banner388

Bolu'ya sürpriz kadro 

Samsunspor teknik direktörü Yücel Uyar,  "Süre almayan oyuncularımız var. Onlara şans vereceğiz. Altyapıdan 3-4 oyuncu oynatmak istiyorum ortam müsait olursa ama şu an hiç rahat bir maça çıkamadık" dedi. 

Bolu'ya sürpriz kadro 

Samsunspor teknik direktörü Yücel Uyar,  "Süre almayan oyuncularımız var. Onlara şans vereceğiz. Altyapıdan 3-4 oyuncu oynatmak istiyorum ortam müsait olursa ama şu an hiç rahat bir maça çıkamadık" dedi. 

06 Mayıs 2022 Cuma 14:34
Bolu'ya sürpriz kadro 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Yücel Uyar, Pazar günü oynanacak kritik Boluspor karşılaşmasında bugüne kadar az süre almamış oyuncularına şans vermeyi planladıklarını söyledi. Uyar, “Geldik 3 maç oynadık. Hiç rahat maç oynadığımızı düşünmüyorum. Şimdi yine Beypiliç Boluspor karşılaşması gibi önemli bir maç daha var. Bolu'nun pozisyonu gerçekten çok kritik. Belki bizimle kalsa küme düşme tehlikesini daha derin yaşayacak. Ama bizim için biraz da olsa, Play-Off için ışık göründü. Biz o ışığa doğru yürümek istiyoruz. Onun için, elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

HİÇ RAHAT MAÇ OYNAYAMADIK 

Maçlarda süre almayan oyunculara şans vermek istediğini ifade eden Yücel Uyar, “Sözleşmesi biten önümüzdeki yıl bizim planlarımızda olmayan ya da bizimle devam etmek istemeyen oyuncularla olabilir. Şu anda isim vermem doğru değil. Beypiliç Boluspor maçı bizim için önemli. Tabi rakibin nasıl puan alacağı da önemli. Ondan sonra daha çok önümüzdeki sezon bizimle devam edecek oyuncularla kadroyu görüp planlama yapmayı uygun görüyorum, prensip olarak. Süre almayan oyuncularımız var. Onlara şans vereceğiz. Altyapıdan 3-4 oyuncu oynatmak istiyorum ortam müsait olursa ama şu an hiç rahat bir maça çıkamadık. Sonuçlar bir yere getirdi bizi. Oynanan oyundan da memnunum aslında. Benim taleplerime cevap veriyorlar. Bu maçı da iştahlı oynarsak, zannediyorum, iyi sonuçla döneriz. Ama dediğim gibi tüm maçlar bıçak sırtı” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Saglam 2022-05-06 23:20:24

Altyapıdan kaleci alın hocam...

Avatar
Irfan 2022-05-07 21:44:46

Hocam ankaragucu maçında Polati çıkarıp yasini alman büyük hata.yasin top oynamadı. Polat geleceği parlak bence 50 yıldır futbolun içindeyim.sizin gibi hocalar olduğu müddetçe polat gibi topcular oynatilmaz adamın top suruşunden belli topçu olacagi

Avatar
Özkan ziya 2022-05-08 12:47:54

Desene macı sattık