banner388

Büyük patron Yıldırım'dan İlyas Kubilay'a mesaj var 

İki uçak misafiri ile Samsun’a gelen ve maçı kazanmak istediklerini belirten Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım karşılaşmanın 2-2 bitmesinin ardından yayımladığı mesaj ile kaleci Nurullah ve oyuncu Kubilay’ın performanslarını değerlendirdi.

Büyük patron Yıldırım'dan İlyas Kubilay'a mesaj var 

İki uçak misafiri ile Samsun’a gelen ve maçı kazanmak istediklerini belirten Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım karşılaşmanın 2-2 bitmesinin ardından yayımladığı mesaj ile kaleci Nurullah ve oyuncu Kubilay’ın performanslarını değerlendirdi.

06 Ekim 2019 Pazar 12:23
Büyük patron Yıldırım'dan İlyas Kubilay'a mesaj var 

Samsunspor Haber  – Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı ve YılPort Samsunspor’un Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, 2-2 sona eren Manisa Futbol Kulübü maçının ardından sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile kaleci Nurullah Aslan'ı tebrik ederken İlyas Kubilay’ı ise eleştirdi. Manisa Futbol Kulübü karşılaşması için İstanbul'dan iki özel  uçak kaldıran Yıldırım, “Sevgili Nurullah, beni ve taraftarı bu akşam çok mutlu ettin. Bizi bu gece mağlubiyetten kurtardığın için seni tebrik ediyorum ve gözlerinden öpüyorum. Diğer yandan bu gece Kubilay bizi ve taraftarı üzdün. Bizi uçurmak için kendine bakmalısın. Bu gece döküldün! Ama Seni seviyoruz”  ifadelerini kullandı.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-10-06 13:12:24

Sayın Başkanım İrfan hoca Kubilaydan da formsuzdu bu maçta. Stoper'i kulübede oturtup Erkam Reşmen gibi bir bek oyuncusundan stoper yaratmaya çalıştı. Samet Asatekin ve Oğuz Gürbulak gibi orta sahada top tutup oyun kurabilecek oyuncuları kulübede oturtarak orta sahayı rakibe bıraktı. Hocanın analisti de dersine çalışmamış Atabeyin attığı gollere bakınca Manisa'nın o bölgedeki zafiyetini görüyorsun. İyi analiz yapılmamış.

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-10-06 15:35:19

CANİK 55 ABİME YÜREKTEN KATILIYORUM.

Avatar
Veysel Sarı 2019-10-06 14:36:20

Yüksel Yıldırım daha ne yapsın 1.Ligde bile böyle bir çok Takımda bu Kadro yok ama böyle ruhsuz sahada formasını terletmeyen Takım görmedim. Yüksel Yıldırama ve Taraftara Oyuncular oynamayarak çok büyük ihanet ettiler. Yazıklar olsun.

Avatar
Metin 2019-10-06 14:32:03

Vay be sanki bu seyirci ile Manisa kendi evinde oynar gibi biz Manisada oynuyorduk. Kaleci Nurullah hariç sanki tüm Oyuncular arasında böyle kötü oynayacağız söz birliği yapmışcasına Ruhsuz,silik, rakibe mahkum oynadılar.İrfan Buzun açıklamaları çok enterasandı sizin hiç biriniz Hoca dahil dersinize çalışmadınız.

Avatar
Ismail 2019-10-06 20:35:55

Anlaşıldı..Bu senede Play of maçları oynayacağız.manisa direk çıkar

Avatar
Metin 2019-10-06 17:57:51

Başkanım tek sorun Kubilaymı diğerleri ne yaptı hepsi Kaleci hariç Taraftar önünde hep birlikte rezil ve ruhsuz oynayarak Takıma ihanet ettiler. Manisa çok çok iyi bir Takım onlar direk çıkarlar görünen köy kılavuz istemez size Samsunlu Köşe yazarlarını okumanızı tavsiye ederim.

Avatar
Ali 2019-10-06 18:26:31

Sayın yıldırım sen asıl bu takımı kuran yönetime ve Menejer bozuntularına hesap sor bu transferleri kim yaptı bu takımın yanlış kurulduğunu sokaktaki çocuk bilir siz hala uyuyun bu takım çıkamayacak senin paraların boşuna kan emiciler aldıkları maaşlara bakacak hırsızların yarısı gitti yarısı külübde giden hırsızlar loca alıp senin paranla peşkeş cekiyor localardan reklamdan formadan çalan hırsızları takip et baskan aldığı maaşın peşinde Samsunspor sen umurunda değilsin yazıktır günahtır parana bu taraftara adamlar alemde sen uyumaya devam et param çok nasıl olsa

Misafir Avatar
Hakan Baronoğlu. 2019-10-07 09:27:41 @Ali

Ayıp be ayıp!!!!!!!!. İnsan Yüksel Yıldırım gibi en zor zamanda bırak elini vücudunu taşın altına sokan birine senin paran çok nasılsa diye yorum yapar mı?

Beğenmedim! (0)
Avatar
Samsunlu 2019-10-06 21:14:01

Ali beye sonuna kadar katılıyorum kan emiciler asalaklar klübden temizlenmeli bu Klub böyle idare edilmez baskan baskan değil yönetim yönetim değil Menejer bozuntuları yaptığı transferler belli sonuç ne bekliyorsunuz hüsran herkez yıldırımın parasından nemalanma peşinde