banner388

Buz'un gözü bu ikili de 

Yılport Samsunspor'da teknik direktör İrfan Buz'un Pazar günü oynanacak Kırklarelispor maçında kadroda geniş çaplı bir revizyona gideceği bekleniyor. 

Buz'un gözü bu ikili de 

Yılport Samsunspor'da teknik direktör İrfan Buz'un Pazar günü oynanacak Kırklarelispor maçında kadroda geniş çaplı bir revizyona gideceği bekleniyor. 

11 Ekim 2019 Cuma 14:15
Buz'un gözü bu ikili de 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da işler tersine dönüyor. Sezona iyi bir başlangıç yapan ancak son iki haftada sergilenen kötü futbol ve beraberinde gelen puan kayıpları camiayı büyük tedirginliğe sürükledi. Amed deplasmanının ardından teknik direktör İrfan Buz'un kötü gidişi durdurabilmek için kadroda geniş çapyı bir revizyona gideceği tahmin ediliyor. 

REVİZYON ŞART 

Çarşamba günü Diyarbakır deplasmanında Amed ile oynadıktan sonra ayaklarının tozuyla Kırklarelispor maçı hazırlıklarına başlayan kırmızı beyazlı ekipte tecrübeli teknik adam, özellikle orta alan ve hücum bölgesinde bazı değişiklikler yapmanın hazırlığı içinde. Onur Eriş ve Oğuz Gürbulak'ın hafta sonu oynanacak Kırklarelispor maçında sahaya 11 de çıkması bekleniyor. 


Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esat TÜĞMEN 2019-10-11 15:30:07

Atı alan üsküdarı geçmedi henüz ama gidişat böyle devam ederse , atı alan sadece üsküdarı geçmekle kalmayacak köprüyü de geçecek. Sonrada hoca kendi biletini alır, Gerçi onlara olan bişey yok olan yiyecek ekmek parası bulamayıp maç bileti alan cefakar taraftarlara oluyor. Başkanlarda üzülüyor haliyle....İnşAllah Çark SAMSUNSPOR lehine döner ALLAH tan dileğimiz budur.

Avatar
MCP 2019-10-12 19:01:14

Hocam, Onur'un monte edilmesi şart, kanatları enes > (ramazan) ve onurun devralmalı. Oğuz ne yazık ki bu takımın hala bel kemiği, onsuz kadro olmaz. İlla ilyas dinlenecekse yerine Samed Hakan.

Avatar
Canik 55 2019-10-11 16:00:40

Haber İnşAllah doğru çıkar çünkü bu iki isim de formayı hakedenler arasında. Oğuz Gürbulak orta sahada maestro görevini yerine getirebilecek isim. Onur Eriş'e gelince bu ligin oyuncusu geçen sene hazır geldi forma vermediler oynayanlar sayesinde bu sene yine bu ligdeyiz. İrfan hoca dikkat!!!

Avatar
Ufuk 2019-10-12 16:00:12

Bu hocayla bir yere gidemessiniz yollayın gitsin yoksa yarın çok geç olacak.....

Avatar
bafra 2019-10-12 17:02:19

sn hocam forvetleri iyi hazırla defansa da hareketli nuri yi al Ercan denesin Erkam Aytaç boş oyuncular

Avatar
Mustafa 2019-10-13 08:31:31

İrfan hocam sana güveniyoruz güvenmek istiyoruz