka ile yapılan görüşmeler neticesinde yardım yapılan EFT ve havalelerden işletim ücreti alınmayacaktır. Konuyla ilgili EURO hesabı da açılmış olup, hesap numarası aşağıda belirtilmiştir. İsteyen vatandaşlarımızın SMS ile yardım yapmaları için ilgili GSM operatörleriyle çalışmalar yürütülmektedir. Yardım kampanyasıyla ilgili toplanılan miktarın yalnızca Valiliğimiz web sayfasından duyurulacağını vurgulayarak, bilgi kirliliğine sebebiyet vermemek adına, asılsız çıkan haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin Oz 2018-01-08 20:51:34

Cemal ağbimize teşekkürler her iş adamı böyle duyarlı olsa sorun kalmaz başta büyük şehir ve tüm ilçe belediyelerinin rakamlaríní taraftarlar merekla bekliyor.Galip Õztürkten büyúkjest bekliyoruz.

Avatar
Ahmet5561 2018-01-08 21:23:56

Sayın Cemal Yeşilyurt herzaman olduğu gibi yine yardımseverliğini gösterdi kendileri her zaman sıkışanın yanında ama yazıl değilmi paraya bilmem kaç tane ruhsuz insan aldıkları para dünya kadar yazık onlara verilen paralara keşke daha faydalı yerlere

Avatar
KAAN TÜRK 2018-01-09 09:57:51

İstanbul,Ankara,İzmir,Bursa vs. illerdeki Samsunluları da kampanyaya dahil edelim. Dernekler etkin çalışsın. Bu paranın 2-3 milyon olması gerçekten gayet mümkün.Yeter ki organize olunsun.

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-01-09 11:43:01

Darısı diğer iş adamlarimiza

Avatar
sms 2018-01-09 10:26:41

şu yusuf ziyayı istifa ettirin büyükşehirden...samsuna samsunspora hiç bir katkısı yok