banner388

Başkan Yılmaz ve Genç kampanyaya destek olacaklar mı?

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Canik Belediyesi’nin dışındaki tüm belediyeler sözünde durarak Samsunspor’a destekte bulundular. Şimdi gözler Başkan Yılmaz ve Genç’e çevrildi.

Başkan Yılmaz ve Genç kampanyaya destek olacaklar mı?

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Canik Belediyesi’nin dışındaki tüm belediyeler sözünde durarak Samsunspor’a destekte bulundular. Şimdi gözler Başkan Yılmaz ve Genç’e çevrildi.

18 Ocak 2018 Perşembe 13:02
Başkan Yılmaz ve Genç kampanyaya destek olacaklar mı?

Samsun haber - Samsun Valisi Osman Kaymak’ın, geçtiğimiz günlerde belediye başkanları ile düzenlendiği toplantıda başkanlardan destek sözü alınmıştı. O toplantıda tüm belediyelerin kendilerine düşen rakamı en genç Cuma gününe kadar Valiliğe teslim etmesi gerekiyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Canik Belediyesi’nin dışındaki tüm belediyeler sözünde durarak kendilerine düşen miktarı Vali Osman Kaymak’ın öncülüğünde başlatılan kampanyaya bağışladı. 

BÜYÜKŞEHİR VE CANİK’TEN KAMPANYAYA DESTEK GELMEDİ

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin de bu bağlamda Samsunspor’a 1 milyon TL destek vereceği ifade edildi. Canik Belediyesi ise bu toplantıya katılmayarak büyük tepki çekse de Samsunspor’a destek için başlatılan kampanya da Başkan Osman Genç’in yer alıp almayacağı ise büyük bir merak konusu. Kırmızı beyazlı taraftarlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz ve Canik Belediye Başkanı Genç’ten yarına kadar kendilerine düşen destek miktarını Vali Osman Kaymak’a teslim edilmesini istiyor.


Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 19.01.2018 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2018-01-18 20:38:23

Sanki babalarının paralarını mı verecekler herkesin geçmişi belli ,zenginlik bürokrasinin başkanlara verdiği yetkileri kullanmaktan geçer.

Avatar
KAAN TÜRK 2018-01-18 14:20:01

Hiç olmazsa B.şehir zor süreçten çıkarmaya destek oldu. Canikten destek gelmedi zannedersem.

Avatar
Vatandaş 2018-01-18 15:44:49

Osman başkan samsunspor anıtı dikiyordu. Yardim çağrısına sessiz kalmaz herhalde belki süpriz yaparak birmilyonda benden diyebilir.yusuf bakandan aşağı kalmaz.

Avatar
misafir 2018-01-19 09:10:12

KİMAR AMCA GİBİ KAĞIT TOPLANMAYACAKLAR YA CEBİNDENDE VERMEYECEK BELDİYENİN KASASI ELİNDE VATANDAŞIN PARASINDAN VERECEKLER

Avatar
FAHRETTİN 2018-01-19 09:43:10

Büyülşehir Samsunspor^'a yardım etmeyecekte kim edecek başkanlıktan gitsin o zaman samsuna böyle başkan lazım değilş

Avatar
Yasin 2018-01-19 17:39:39

Eğer kim ki Yusuf Ziya Yilmaz'a oy verirse yaziklar olsun ulan Balıkesir belediyesi sene başında 6 milyon verdi Yusuf Ziya 1 milyonu bile vermiyor yaziklar olsun ya valla bittik artik

Avatar
Ramazanozcelik 2018-01-19 18:54:43

Yazık büyük şehir belediye başkanı ve canik başkanına siz her halde başka şehri yönetiyorsunuz anlam veremiyorum büyük şehir belediye başkanına kaç yıldır SAMSUN seni başkan ve baba yapmış sen bu büyük samsun spor camiasına sesiz kaldın yazık çok yazık

Avatar
erhan... 2018-01-19 21:08:58

Kimse yardım yapmak zorunda değil.Kimseyi hiçbir kurumu zorundaymış gibi mecbur edemezsıniz.Samsunsporu çok düşünen evini , arabasını satsın batık kulube yardım yapsın.Lafa gelince ölümüne tataftarsınız ama iş paraya geldimi başkanlara saldırın.Boş konuşan gevşekler...