banner388

Celil Sağır'dan teknik direktör Hüseyin Eroğlu'na;  YAPTIM OLDU  DİYEMEZSİN 

Samsunspor'un eski futbolcusu Celil Sağır, ""İlk hafta ne dediysek aynısını söyleyelim. Bu sistemde oynayacaksan oyuncular bu sisteme uygun olmalı, ‘yaptım oldu’ diyemezsin hoca…" dedi.  

Celil Sağır'dan teknik direktör Hüseyin Eroğlu'na;  YAPTIM OLDU  DİYEMEZSİN 

Samsunspor'un eski futbolcusu Celil Sağır, ""İlk hafta ne dediysek aynısını söyleyelim. Bu sistemde oynayacaksan oyuncular bu sisteme uygun olmalı, ‘yaptım oldu’ diyemezsin hoca…" dedi.  

28 Ağustos 2023 Pazartesi 11:43
Celil Sağır'dan teknik direktör Hüseyin Eroğlu'na;   YAPTIM OLDU  DİYEMEZSİN 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un eski futbolcularından Celil Sağır, Kayserispor mağlubiyetini yorumlayarak Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'nu şu sözlerle eleştirdi; "İlk hafta ne dediysek aynısını söyleyelim. Bu sistemde oynayacaksan oyuncular bu sisteme uygun olmalı, ‘yaptım oldu’ diyemezsin hoca… Bu camia ile böyle oynamayalım. Yani bu sistemde Fofana'nın oyunda olduğu sürece bizim en az iki gol atmamız lazım. Çünkü her halükarda bir tane gol yiyoruz. 

TAKIMDA COŞKU YOK 

Yani bu sistemler bol gol atılan ama kalende de pozisyonlar verebilecek sistem. Onun için bir yersen iki, iki yersen üç atman lazım ki, buna da uygun ne defansın var ne de fazla gol atabilecek forvetlerin var. Ne dedik fikstür zor. Sadece İstanbulspor maçı bir ‘rahatlama’ olabilir dedik. Onda da bu futbolun üstüne çıkmamız gerekecek arkadaş. Çünkü  takımda pres yok, coşku yok, tempo yok. 2-1'den sonra adamlar yarım saat geride karşıladılar kaleye şut çeken oyuncun yok, yok yok.."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
soley 2023-08-28 14:15:22

bu adamlar; yani celil,Tanju,manju vs niçin takım az tökezlendiği zaman fıtık gibi pirtliyorlar.dostkar iyi günde de olur.sizi hiç görmedik.

Avatar
ercan 2023-08-28 12:53:19

HOCAYA ÇATMA ARTİST!..KAYSERİNİN İKİNCİ GOLÜNDEKİ OFSAYTTAN BAHSET !..NİYE BAHSETMİYONUZ YAV!..AMA HEPİNİZ....

Avatar
CANAN 2023-08-28 17:35:38

durdun durdun da takımın en iyi yanı olan hocamıza mı sardın acaba niye???yoğusam sen trabzNspor misun daaa... aynı taktik.. takımın gerçekten kötü yanını bilse bile asla söylemez ama en iyi yanını yıkmaya çalışır bu samsunsporluyuz gibi gözükenler..ama ortak yanları aynıdır..AYNEN TANJU CİBUN DAAA...

Avatar
Uk 2023-08-28 18:40:01

Bunlara sadece heee diyecen gececen

Avatar
Ahmet gonca 2023-08-28 15:32:26

Sevgili celil kardeşim zeki'nin bu takımda alimin bu takımda olması gerekiyor mu bunu öğrenmek istedim bence gerekmiyor sence nasıl öneriyorsun orta saha taylan'la Emre kılıç'ı aldı hoca bence giden celil'i yanına atlana koysa sence nasıl olurdu veya celil'i bıraksaydı ceren'in yanına iyi bir orta sahadan alıp koysaydı olmaz mıydı taylan'la Emre'ye gerek var mıydı veya cihan'ın yanına başka bir adam alsaydı olur muydu kanatlara adam al forveti adam alsaydı olur muydu bence olurdu diyorum fikrini öğrenmek istiyorum artı nisan ayında şampiyon olmuş bir takım üç buçuk aydır transfer sezonunu boş geçirip böyle ıvır zıvır adamları alıp bu lige koyup burada oynatmak için doğru mu yanlış mı bence yanlış sezonu bitirip 3 hafta kala hala transfer sezonunu açamayan bir Samsunspor var bitiremeyen bir Samsunspor var ne diyorsan abi

Avatar
aslan aslan 2023-08-28 16:19:24

YABANCILARI OYNATMAYIN. U19 U21 OYNASIN. GENE YENİLİRİZ. HİÇ OLMASA YERLİ TOPÇULAR OYNAR.

Avatar
Hayrettin asci 2023-08-28 17:10:08

Atanimizda,tutanimizda cok iyi,kimse meram etmesin.

Avatar
Karabela55 2023-08-28 17:45:44

Kayseri'nin 2.golu bariz ofsayt bunu var da gösterdi ama sonuç değişmedi takım düşmezse bari