banner388

Başkan Yüksel Yıldırım'dan transfer yasağına dair bomba gibi açıklamalar... HOCALARIN KURBANI OLDUK

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Tek taraflı fesihlerin FIFA da farklı bir karşılığı varmış nedir bu; siz oyuncularla tek taraflı fesih yaparsanız FIFA da size transfer yasağı getirebiliyormuş. Biz bunu son anda öğrendik başımıza gelince" dedi.

Başkan Yüksel Yıldırım'dan transfer yasağına dair bomba gibi açıklamalar... HOCALARIN KURBANI OLDUK

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Tek taraflı fesihlerin FIFA da farklı bir karşılığı varmış nedir bu; siz oyuncularla tek taraflı fesih yaparsanız FIFA da size transfer yasağı getirebiliyormuş. Biz bunu son anda öğrendik başımıza gelince" dedi.

02 Ocak 2024 Salı 10:25
Başkan Yüksel Yıldırım'dan transfer yasağına dair bomba gibi açıklamalar... HOCALARIN KURBANI OLDUK

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, TRTspor'a transfer yasağıyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldırım konuyla alakalı olarak şunları söyledi; Bizim geçen sene Süper Lige çıkmak için alt ligde inanılmaz mücadele verdik. Her gelen hoca belli bir yabancı oyuncu isteyip sonra da hoca değişikliğinde elindeki yabancı oyuncuyu beğenmeyip gönderdip yerine yabancı oyuncu aldırtırıyordu. Samsun'da da maalesef gelen ister Türk olsun ister yabancı hiç kimse takımdan ayrılmak istemiyordu. Çünkü herkesin maaşları tıkır tıkır ödeniyor. Şehir güzel atmosfer güzel camia güzel. Böyle oluncu bazı oyuncularla tek taraflı fesih yapmak zorunda kaldık. Çünkü gitmediler ve hocalarda istemedi. Biz de açıkcası hocaların kurbanı olduk. Hocaları tatmin etmek için kol kestik 

FIFA DA BUNUN FARKLI BİR KARŞILIĞI OLUYORMUŞ

Ama bu tabi bizim için maddi bir külfet gibi gözüküyordu biz şampiyon olmak için bunlara ses çıkarmadık. Ama sonradan gördük ki bunların bir de FIFA da farklı bir karşılığı varmış nedir bu; siz oyuncularla tek taraflı fesih yaparsanız FIFA da size transfer yasağı getirebiliyormuş. Biz bunu son anda öğrendik başımıza gelince. En son işte geçen sene Boldrin ve Novikovas disiplinsiz davranışları vardı. Hüseyin Hocamız da yeni gelmişti Bu iki oyuncuyu kadro dışı bıraktılar. 10 gün sonra biz affettik FIFA dan ceza yeriz ama bunlar disiplinsizliğe devam etti. Hoca tekrar kadro dışı bıraktı. Biz tekrar affettik Sonra menajerleriyle oturduk Boldrinle anlaştık ama Novikovasla anlaşma sağlanamadı. 

BU KEZ BİZİM YANIMIZ DA OLUR DİYE DÜŞÜNDÜK 

Tek taraflı fesihi oyuncu kendisi yaptı ve FIFA ya gitti. Biz de dedik ki şimdiye kadar hep kulüpler yaptı şimdi oyuncu ise yaptı Heralda bu sefer FIFA kulüp tarafında yani biz den yana olur diye düşündük. Ama FIFA dan öyle bir karar geldi ki şok olduk. Bize karar öncesi istihbarat geldi ama biz inanmadık transfer yasağına sonrasında işin ciddi olduğunu öğrendik. Novikovas ile masaya oturduk ve sonunda ortak bir yol bulup oyuncunun parasını ödedik. Daha evraklar FIFA ya ulaşmadan ceza geldi. Biz bu duruma itiraz ettik Ama sonuçta transfer yasağı iki dönem kesildi. Konyaspor maçının oynandığı gün bize CAS ta kaybettiğimize dair belge geldi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HÜSEYİN KAZANCIOĞLU 2024-01-02 13:59:16

eveleyip gevelemenin gereği yok. İş bilmezliğimizden bu duruma geldik deyin yeter.

Avatar
Samsunlu 2024-01-02 15:34:17

Birakin masal anlatmayi, Yahu siz oyunculara imzalatdiginiz kantratlarin sartlarini bilmiyormusunuz. Sartlarini gerekdigi gibi yerine getirmezseniz olacagi bu. Bir cuval inciri bok etdik diyeceginiz yerde, gunah kecisi ariyorsunuz. Hos geldin TFF 1 lige Samsunspor , bununlada kalmaz yeni sezon basinda hala transfer yasagimiz oldugu icin TFF 1 ligde bile kalmamiz zor. Vesselam

Avatar
aslan aslan 2024-01-02 17:15:32

samsunspor menejerlerin kurbanı oldu.

Avatar
gökhan 2024-01-03 10:04:25

Bu kulübün hatası. Manejerlere ya da başkasına fatura kesmenin bir alemi yok. Doğrular yapılınca "biz yaptık,biz başardık." oluyor. ma yanlışlar yapılınca da "manejer kurbanı " olduk vs . . . Olmasaydın kardeşim. Sorup soruştursaydın.Öğrenseydin. Bu hata Samsunsporun küme düşmesine neden oluyor. Ve takım hepimizin önünde TFF 1. lige doğru ilerliyor.

Avatar
Salih aydemir 2024-01-02 19:08:50

Al tajuyu bak takım nasıl düzeliyor geri zekalımmenejerlerle olmaz

Avatar
Samsunsporlu 2024-01-03 20:37:10

İlk önce başkanımızın hakkını teslim etmek lâzım; Samsunspor'umuz bittiğinde, elini taşın altına koydu, ama transfer hatalarında ve transfer yasağında sorumluluk kendisine aittir.
Ne gerek vardı; yok efendim ilk beşe, ilk ona gireceğiz diye önüne geleni satın almakta. İskelet takım kalmalıydı. Daha sakin hareket etmeliydi. Bireysel olarak belki iyi bir sürü oyuncu aldık, ama takım olamadık. Sorun da takım olamamayımız. Transferde geç kaldık, kimsenin almadıklarını biz aldık. Korkarım, bu gidişle, bu bizim "süper starlarımız" küme düşünce takımdan ayrılmalarıyla seneye 1. Ligde de tutunamayacağız.

Avatar
Suat 2024-01-04 14:01:54

Nisan ayında bu takım şampiyon oldu değerli başkan fedakarlığınin hesabı sorulamaz saygimiz sonsuz neden çıktık neden düşmeye oynuyoruz önce sormak lazım Avrupa kupasi hedefi olan bir baskanken neden küme düşmemek için can cekisiyoruz bu taraftar bu insanlar neden üzgün Argin neden keyifsiz lütfen daha fazla konuşmayalım ligde takimkar arasında sevilen bir Samsunspor olarak kalalım isterse hep liglerden cekilsekte o samsunspordur adı yeter kaldirimda oturur yine destekleriz kenetlenip takımı ligde tutun hepsi bu

Avatar
Suat 2024-01-04 23:51:37

Üzülüyoruz derken sizin adinizada uzuluyoruz bu takım.kayyuma kaldığında dahi güzel futbol oynardı 7/8 yaşlarında çocuklar dahi takımdaki futbolcuların superligde yapamayacgini kendi aralrinda konuşurken yetişkin futbol hocalarının aklı neredeydi kalemiz boş sağ sol yol geçen hani olmuş celil neden kalmadı bu takımda veya cihan akdiklarinizdan artisi vardı bu çocukların Hüseyin hoca sağ olsun mütevazı ve ince şekilde bizi harcadı Soner gonul sadece uzun taç kullandigi icinmi oynatiyoruz netcam kndi ekseninde dönerken dahi ağır ta
Ait boş sadece holse isabetli biz düşmeyelim yinede ama dusersekte bu topculara nasıl tahamul ederiz bilmiyorum