banner388

Bu yenilginin mazereti olmaz 

Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, "Bugün burada ortaya koyduğumuz futbol çok üzücü. Camiamızdan, buraya gelen taraftarımızdan, herkesten özür diliyoruz. Bugünkü sonuç, ortaya konulan tavır hiç hoş değildi. Bunun mazereti olmaz" dedi. 

Bu yenilginin mazereti olmaz 

Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, "Bugün burada ortaya koyduğumuz futbol çok üzücü. Camiamızdan, buraya gelen taraftarımızdan, herkesten özür diliyoruz. Bugünkü sonuç, ortaya konulan tavır hiç hoş değildi. Bunun mazereti olmaz" dedi. 

15 Nisan 2018 Pazar 18:19
Bu yenilginin mazereti olmaz 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, Eskişehirspor hezimeti sonrasında oldukça üzgündü. Bu zamana kadar sergiledikleri en kötü oyun ve mücadele olarak maçı değerlendiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Durmuş, "Bugün Samsunspor olarak hem çok üzgünüz hem de bu sonuç bizim için çok travmatik oldu. Hiç hak etmediğimiz, tavır ortaya koyamadığımız bir maç oldu. Bu bizi çok üzdü. Daha önceki maçlarımızda kazanamasak da iyi mücadelemiz vardı. Bugün bunu ortaya koyamadık. Eskişehir’i tebrik ediyoruz. Seyircisi ile bütünleştiler" dedi. 

TEK HAMLEMİZ KALDI 

Teknik direktör Durmuş, "Önemli bir galibiyet aldılar. Bizim de içeride son finalimiz var. Ya olacağız, ya olacağız. Bütün odak noktamız orası olacak. Ama bugün burada ortaya koyduğumuz futbol çok üzücü. Camiamızdan, buraya gelen taraftarımızdan, herkesten özür diliyoruz. Bugünkü sonuç, ortaya konulan tavır hiç hoş değildi. Bunun mazereti olmaz. Önümüzde bu maçtan daha değerli bir maç var. Bu maçı da telafi edebileceğimiz 10 puanlık bir maçı rakibimizle oynayacağız. O maça odaklanmak zorundayız" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TaraftarSS 2018-04-15 23:08:21

Tek sorumlu sensin madem bu işe soyundun beceriksizliğini de kabul edeceksin. Emin ol taraftar senden daha iyi taktik verirdi.

Misafir Avatar
Ahmet gonca 2018-04-16 01:21:52 @TaraftarSS

Besim hoca sana çok akıl veren var arkanda kimmi soyleyim sen en büyük hatayı zaten bildiğini yapmadın hakkı ve diğer arkadaşlar şöyle yap böyle deyorlar demi sen bildiğini yapsaydın bu duruma dusmezdin artık bildiğini yap yoksa bu hafta ortalık

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Ahmet gonca 2018-04-16 01:13:57 @TaraftarSS

Furkan Ahmet Ercan Burhan gokay Samet Kenan samaras angan Muhammet oguz böyle cikacaktin ilk yarıyı elinde çabuk adamlarla rakibin hızını kesecektin ikinci yarı kontra atakla gol ariycan ya galibiyet yada beraber kalırsın hoca

Beğenmedim! (0)
Avatar
smsn 2018-04-16 08:38:11

bu hala açıklamamı yapıyor kovun şunu ya alahaşkına...elazig maçini sana hüseyin kalpar verdi bilerek geldin geleli ne iç sahada ne dış sahada bir maç kazandığın yok... ne kadar utanmaz birisin ya sülük gibi yapışıyosun... git alt ligleri bal ligleri çalıştır yapışstın samsunspora..

Avatar
Erhan 2018-04-16 10:11:01

Evet haklısın mazereti olamaz defolup gitmen lazım adamsan.

Avatar
Ali Balbal 2018-04-15 19:21:18

bos sozlere karnimiz tok sizin sucunuz yok bu ruhsuz insanlarin takima katanda Samsun spora 2 . lgde basarilar dilerim.

Misafir Avatar
Ahmet gonca 2018-04-15 20:28:01 @Ali Balbal

Adamlar her yerden sizi çözmüş sen hala nerdesin Ahmedi sağ bek alsan o an sameti sur ortasaya anganla başlıyacaktin enesi yerine alcaktin sen ne yaptın

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Ahmet gonca 2018-04-15 20:24:40 @Ali Balbal

Hoca güldürme bizi ne olursun sen 15 dakikanın Elazığ maçı var gerisi sıfır deki ben bu işi başarısını ama olmuyor niye çünkü bu kadar fazla tecrübemizle yok dedi inanayım adam sağ bek tarafına bildirmeleri yapıyor hala bı hamle yok

Beğenmedim! (1)
Avatar
Cuneyt 2018-04-16 02:07:04

Arkadaslar fanatik eskisehirsporlu olarak bugun cok uzuldumu belirtmek isterim insAllah rabbim yardimciniz olur dusmezsiniz denizli duser ama inanki bugun gordum oyunda kahroldum sen nasil takimi 10 kisi birakirsin tekme atarak ve lakayit oyunla olmaz bizimkilerde ayni dusmenin ve finalde kaybetmenin acisini biz biliriz gUzel haberlerinizi bekliyoruz birde lutfen hocaniz lisansi yirtcakti duserse en buyuk taraftar gerisi yalan okadar insan geldi eskisehire ailelerine nasil kaybettik demenin acisini antalya finalinden iyi bilirim basarilar.