banner388

Başkan Yüksel Yıldırım, İsmail Kartal görüşmesinde sonuç bugün belli oluyor... SAMSUNSPOR'A  GELECEK Mİ ? 

Bayram Bektaş'tan boşalan teknik direktörlük görevine İsmail Kartal'ın geleceği konuşuluyor. Başkan Yüksel Yıldırım, dün tecrübeli teknik adamla özel bir görüşme gerçekleştirdi. 

Başkan Yüksel Yıldırım, İsmail Kartal görüşmesinde sonuç bugün belli oluyor... SAMSUNSPOR'A  GELECEK Mİ ? 

Bayram Bektaş'tan boşalan teknik direktörlük görevine İsmail Kartal'ın geleceği konuşuluyor. Başkan Yüksel Yıldırım, dün tecrübeli teknik adamla özel bir görüşme gerçekleştirdi. 

13 Eylül 2022 Salı 09:46
Başkan Yüksel Yıldırım, İsmail Kartal görüşmesinde sonuç bugün belli oluyor...  SAMSUNSPOR'A  GELECEK Mİ ? 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, teknik direktörlük konusunda İsmail Kartal ile dün özel bir görüşme gerçekleştirdi. Kırmızı beyazlı ekibin, takımı emanet etmek istediği tecrübeli teknik adam, Başkan Yüksel Yıldırım'a 'Başkanım Süper Lig'de takım çalıştırmak istiyorum' dedi. Buna rağmen Samsunspor'un teklifini değerlendireceğini ifade eden teknik direktör İsmail Kartal'ın nihai kararını bugün vereceği öğrenildi. 

F.BAHÇE'DE KALİTESİNİ İSPATLADI 

Hocalık kariyerinde Karabükspor, Sivasspor, Mardinspor, Altay, Malatyaspor, Orduspor, Konya Şekerspor, Eskişehirspor, Gaziantepspor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Konyaspor ve Erzurumspor olan İsmail Kartal, Fenerbahçe'de görev aldığı dönemlerle sükse yarattı. İsmail Hoca, Fenerbahçe'deki ilk döneminde 46 maça çıkıp 2.17 puan ortalaması yakalarken, geçtiğimiz sezon ikinci Fenerbahçe döneminde yine farkını ortaya koydu. Kartal, her ne kadar 1.95'lik bir puan ortalamasına sahip olsa da, ligde havlu atmış olan Kanarya'yı şampiyonluk yarışına yaklaştırıp ligi 2. bitirmesiyle taraftararın gönlünde taht kurdu.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail 2022-09-13 10:06:52

fikrim uygun olmaz neden uygun olmaz çünkü fenerbahçe hazır kurulmuş bir takımdı adam hazır oyun kurulmuş oyunu oynattı bizim ise sistem yok takım heyacan yok ruh gibi sistem değiştirecek heyacan verecek sıfırdan takım kuracak hocaya yani samet aybaba gibi hocaya ihtiyacımız var ismail hoca çok zaman alır buda bizim lige havlu atmamız demektir şahsi görüşüm

Avatar
Turhan Kigilcim 2022-09-13 15:38:17

Sorun hocada veya futbolcuda değil..
4 senede 80 adam alıp birtane adamdan verim almayıp üstüne, üstlük gidenlere bakınca tüh şu adamdan yararlanamadık iyi adammış dediğimiz bir tane futbolcu olamazmi!!
Şimdi burdaki tek sorun bu hocaları ve futbolcuları kim seçiyor da işi bilmeyen yanlızca parayla işi çözeceğini zanneden başkana ve bize yutturuyorlar kim,kim bu kişiler..

Avatar
Cemalettin Özcan 2022-09-13 20:49:24

Yorumcu İsmail e aynen katılıyorum.Fenerbahce neden örnek gösteriliyor ki?
Samsun spor ve 1.lig Kartsl gibilere uygun olmayabilir.
Seyircivve Vasin Tek yürek olalım kim gelirse gelsin.

Avatar
Ahmet 2022-09-13 10:35:20

gelse ne olacak ? 2 hafta sonra locadan adama bağırıp hoca oyuncu çıkart , klübede bebe 2 transferden 500 bin euro yediği konuşulan görevi belli olmayadan adam karışacak ...İsmail Kartal gibi ertuğrul hariç diğer hocalarda doğru hocaydı..sorun hocada değil sorun parayı verip düdüğü çalanda.

Avatar
Cemalettin Özcan 2022-09-13 11:44:03

Başkanımıza güveniyoruz bizler yeterki birlik olalım ve tek yürek olalım.
Kartal gelmek istemezse de başka Kartal lar bulunur.

Avatar
Murat 2022-09-13 19:39:49

Ya Samet Aybaba ya da Hikmet Karaman olmalı heyecan hırs katmalı

Avatar
İlyas 2022-09-13 17:48:51

Samet Aybaba gelsin derim
Başarıĺı kalitesi belli.

Avatar
Gurbet55 2022-09-13 18:26:12

Adam 61 yaşında 61 doğumlu. Daha ne :)