banner388

Bayram Bektaş takımın temposundan memnum

Samsunspor teknik direktörü Bayram Bektaş, yeni sezon öncesi Gaziantep FK ile oynanan son hazırlık maçında takımının temposundan gayet memnun olduğunu söyledi

Bayram Bektaş takımın temposundan memnum

Samsunspor teknik direktörü Bayram Bektaş, yeni sezon öncesi Gaziantep FK ile oynanan son hazırlık maçında takımının temposundan gayet memnun olduğunu söyledi

20 Temmuz 2022 Çarşamba 11:10
Bayram Bektaş takımın temposundan memnum

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Bayram Bektaş, yeni sezon öncesi oynanan iki hazırlık maçında takımının temposundan gayet memnun olduğunu söyledi. Son oynadıkları Gaziantep FK karşılaşması hakkında değerlendirmelerde bulunan kırmızı beyazlı ekibin teknik patronu, "Bu yoğun tempoda hem maç eksikliğimizi gidermek, hem de kuvvet kondisyon açısından belirli bir seviyeye çıkmak için iyi bir maç oldu bizim için. Çok eksiğimiz vardı ama bunlar sakatlık eksikliği değil, bazı oyuncuların aramıza geç katılmasından kaynaklanan eksikler. Ama oynanan oyundan memnunum. Hazır bir takıma karşı oynadık. Biz de ikinci maçımız olmasına rağmen seviyemizin çok daha iyi olduğunu gördüm. Bu beni mutlu etti” dedi.

DAHA İYİ OLACAĞIZ

Takviyelerin eksik ve ihtiyaç olan bölgelere yapıldığını vurgulayan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Bektaş, “Savunma hattımız tamamlandı. Hücum hattımızda eksiklik vardı. Şimdi bir forvet daha alınacak. Sağ bek mevkiinde sadece Ali alternatifimiz var. Dolayısı ile bir sağ bek alınacak. Boldrin takıma dahil oldu. Antrenman eksikliği var. Kadro olarak tamamlandığımızda çok daha güzel bir oyun ve istediğimiz futbol sahaya yansıyacak. Hedef Samsunspor’da her zaman şampiyonluktur. Şehrin de camianın da tek hedefi bu. O yüzden sezon sonunda ipi göğüsleyebilmek için ona göre takım kuruyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aslan aslan 2022-07-20 11:21:02

SAYIN HOCAM FORVET ALIN. SÜPER LİĞ KALİTESİNDE FORVET ALIN YOKSA BU LİĞDE İŞİMİZ ZOR. DENİZİ GEÇİP DEREDE BOĞULMAYALIM. BAŞKANIM İYİ VE KALİTELİ FORVET ŞART. DEM BABA YI GETİRİN.

Avatar
arda 2022-07-21 16:44:03

kaliteli forvet ve sağ açık lazım acil alın..