banner388

Bundan sonra yapılacakları sıraladı 

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Burada yapılması gereken bir iş var. Akıllı insanlar, tecrübeli insanlar, dava insanları, hedefe odaklanmış insanlar bu gibi durumda şunu yaparlar, tabi ki iyi bir analiz ve sonrasında bundan sonraki süreç için kendimizi öne çıkaracak, daha avantajlı bir duruma getirebilecek değerleri üretebilirler. Biz inşallah bunu yapacağız" dedi. 

Bundan sonra yapılacakları sıraladı 

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Burada yapılması gereken bir iş var. Akıllı insanlar, tecrübeli insanlar, dava insanları, hedefe odaklanmış insanlar bu gibi durumda şunu yaparlar, tabi ki iyi bir analiz ve sonrasında bundan sonraki süreç için kendimizi öne çıkaracak, daha avantajlı bir duruma getirebilecek değerleri üretebilirler. Biz inşallah bunu yapacağız" dedi. 

07 Mart 2021 Pazar 12:27
Bundan sonra yapılacakları sıraladı 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, yenilgiden dersler çıkararak Süper Lig hedefine ulaşacaklarına inandığını söyledi. Mağlup oldukları için üzgün olduğunu ifade eden Ertuğrul Sağlam, “Futbol hayatımız boyunca bu türlü maçları çok oynadık. Böyle mağlubiyetler aldık. Burada yapılması gereken bir iş var. Akıllı insanlar, tecrübeli insanlar, dava insanları, hedefe odaklanmış insanlar bu gibi durumda şunu yaparlar, tabi ki iyi bir analiz ve sonrasında bundan sonraki süreç için kendimizi öne çıkaracak, daha avantajlı bir duruma getirebilecek değerleri üretebilirler. Biz inşallah bunu yapacağız" dedi. 

DAHA ÇOK KENETLENECEĞİZ

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Sağlam, "Bu mağlubiyet bize belki 3 puan kaybettirdi ama 3 puandan çok daha fazlasını ve şampiyonluğu, Süper Ligi kazandıracak değerler de üretecektir. Bunun adına ben söz verebilirim. Yapmamız gereken iş bu. Bir an evvel bu mağlubiyetin olumsuz etkilerinden kurtulup daha fazla sorumluluk alıp, birbirimize daha fazla sarılacağız. Daha fazla kenetleneceğiz, birbirimizi daha fazla sahipleneceğiz. Daha fazla çalışacağız ve hepimizin hayali olan Süper Lige inşallah çıkacağız” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 07.03.2021 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
realist 2021-03-07 15:56:32

djedje harıcınde yabancıları neye gore aldınız merak edıyorum hepsı fıyasko cıktı hele dunkı mactaki ruhsuzlk ılk 5 dakkada belli oldu , bugun gıresunda yenıldı ama futbol oynayarak yenıldı . bır samsunsporlu olarak verılen paraların karsılıgının alınmadıgını dusunuyorum , demekki fazlada rahat olmak ıyı olmuyormus....

Avatar
özcan 2021-03-07 18:45:06

ADAM 1 0 YENIK DURUMA DUSUYOR GAZA GETIRCEK KIMSE YOK..YENIYORUZ SEVINME YOK..BU HAFTA DA ALTINORDU ÇAKAR ERTUGRUL LA NADIR SAMSUNSPOR STORE DA BERE ATKI SATARLAR

Avatar
Hatko 2021-03-07 12:56:18

Hocam yanındayız, böyle iş kazaları olur, herkesi yenmiş olsak maçların tadı kalmaz heyacan kalmaz, bu işin sonunda süper lige çıkalımda. Önümüz hafta farkı açarız .İki hafta sonra lideriz.

Avatar
baba samsun 2021-03-07 14:53:25

ertuğrul hocam takım çok kötü oynadı adamlar bizden en az iki kat daha mücadele ettiler ve hak ederek kazandılar samsunsporun böyle top odynama hakkı yok sahada ne yaptığı ne oynadığı belli olmayan bir takım vardı yazık böyle maçları önde basarak oynamalıyız istanbul maçının ilk yarısında olduğu gibi oyuncuların kafası nerdeydi bilmiyorum ama biran önce önlemleri al yoksa yazık olur samsunspora

Avatar
Gurbetçi Çetin 2021-03-07 15:52:00

Ertuğrul Hocam ikna edilmiş insanlarla yola çıkılmaz, yola inanmış insanlar ile çıkılır. Bizim sana inancımız tam.

Avatar
Necat zengin 2021-03-07 18:07:01

Şu 2maç oyun beni ümitsizliğe braktı bu futbollan işimiz zor gibi geliyor ne olur hoca şu takıma kora kor futbol oynat uymasınlar lakayıt oynamsınlar hırslo oynasınlar yoksa bu kadar emrk boşa gider

Avatar
ARİF YAVUZ 2021-03-07 18:42:17

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BÖYLE KAZALAR OLUR, ÖNEMLİ OLAN BÖYLE GÜNLERDE KENETLENMEK TAKIMA,TEKNİKDİREKTÖRE VE YÖNETİME SAHİP ÇIKALIM EFSANE GELİYOR, ŞAMPİYON GELİYOR BU TAKIM GİRESUNU YENİP LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURACAK VE LİG BİTENE KADAR ORADA OTURACAK İDDİA EDİYORUM ŞAMPİYON SAMSUNSPOR OLACAK.

Avatar
Tahsin Derinler 2021-03-07 18:46:35

Ben Samsunluyum 76 yaşındayim İzmirde yaşiyorum..Küçuk Samsun sporu da biliyorum,Büyük Samsun sporu da.Bu sevda mezara kadar.Son mağlubiyet iş kazası.Sevgili saygılı hemşerilerim lütfen panik yapmayalım.Ertuğrul hocanın yüreğini ERDEMİR de demire su verip ÇELİK ten yapıldı.Allahın yardımı hocanın ve fultbolcularımizın gayreti ile SAMSUN SPOR Şampiyon olacaktır.Allah yar ve yardımcımız olsun.SAYGILARIMLA.