banner388

Çaykur Rizespor 1-1 Samsunspor

Samsunspor, Çaykur Rizespor ile oynadığı hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı.

Çaykur Rizespor 1-1 Samsunspor

Samsunspor, Çaykur Rizespor ile oynadığı hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı.

12 Ağustos 2016 Cuma 09:51
Çaykur Rizespor 1-1 Samsunspor

Samsunspor yeni sezon öncesi hazırlıkları çerçevesinde dün akşam Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Rize'de oynanan maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Geçirdiği sakatlık sonucu İstanbul’da ameliyat olan Teknik Direktör Hikmet Karaman maçta yoktu, yerini yardımcı antrenör Hasan Özer doldurdu. 

Çaykur Rizespor karşılaşmaya Gökhan Akkan, Fink, Yakoubi, Ümit Kurt, Özgür Çek, Robin Yalçın, Oğuzhan Aynaoğlu, Mehmet Akyüz, Recep Niyaz, Ahmet İlhan Özek ve Tuszynski  11'i ile çıktı.
Samsunspor karşılaşmaya  Furkan Köse, Canberk Aydın, Fatih Kılıçkaya, Ndiaye, Burhan Arman, Zola, Hasan Kılıç, Mehmet Çolak, Murat Gürbüzerol, Alperen Pak, Halil İbrahim Pekşen 11'i ile maça başladı.

Karşılaşmanın 5. dakikasında Çaykur Rizespor Tuszynski'nin kafa golüyle 1-0 öne geçti. Çaykur Rizespor ikinci devrede genç oyuncularına forma şansı verdi.  Samsunspor 88. dakikada sonradan oyuna giren Enes Keleş'in golü ile durumu 1-1'e getirdi ve karşılaşma da bu skorla sona erdi.

Son Güncelleme: 12.08.2016 09:59
Anahtar Kelimeler:
IzmirKarabağlar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.