banner388

Beraberlik  isyan ettirdi 

Kırmızı beyazlı ekibin, Giresunspor deplasmanından golsüz beraberlikle dönmesi taraftarı isyan ettirdi. Sosyal medyada taraftarlar, takımını eleştiri yağmuruna tuttu. 

Beraberlik  isyan ettirdi 

Kırmızı beyazlı ekibin, Giresunspor deplasmanından golsüz beraberlikle dönmesi taraftarı isyan ettirdi. Sosyal medyada taraftarlar, takımını eleştiri yağmuruna tuttu. 

22 Kasım 2020 Pazar 15:15
Beraberlik  isyan ettirdi 

Yılport Samsunspor, Giresunspor deplasmanında üst üste 3'ncü; toplamda ise 5'nci berabirliğini aldı. Giresunspor karşısında sergilenen kötü futbol ise camiayı gelecek haftalar adına tedirgin etmeye başladı. Kırmızı beyazlı ekibin son üç maçta; Adana Demirspor (1-1), Altınordu(1-1) ve son olarak Giresunspor (0-0) beraberliği göze çarpıyor. Kırmızı beyazlı ekibin bundan sonraki haftalarda alacağı sonuçlar ise büyük merak konusu olmaya başladı. 

3 HAFTADIR KAZANAMIYORLAR 

Ligde gecen 10 haftalık periyotta bir türlü istenen güzel futbol ve başarılı sonuçları alamayan kırmızı beyazlı ekip haftaya sahasında Tuzlaspor ile çok kritik bir maça çıkacak. Bu maçta sergilenecek futbol ve alınacak sonuç kırmızıbeyazlı ekibin şampiyonluk yolundaki iddiasını da bir kez daha gözden geçirmesine neden olacak. Samsunsporlu taraftarlar, bir an önce takımlarının hem skor hem de oyun olarak istenen düzeye gelmesini istiyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsunGiresunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Taraftar 2020-11-22 15:22:07

Milletin yabancı transferleri çalışıyor bizimkiler yatıyor kim yaptıysa bu transferleri kovun klübden Yüksel bey bu transferleri yapanların ya büyük menfaati var yada bu işi bilmiyor yada gözleri görmüyor yazıktır günahtır valla

Avatar
GURBETCI 2020-11-23 13:58:17

2.LIG KADROSUYLA ILK 5 BASARIDIR KIMSE HAYAL KURMASIN
ERTUGRUL HOCA DA FORMSUZ SADECE YABANCILARDA SUC YOK BIRDE TAKTIK OLARAK INCELEYIN 3 MACTA 3 PUAN ALINMIS TEK KALE OYNAYANA 3 PUAN VERILMIYOR GOLU ATANA VERILIYOR

Avatar
Adil Saka 2020-11-22 15:32:10

Futbol yok,yetenek,beceri,istek,hırs yok.Bunlar olmayınca Samsunspor Süper Lige cıkamaz.Diğer 1.Lig Takımlarının hepsi Samsunspordan daha çok Gol pozizyonuna giriyor.Hocanın oynattığı sistemmi ise yaramıyor.Hoca bu durumu sorgulayıp çözüm uretmeli.Başarısızlık Hocaya yazıyor.

Avatar
Necat zengin 2020-11-22 19:22:35

Bu beraberlikler işe yaramaz takımda dan dun oynayan futbolcu çok var alınan yabancılar da bi işe yaramaz yazık paralara katkıları sıfır.rakiplerdeki yabancıları görüyorm ne iyi adamlar almşlar oyun sistemleri güzel bizde sıkıntı komple takım.

Avatar
Atila başaran 2020-11-22 20:50:51

Ben bu oynanan futbola yazıklar olsun diyorum tomone boli dediniz fos çıktı başka takımların yaptığı transferler takır takır futbol oynuyor bizimkiler hakikaten köfte balık yemeye göbek yapmaya gelmişler taraftar olarak utanıyorum bu gidişattan pes dogrusu pes

Avatar
Metin55 2020-11-22 21:00:51

Ertuğrul Sağlam Milli ara öncesi söz vermisti.Taraftarımıza keyif veren bir Futbol izlettirecegiz o Futbolu Giresunda izleyerek rezaleti gördük.Hakem Giresunun Penaltısını vermeyerek kıyak yaptı.Hoca ve Oyuncular Kaliteli Markaymış.Bence Utanç Markası

Avatar
Asç55 2020-11-23 10:20:44

Takıma hücum oyuncusu gerekliyken biz hala defansif oyuncularla önprotkol yapıyoruz.baskana bu fikri kim veriyor acaba

Avatar
Samet 2020-11-23 12:05:49

Karalar bağlamaya ve takımı yerden yere vurmaya gerek yok bu takım süper lige çıkacak futbolcu kardeşlerimiz işin bilincinde sadece destek olalım suan ligin 10. Haftası oynanacak 24 hafta daha var bu lig de herkez birbirinden puan alabiliyor inanıyoruz ki bu sene superlige yükselecegiz.