banner388

Canberk Dilaver’den Samsunhaber.COM’a özel açıklama

Samsunspor ile yolları ayrılan başarılı savunmacı, transferiyle ilgili olarak sitemize özel açıklamalarda bulundu. Canberk Dilaver, İkinci Lig’den hiçbir takımla transfer görüşmesi yapmadığını söyledi. 

Canberk Dilaver’den Samsunhaber.COM’a özel açıklama

Samsunspor ile yolları ayrılan başarılı savunmacı, transferiyle ilgili olarak sitemize özel açıklamalarda bulundu. Canberk Dilaver, İkinci Lig’den hiçbir takımla transfer görüşmesi yapmadığını söyledi. 

17 Ağustos 2019 Cumartesi 10:48
Canberk Dilaver’den Samsunhaber.COM’a özel açıklama

Samsunspor Haber – Samsunspor teknik heyetinin raporu doğrultusunda kadroda düşünülmediği için takımla yollarını ayırmak zorunda kalan Canberk Dilaver’den Samsunhaber.COM’a özel açıklama. Transferiyle ilgili bazı sosyal medya hesaplarında gerçek olmayan haberlerin yapıldığını ifade eden başarılı savunma oyuncusu, Spor Müdürümüz Özgür Kalanbak’a önemli açıklamalarda bulundu. 

BİRİNCİ LİG’İ TERCİH EDECEĞİM

İkinci Lig’de hiçbir takımla görüşmediğini ve kendisinin zaten bu ligde oynamama kararı aldığını dile getiren Canberk Dilaver, “Şu anda görüştüğüm iki takım var. Bunlardan bir tanesi Osmanlıspor bir tanesi ise Altınordu. Bu kulüplerin dışında bazı sosyal medya haber sitelerinde dolaşan tüm haberler gerçek dışıdır. Allah nasip ederse inşallah yeni sezonda Birinci Lig’de oynayacağım. Görüşmelerim devam ediyor. Bu vesile ile Samsunspor’a yeni sezonda başarılar diliyorum” diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 17.08.2019 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2019-08-17 11:16:55

Bir samsunlu olarak kendine yakışanı yaptı. Gel denildi geldi, git denildi sıkıntı çıkarmadan gidiyor. İnşAllah iyi bir transfer yaparak başarılı olur. Sarı çocuk seviliyorsun... Allah yolunu açık etsin.

Avatar
Metin 2019-08-17 12:36:26

Samsunda şansını çok kötü kullandı kendine yakışan futbolu malesef oynayamadı gitmesi doğru gittiği takımda başarılar dileriz.

Avatar
canan 2019-08-17 12:41:30

böylesine sol kanattan ileri bindirip takımı sürekli atağa kaldıran bir solbeki göndermek demek; yine ortaalanda kümelenen zayıf takımların istediği gibi oynayıp donkişotun yeldeğirmenlerine saldırmasını izleyip bu sene de verem olacağız demektir!!! zor şampiyon olur bu kafa!

Avatar
erol 2019-08-17 12:57:08

iyi topçu, iyi samsunlu ya uşak, yaranamaz....bize asi, kazık atan, aymaz, yaramaz yaranır ancak!

Avatar
samsunlu55 2019-08-17 13:03:14

yanlış yaptıgını düşünüyorum klubün bu konuda ama vardır bildikleri bende gecen gün bir kızla gezerken görmüştüm

Avatar
Veysel Sarı 2019-08-17 18:01:25

Samsunluda olsa Samsunsporluluk hırsı azmi takım arkdaşlarını ateşlemesi ruhunu göremedik geçen sezon oyuncularda takım ruhu hiç yoktu bu yüzden toplam maliyeti Aytaç Sulunun çok altında üç trilyon olan Keçiören çıktı biz çıkamadık.Bu sezonda benzer ihanetin olacağından çok korkuyoruz.Hazırlık maçı OFSPOR yetenekli dediğimiz oyuncularımızın vasat altı mücadelesi ile 1-1 bittiğini gördüm.Hala çok gerilerdeyiz. Sağlı sollu ordan rakibi boğan iştah arzu hırs takımda yoktu