banner388

Carlo Holse'den FLAŞ AÇIKLAMALAR 

Kırmızı beyazlı ekibin başarılı oyuncusu Carlo Holse, "Atatürk Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve bunu biliyorum. Takımındaki ortam gayet iyi; farklı ülkelerden gelen birçok arkadaşımız var. Herkesi sahada bir araya getirmek ve rekabet ortamı oluşturmamız lazım" dedi.

Carlo Holse'den FLAŞ AÇIKLAMALAR 

Kırmızı beyazlı ekibin başarılı oyuncusu Carlo Holse, "Atatürk Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve bunu biliyorum. Takımındaki ortam gayet iyi; farklı ülkelerden gelen birçok arkadaşımız var. Herkesi sahada bir araya getirmek ve rekabet ortamı oluşturmamız lazım" dedi.

01 Mart 2024 Cuma 10:27
Carlo Holse'den FLAŞ AÇIKLAMALAR 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un son dönemde parlayan ismi Carlo Holse, kulübün resmi Youtube kanalına verdiği röportajda çok önemli açıklamalarda bulundu. Atatürklü armanın anlamını bildiğini ifade eden kırmızı beyazlı ekibin yıldız ismi,  "Atatürk Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve bunu biliyorum. Takımındaki ortam gayet iyi; farklı ülkelerden gelen birçok arkadaşımız var. Herkesi sahada bir araya getirmek ve rekabet ortamı oluşturmamız lazım. Bu olunca da sahada farklı dillerde konuşmak gerekiyor. Doğru yolda olduğumuza inanıyorum. Bunu da son oynamış olduğumuz maçlarda görebilirsiniz. Herkes iyi oynamak ve kazanmak istiyor" dedi.  

TAKIMI LİGDE TUTMAK İÇİN SAVAŞIYORUZ

Takım arkadaşlarıyla hedeflerinin Samsunspor'u gelecek yılda da Süper Lig'de devam etmesini sağlamak olduğunu dile getiren Danimarkalı oyuncu Holse, "Her gün bunun için savaşıyoruz ve umarım başarabiliriz. Bunu da zaten sahada görüyorsunuz. Her seferinde yüzde yüz oyunumuzu veriyoruz" diye konuştu. .

BURADA OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM

Samsunspor'dan teklif gelince heyecanlandığını vurgulayan Holse, "Benim için yeni bir kültür olacaktı. Ben her zaman İskandinav kültürüne alışkındım, Danimarka ve Norveç'teydim. Bu biraz alışkın olduğumdan farklı bir durumdu ama evet mutluydum. Türkiye ligi kaliteli bir lig, oradaki attığım adım Norveç'e gitmekten daha önemliydi. Burada olduğum için mutluyum" dedi. Kırmızı beyazlı ekibin başarılı futbolcusu sözlerini şu şekilde tamamladı; 

MUHTEŞEM BİR TARAFTARA SAHİBİZ

"Gelmeden önce Samsunspor taraftarı ve tribünlerdeki atmosferi bilmiyordum. Tabii Türkiye'deki statların atmosferinden her zaman bahsedilirdi. Ben daha önce Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında oynadığı maçları izlemiştim ve tribün ortamı harikaydı. Ama bizim stadyumdaki atmosferi bilmiyordum. Benim adıma çok olumlu bir sürpriz oldu. Muhteşemler. Bizim taraflarımız da çok çok iyiler. Örneğin Beşiktaş'a karşı oynadığımız maç, daha önce hiç deneyimlemediğim bir iç saha tecrübesi oldu. Hayatımda ilk defa bu kadar dolu bir taraftar desteği önünde oynadım. Çok güzeldi ve taraftarın içeride oynadığımız maçlarda oluşturduğu atmosfer inanılmaz oluyor. Taraflarımızın desteği çok ciddi bir itici güç oluyor bize ve skor 0-0 iken veya gole ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda taraftarın neredeyse çılgınca coşkusu bizi olumlu etkiliyor, bizi moral olarak bir adım daha öne götürüyor".

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adamsın holse 2024-03-01 11:56:46

takımda en iyi ilk üçe girer, oyunu hırsı çalışkanlığı çok güzel.

Avatar
Cemalettin Özcan 2024-03-01 15:42:16

Samsunspor umuzun yıldızı gerçekleri söylemiş

Avatar
Kasım Öztürk 2024-03-03 18:08:31

Holde yede biz teşekkür ederiz