banner388

Bu hikayenin sonu mutlu bitecek SÜPER LİG'E SON 6 HAFTA

Kırmızı beyazlı ekip, şampiyonluk yolunda Tuzlaspor engelini kayıpsız geçti. Samsunspor'un, Süper Lig hedefine ulaşabilmesi için geriye sadece 6 maçı kaldı. 

Bu hikayenin sonu mutlu bitecek SÜPER LİG'E SON 6 HAFTA

Kırmızı beyazlı ekip, şampiyonluk yolunda Tuzlaspor engelini kayıpsız geçti. Samsunspor'un, Süper Lig hedefine ulaşabilmesi için geriye sadece 6 maçı kaldı. 

03 Nisan 2021 Cumartesi 17:31
Bu hikayenin sonu mutlu bitecek  SÜPER LİG'E SON 6 HAFTA

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde Yılport Samsunspor, zorlu Tuzlaspor engelini kayıpsız geçti. Süper Lig yolunda önemli bir rakibi mağlup ederek çok kritik bir 3 puanı hanesine yazdıran kırmızı beyazlı ekipte, şimdi gözler haftaya Samsun'da oynanacak Balıkesirspor karşılaşmasına çevrildi. Süper Lig hedefini gerçekleştirmek için kenetlenen Samsunspor'da futbolcular kazanılan her maç sonrası Süper Lig'e olan inançlarının günden güne arttığı söylediler. 

SAĞLAM TEBRİK ETTİ 

Kırmızı beyazlı ekipte haftalar sonra gelen Tuzlaspor galibiyeti takım içinde pozitif bir hava yaratırken; teknik direktör Ertuğrul Sağlam, oyuncularını Tuzlaspor maçındaki özverili mücadelelerinden dolayı tebrik ettiğini söyledi. Sağlam, Tuzlaspor galibiyetinin önem kazanabilmesi için Balıkesirspor maçını da kazanmaları gerektiğini ifade etti. Kırmızı beyazlı ekibin son 6 haftada ise rakipleri şu şekilde; Balıkesirspor, Menemenspor(D), Bursaspor, Boluspor(D), Ankaraspor ve Adanaspor (D)

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemo55 2021-04-03 22:41:15

Kalan 6 maçı da alacak futbolcu gurubumuz vardır bundan endişemiz yoktur.Yeterki her maça konsantre olalım.

Avatar
Ogün Odaci55 2021-04-04 14:30:31

Tebrikler cocuklar.Öylede böylede cikacagiz insAllah.Size her zaman inandik.Acemice kaybettihimiz puanlar olmasaydi keyftik simdi.Ama bölede her hafta heyacan.Buda Ayri bi güzel.Futbol bunun icin güzel.

Avatar
muzaffer kurt 2021-04-04 15:55:18

TÜM TAKIMI TEBRİK EDİYORUM...

Avatar
55 2021-04-03 22:03:27

Kupayı Adana kaldıracak hiç merak etmeyin biz kaçırdı o fırsatı o kaybettiğimiz üç maçla

Avatar
Asç55 2021-04-04 15:55:08

Giresunspor kalan maçlarından Keçiören,ADS ve Altınordu maçlarında takılacağını düşünüyorum. biz tüm maçlarımızı kazanırsak Şampiyonuz. zor maçımız yok ama mücadele etmeden gol atmadan olmaz.İkincilik için en iddialı takım Altay ve ADS ama Altay bir tık önde gibi