banner388

Büyük Samsunspor taraftarı sahne alıyor

Yılport Samsunsporlu taraftarlar, kırmızı beyazlı ekibin bu akşam yapacağı antrenmana adeta çıkarma yapacak. Büyük bir katılımın yaşanacağı tahmin edilen ziyarette Samsunsporlu taraftarlar, Başkan İsmail Uyanık, teknik ekip ve futbolculara destek olacak. 

Büyük Samsunspor taraftarı sahne alıyor

Yılport Samsunsporlu taraftarlar, kırmızı beyazlı ekibin bu akşam yapacağı antrenmana adeta çıkarma yapacak. Büyük bir katılımın yaşanacağı tahmin edilen ziyarette Samsunsporlu taraftarlar, Başkan İsmail Uyanık, teknik ekip ve futbolculara destek olacak. 

04 Şubat 2019 Pazartesi 10:04
Büyük Samsunspor taraftarı sahne alıyor

Yılport Samsunsporlu taraftarların sahne alma zamanı geldi. Son Sancaktepe Belediyespor mağlubiyeti sonrası sosyal medya üzerinden haberleşen kırmızı beyazlı taraftarlar, herkesi bu akşam Nuri Asan Tesisleri'ne davet ettiler. Hafta sonu oynanacak Eyüpspor maçıyla beraber bundan sonraki haftalarda takımlarına desteklerini daha artıracaklarını söyleyen taraftarlar, kamuoyuna mesaj verdiler. İşte o büyük Samsunspor taraftarlarının mesajı; 

HERKES NURİ ASAN'A

Büyük Samsunspor taraftarının sahne alma zamanı geldi. Çaresiz olduğumuzu hissettiğimiz anda çıkıp gelen ve sadece elini değil, gövdesini taşın altına koyan büyük Başkanımızın, şanlı Armamızın, şampiyonluğa inanmış kırmızı-beyaz yüreklerin bize ihtiyacı var. Pazartesi akşamı saat 17.00’daki idmanda Büyük Samsunspor taraftarını; Başkan’ımızla , İsmet Hocamızla, şanlı Armamızla şampiyonluk yürüyüşünü başlatmaya davet ediyoruz. Unutmayın; Her şampiyonluk yürüyüşü kenetlenerek başlar.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alaaddin Eyyüb 2019-02-04 11:06:49

Hiçbişi olmaz göz göre göre Sakarya ya verdik şampiyonluğu

Misafir Avatar
samsunsporlu 2019-02-04 13:35:29 @Alaaddin Eyyüb

verilen ya da biten bir şey yok kardeş karamsar olmayın bu takım bu lig de kalmaz çıkacak ya da çıkacakkkkk

Beğenmedim! (2)
Avatar
55 2019-02-04 14:10:03

hayirli olsun sakarya halkina...istikrarli gidiyorlar.hakettiler sampiyonlugu..gaziantep maci disinda hicbir mactan keyif almadim.bu seneden umudu kestim ben.takimin başina alex fergusonuda getirsen bisey olmaz...ligi bu şekilde bitiririz

Avatar
Mete 2019-02-04 13:40:45

Yahu neye yanarım bilirmisin.Sen onca transfer yap, hala saatlik bile olsa lider olama.Transferi kapalı olan ve lider olan Sakaryaspora helal olsun.Adamlar ne yapıp edip işi götürüyor.Son 18 maçtır falanda hiç yenilmiyorlar.kendimizi kandırmayalım.Sakaryaspor bu saatten sonra şampiyonluğu bırakmaz.Onlar sıradan bir klüp değil,Sakaryaspor.Hadi sarıyer olsa bir şekilde olurdu,ama Sakarya vermez.Onlarda büyük bir camia.Futbol bu elbet kalan maçlara bakacağız.

Avatar
Samsun55 2019-02-04 13:28:47

Zaman her zaman olduğu gibi birlik zamanı. En zor maçlarımız Kastamonu ve Keçiören deplasmanı. Daha çok mücadele ederek fikstür avantajını iyi değerlendirmeliyiz.Samsunspor seneye 1.ligde olacaktır Allahın izniyle.

Avatar
volkan can 2019-02-04 13:42:10

bence bi cacık olmaz samsun halkımız destek veriyo ama bu oyuncular sallamıyolar bile bunlar icin toplanma yuruyus yapmaya değmez oyuncular aldıkları paraya bakıyolar kalanı umurlarında bile degıl bence bu sogukta yurumeyın hasta olmayın bu kanı bozuk oyuncular haketmıyolaar hiçbişeyi

Avatar
selahiyeli 2019-02-04 14:07:26

Şampiyonluk noktasında ümidimi yitirmeye başladım. Bu kadar istikrarsız bir grafikten mucize olmadan şampiyonluk zor çıkar. Elbet takımın yanındayız ve inşAllah yanılırım.

Avatar
tufan yildiz 2019-02-04 15:07:36

Sampiyon olamazsaniz play oftan cikarsiniz umitsiz olmayin

Avatar
GERÇEKLER 2019-02-04 15:34:01

HANGİ RAKİBİNİ YENDİN Kİ ŞAMPİYON OLACAKSIN.