banner388

Bir başkanın feryadı

Kulüp Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, "Samsunspor ekonomik olarak çok kötü bir durumda. Bunu bir kardeşiniz, dostunuz olarak söylüyorum. Yalvarıyorum, şu emekler heba olmasın. Daha henüz bir vergi borcunu bile ödeyemeyen bir takımın şu anda çok zor günlerini yaşıyoruz. Buradan yalvarıyorum birisi çıksın gelsin, Allah rızası için bu takıma el ayak olsun" dedi.

Bir başkanın feryadı

Kulüp Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, "Samsunspor ekonomik olarak çok kötü bir durumda. Bunu bir kardeşiniz, dostunuz olarak söylüyorum. Yalvarıyorum, şu emekler heba olmasın. Daha henüz bir vergi borcunu bile ödeyemeyen bir takımın şu anda çok zor günlerini yaşıyoruz. Buradan yalvarıyorum birisi çıksın gelsin, Allah rızası için bu takıma el ayak olsun" dedi.

03 Mart 2018 Cumartesi 22:42
Bir başkanın feryadı

Samsunspor Haber - Samsunspor Kulüp Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, Çaykur Rizespor karşılaşması sonrasında Samsunhaber.com'a çok özel açıklamalarda bulundu. Karışık duygular içinde olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Karayılmaz bakın neler söyledi; "Bugün statda olan herkes takımının üst düzey mücadelesine şahitlik etti. Bundan bir hafta önce bütün değerlerini yitirmiş olduğunu düşündüğümüz takımın ayağa kalkışını gördü bugün Samsun.

ÇOK DEĞERLİ BİR PUAN ALDIK

Lig liderinden çok değerli bir puan aldık. Kadrosunda ligin piyasa değerinin çok üstünde bonservis bedeline sahip bir oyuncu topluluğuna karşı kora kor bir oyun sergiledik. Ben bu sezon ilk defa Samsun'da bu sene böyle isteki ve hırslı bir mücadele gösteren; Samaras'ın 70 metre defansa gelerek yardım ettiği, Ayite'nin orta saha da top kazanmak için adeta savaştığı o güzelliği gördüm. Bu gelecek haftalar için umut verici bir durum.

YÖNETİM OLARAK ENDİŞELENİYORUZ

Bizi endişelendiren tek şey var; her defasında söylüyorum bakın, Samsunspor ekonomik olarak çok kötü bir durumda. Bunu bir kardeşiniz, dostunuz olarak söylüyorum. Yalvarıyorum; şu emekler heba olmasın daha henüz bir vergi borcunu bile ödeyemeyen bir takımın şu anda çok zor günlerini yaşıyoruz. Bu borçlar bir ay sonra daha da katlanarak artacak. Buradan yalvarıyorum; birisi çıksın gelsin, Allah rızası için bu takıma el ayak olsun.

GEÇMİŞ ARAŞTIRILIYOR KİMSE MERAK ETMESİN

Bizler çalışıyoruz ama bir yere kadar. Şu güzellik, bu büyü bozulmasın. Hali vakti yerinde olan insanlar gelsin, yönetim kurulacaksa yönetim kursunlar, destek olalım. Zaten kulübün geçmişi araştırılıyor. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Düzgün 7 tane arkadaşımızla aslanlar gibi mücadele ediyoruz. Geceli - gündüzlü çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ama takıma ekonomik olarak bir şeyler katma noktasında son derece sıkışık durumdayız. Bu konuda büyüklerimizden destek bekliyoruz".

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 03.03.2018 22:54
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin karagüzel 2018-03-03 23:57:29

Daha gecen onca yardım toplandı komple Samsun halkı evini arabasını varini yoğunu size bagislasa çıkıp demezsiniz tamam, yardıma devam dersiniz,Samsun halkı sizin karnımızı doyurmaya mecbur değil, yönetim nemalanma peşinde, evvela yönetim elini cebine atsın.

Avatar
hasan mete 2018-03-04 10:04:20

Samsunun mevcut borçları çok yüksek bu yönetimde durumu gördü bu borçlar böyle küçük yardımlarla ödenemez diğer bir çok illlerde Büyükşehir Belediyeleri takımlarına oluk oluk paralar aktarıyor Samsun Büyük şehir çok küçük yetersiz meblağlarda göstermelik yardımlar yapıyor.Zaten bu takım zor kurtulur. En iyisi kulubu kapatalım amatörden başalayalım

Avatar
Ali Murat 2018-03-04 08:52:54

Adnan ölmez, Fuat koktas gibilerine sor git de.

Misafir Avatar
Fuat 2018-03-04 17:50:31 @Ali Murat

Fuat köktaş tam bir kene , siyasetçi değil

Beğenmedim! (0)
Avatar
hasan mete 2018-03-04 10:10:13

Düşecek 3. takım Denizli-Adanademir-Eskişehir-Samsun bunlardan biri olacak kadro yapısı ve mevcut mali sorunlarla en yakın aday biz gözüküyoruz zaten golde atamıyoruz bu yüzden işimiz çok ama çok zor Rizeyi yenmeli idik Elazığıda yenemez isek ibre bizden yana bu şehir Erkut Tutunun yabancı oyuncu tercihleri ile bu durumlara düştü bizdeki yabancılarda futbol ahlakı ve yeteneği yok çok yazık takıma ihanet ediyorlar

Avatar
Tunalı 2018-03-04 09:11:55

Sevgili kayyum, şu öncekiler ne almış ne vermiş bi hesapları çıkarsanız artık ! Cami önüne gidin!düşün samsunun sırtından!

Avatar
VEDAT ÖZ 2018-03-04 10:15:41

SAMSUN İKTİDAR MİLLET VEKİLLERİ, TÜM ODALAR BORSALAR,DERNEKLER-FEDARASYONLAR,İŞ ADAMLARI, BAŞTA TÜM BELEDİYE BAŞKANLARI OLMAK ÜZERE SAMSUNSPORA ACİL GELİR GETİREN PROJELER SAĞLAMALARI GEREKİYOR BU YAPILMAZ İSE TAŞIMA SU İLE BU İŞLER OLMAZ

Misafir Avatar
orhanbey 2018-03-04 15:49:32 @VEDAT ÖZ

işsiz gençlere değilde bu bir içi boş topun peşinde koşan 15 adama gelir sağlaması gerekiyor değilmi?

Beğenmedim! (1)
Avatar
Deli dumrul 2018-03-04 07:56:23

Boyle baskanlik bende yaparim. Ekmek elden su golden. Daha bi ton yardim yapildi

Avatar
Erhan kül 2018-03-04 11:33:43

Samsun küme düşerse angan denen yarmayı ben yaracağım.diğer yabancı futbolcu bozuntularını da siz yarın geçin