banner388

Bir darbe de TFF'den: Puan silme cezası geliyor

TFF Kulüp Lisans Kurulu'nun verdiği ek sürede Samsunspor'un Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı’ndaki tüm kriterleri yerine getirmesi gerekiyor. Aksi durumda ise kırmızı beyazlı ekip puan silme cezası ile karşı karşıya kalacak. 

Bir darbe de TFF'den: Puan silme cezası geliyor

TFF Kulüp Lisans Kurulu'nun verdiği ek sürede Samsunspor'un Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı’ndaki tüm kriterleri yerine getirmesi gerekiyor. Aksi durumda ise kırmızı beyazlı ekip puan silme cezası ile karşı karşıya kalacak. 

22 Mayıs 2018 Salı 15:22
Bir darbe de TFF'den: Puan silme cezası geliyor

Samsunspor Haber – Ulusal Kulüp Lisansı almak için Türkiye Futbol Federasyonu'na müracaatta bulunan Samsunspor'un evraklarda tespit edilen eksikler nedeniyle bu talebi TFF Kulüp Lisans Kurulu'nca onay verilmedi. Eksiklerin giderilmesi için kırmızı beyazlı ekibe ek süre verilirken; Samsunspor, kurulun verdiği ek sürede Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı’ndaki tüm kriterleri yerine getirmesi gerekiyor. Aksi durumda ise kırmızı beyazlı ekip puan silme cezası ile karşı karşıya kalacağı açıklandı. 

İŞTE O AÇIKLAMA

TFF’den konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi; Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı’nda aranan Sportif, Altyapı, Personel-İdari, Hukuki ve Mali kriterleri yönünden inceledi ve 2018-2019 sezonu için UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazanan kulüpleri belirledi. Yapılan incelemeler sonucunda 20 Kulübün UEFA Lisansına başvurduğu görülüp, bunlardan Spor Toto Süper Lig’den Atiker Konyaspor, Beşiktaş A.Ş., Fenerbahçe A.Ş., Galatasaray A.Ş., Göztepe A.Ş., Kasımpaşa A.Ş., Kayserispor, Evkur Yeni Malatyaspor, Medipol Başakşehir FK, Teleset Mobilya Akhisarspor ile Spor Toto 1.Lig’den Çaykur Rizespor A.Ş. ve İstanbulspor A.Ş. UEFA Lisansı almaya hak kazandı.

KİMLER LİSANS ALDI 


 
Ulusal Kulüp Lisans başvurusunda bulunan 52 kulübün dosyaları üzerinde yapılan inceleme sonucunda; Spor Toto 1 . Lig’den Gazişehir Gaziantep FK, TFF 2. Lig’den SBS İnşaat Kırklarelispor, Menemen Belediye Spor, Ottocool Karagümrük, Sancaktepe Belediye Spor ve Tuzlaspor A.Ş. kulüpleri Ulusal Lisans almaya hak kazandı. Buna göre; 12 Kulüp UEFA Lisansı, 6 Kulüp ise Ulusal Lisans almaya hak kazandı. TFF Kulüp Lisans Kurulu TFF 2.Lig’den TFF 3.Lig’e düşen 6 kulübe, Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı’nın 26/3. maddesine göre herhangi bir yaptırımın uygulanmamasına karar vermiştir. Kurul, kalan 48 kulübe ise kriter eksiklerini tamamlamaları için ilgili maddelere göre 30 ve/veya 60 gün ek süre tanıdı.

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 22.05.2018 18:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sedat 2018-05-23 08:56:02

samsunsporun kurtuluşu altyapı amatörde oynayan yetenekli oyuncular altyapıya çekilmeli.Beş para etmez yabancılar yüzünden ne haldeyiz.Bakın Altınorduya şıkır şıkır oynuyo.Samsunspor taraftarı gibi taraftarı olsun süperliğe cıkar avrupaya gider.kurtuluş altyapıda

Avatar
ali 2018-05-22 15:30:53

ne silerseniz silin samsunspor diye birşey kalmadı umrumda bile değil ,

Misafir Avatar
mehmet 2018-05-22 16:58:35 @ali

bunu yazarken bile içinin acıdığı belli be ali kardeşim....

Beğenmedim! (1)
Avatar
Riza 2018-05-22 23:45:13

Bizde sizi sileceğiz birdahaki ayin 24 ünde. Bu şehirin onbeş sene spor bakani vardi.

Avatar
Bayram 2018-05-23 10:09:04

Samsun sporu bitirdiler inşAllah bizde onları bitiririz

Avatar
Şeref 2018-05-24 07:36:28

Hatayı başka yerde aramak yerine yönetimde ve futbolcularda aramak daha mantıklı sen bir antebi yenemiyoran diyecek ne olabir bizim alt yapıya önem vermemiz lazım eğer t c s i lar çıkartmak istiyorsak