banner388

BUGÜN GÜNLERDEN SAMSUNSPOR

Kırmızı beyazlılar, bugün Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanında çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Play off hedefi açısından mutlak kazanmak zorunda olan Samsunspor'da geri sayım başladı. 

BUGÜN GÜNLERDEN SAMSUNSPOR

Kırmızı beyazlılar, bugün Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanında çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Play off hedefi açısından mutlak kazanmak zorunda olan Samsunspor'da geri sayım başladı. 

19 Mart 2022 Cumartesi 11:16
BUGÜN GÜNLERDEN SAMSUNSPOR

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde heyecan bir haftanın ardından bugün yeniden start alıyor. Erzurum'da oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor - Samsunspor karşılaşması nefes kesecek. Play off iddiasını devam ettirebilmek için bugün rakibi Erzurumspor'u mutlak mağlup etmek zorunda olan kırmızı beyazlı ekipte nefesler tutuldu. Kazım Karabekir Stadyumu’ndaki zorlu mücadelede Burak Pakkan düdük çalarken, Serdar Diyadin ve Mehmet Ali Akkor yardımcı hakem olarak görev yapacak.

GERİ SAYIM BAŞLADI 

TRTspor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor - Samsunspor karşılaşması üst sıraları da yakından ilgilendiriyor. Kırmızı beyazlı ekipte bugünkü karşılaşmada kart cezası sona eren kaleci Nurullah Aslan yeniren formasına kavuşurken; sakatlıkları nedeniyle Cihan ve Alaaddin'in bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecekleri kesinleşti. Teknik direktör Fuat Çapa, bu dakikadan sonra son sözü sahada futbolcularının söyleyeceğini ifade etti. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 19.03.2022 19:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Furkan 2022-03-19 11:34:56

İşimiz zor ancak umutlu olmak zorundayız. Başarılar diyelim...

Avatar
55 2022-03-19 12:00:05

Çok gördük günlerden sansunsopor günlerini hepsi hüsranla bitti artık umrumda bile değil isterse yok olsun böyle bir takım.

Avatar
Ercan55 2022-03-19 12:26:01

Bu gün günlerden malubiyet desek daha doğru olmazmıydı artık alıştıkda. Ya güzel SAMSUN SPOR umuzu ne hale getirdiler nerde deneyimsiz teknik heyet nerde top oynamasını bilmeyen halı sahadaki kadroda bile kendisine şans bulamayan ne yaptığını bilmeyen futbolcu nerde beceriksiz futbolcuyla alakası olmayan sucut ekibi hepsi bizde.sayın başkanımız bunlara para veriyormu yoksa bunlar iş olsun adres belli olsunlar diyemi burdalar anlamıyorum arkadaşya. Adamlarda yüzde yokki bırakıp gitmiyorlar.şu anlı şanlı formayı armaya taraftarıda küstürdünüzya.sizde nasıl yüz varya.bu kadar başarısızlığa bu kadar malubiyete bu kadar beraberliğe rağmen hala burdasınızya.bi gidinde takım belki kendine gelir. Aldığınız para helalmi acaba bi düşünün.