banner388

Canberk Dilaver bomba gibi 

Samsunspor'un genç transferlerinden Canber Dilaver, Erzurum kampındaki çalışkan görüntüsüyle tüm dikkatleri üzerinde topluyor.

Canberk Dilaver bomba gibi 

Samsunspor'un genç transferlerinden Canber Dilaver, Erzurum kampındaki çalışkan görüntüsüyle tüm dikkatleri üzerinde topluyor.

24 Temmuz 2018 Salı 12:36
Canberk Dilaver bomba gibi 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un genç transferlerinden Canber Dilaver, Erzurum kampındaki çalışkan görüntüsüyle tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Yeni sezonun her yönüyle zorlu geçeceğini söyleyen kırmızı beyazlı ekibin başarılı kanat oyuncusu, "Zorlu lig maratonunu zirvede tamamlamak istiyoruz. Bunun da yolunun çok çalışmaktan geçtiğini biliyorum" diye konuştu. 

LİGİ ZİRVEDE BİTİRECEĞİZ

Çok iyi bir kadro kurulduğunu da sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin genç oyuncusu Canberk Dilaver, "Taraftarımızın büyük desteği bu sezon bizim en büyük avantajımız olacak. İnşallah sezona güzel başlayıp, alacağımız art arda başarılı sonuçlarla ligde istediğimiz yerlere gelmek istiyoruz. Bunun için ben ve arkadaşlarım elimizden geleni fazlasıyla yapacağız" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
smsn 2018-07-24 13:48:12

adamsın

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-07-24 19:32:54

2.ligde şimdiden favori gösterilmesi Samsundporumuz için iyi bir şey ama çok erken hava ya girmek bize zarar verebilir.
Daha henüz yeni kadromuzu sahada görmeden fikir yürütmek doğru olmaz.
İnşAllah söyledikleri gibi olur ve 1.lige kazasız bela sız tekrar cikariz.
Bizler Sn.İ.Uyanık'a guveniyoruz.

Avatar
Ido 2018-07-26 15:37:48

Hazirlik maclarinda sakatlanmayin yeter kurnaz olun ayaginiza tekme yemeyin kolay gelsin...