banner388

Bu yolun sonu şampiyonluk

Kırmızı beyazlı ekibin yeni transferleri göz kamaştırıyor. Antrenmanlardaki hırslı çalışmalarıyla yeni sezon öncesi umut veren yeni kramponlar, "Bu yolun sonu şampiyonluk" açıklamasında bulundular. 

Bu yolun sonu şampiyonluk

Kırmızı beyazlı ekibin yeni transferleri göz kamaştırıyor. Antrenmanlardaki hırslı çalışmalarıyla yeni sezon öncesi umut veren yeni kramponlar, "Bu yolun sonu şampiyonluk" açıklamasında bulundular. 

05 Temmuz 2017 Çarşamba 13:45
Bu yolun sonu şampiyonluk

Samsunspor Haber - Samsunspor'un yeni transferlerinden taraftarlara mesaj var. Kırmızı beyazlı yönetimin büyük bir fedakarlık göstererek takıma kazandırdığı isimler Erkam Reşmen, Ufuk Budak, John Chibuike, Oğuz Gürbulak, Abdülkerim Bardakçı, Hasan Hatipoğlu ve Çağrı Ortakaya, Erzurum'daki performanslarıyla göz kamaştırıyorlar. Kırmızı beyazlı ekibin yeni transferleri, çıktıkları bu yolun sonunun şampiyonluk olduğunu iddia ettiler. 


 

KOLEJ HAVASI ESİYOR 


Uzun ve zorlu bir lig maratonunun kendilerini beklediğini ifade eden yeni transferler, taraftarlarının kendilerine göstereceği büyük destek sayesinde şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini söylediler. Takım arkardaşları adına konuşan Abdülkerim Bardakçı, "Takım içinde mükemmel bir hava yakaladık. Burada ortam gayet iyi. Teknik direktörümüz Alpay Özalan'ın önderliğinde yeni sezon Samsunspor adına mükemmel geçecek" dedi. 

SORUMLULUK ALACAĞIZ 


Samsun şehrinin ve taraftarının Süper Lig'i fazlasıyla hak ettiği görüşünde birleştiklerini de sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin başarılı oyuncusu Abdülkerim Bardakçı, "Camia olarak geçen sezon ki gibi birlik ve beraberliğimizden ödün vermeyip aramıza art niyetli düşünceleri desteklemezsek hedefe çok daha rahat ulaşacağımızı düşünüyoruz. Bizler futbolcular olarak her türlü sorumluluğu alıp, Samsunspor'u ligde hak ettiği yerlere getireceğiz" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet gonca 2017-07-05 22:22:39

Hepiniz aslan parcasi gibi masallah allahim yolumuzu bahtimizi acik eylesin şampiyonluk allahin izniyle cok istiyoruz gecen sene cok acilar cektik cok siterss yasadik hepinize basarilar biz hep yaninizdayiz

Avatar
mete karayel 2017-07-06 05:11:04

şampiyonluk bu şehre yakışır.