banner388

Başkan Yıldırım İlk transferi açıkladı 

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Adanaspor maçı çıkışında taraftarların büyük sevgisiyle karşılaştı. Aracından inerek taraftarlarla sohbet eden Yıldırım, ikinci devrenin ilk transferi olarak Tomane'yi açıkladı. 

Başkan Yıldırım İlk transferi açıkladı 

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Adanaspor maçı çıkışında taraftarların büyük sevgisiyle karşılaştı. Aracından inerek taraftarlarla sohbet eden Yıldırım, ikinci devrenin ilk transferi olarak Tomane'yi açıkladı. 

26 Aralık 2022 Pazartesi 12:32
Başkan Yıldırım İlk transferi açıkladı 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Adanaspor maçı çıkışında taraftarlarla bir araya geldi. Kırmızı beyazlı futbolseverlerin büyük sevgisiyle karşı karşıya kalan Başkan Yıldırım, ısrarlı sevgi gösterilerine karşılık vermek için aracından aşağıya indi. Bu esnada büyük bir alkış koptu ve Başkan Yıldırım, herkesin merak ettiği transfer konusuna açıklık getirdi. Taraftarların ısrarcı transferleri sorması üzerine konuşan Başkan Yıldırım,  Tomane'nin ligin ikinci devresinde yeniden takımda olacağı müjdesini verdi. 

GİDECEKLER DE BELLİ 

Takımın transfere ihtiyacının olduğunu kendilerinin de gördüğünü söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Herkesin bildiği üzere Boldrin ile yollarımızı ayırdık. Sırada Novikovas var. Sakatlığının uzun sürmesinden dolayı tecrübeli sol bek oyuncumuz Mücahit ile de büyük olasılıkla yollarımızı ayıracağız. Orta saha iyi bir 8, gerekirse 10 numara belki 6 numara bakıyoruz. Devre arasında herkes problemli oyuncusunu göndermeye çalışıyor. İyi oyuncuyu kimse salmıyor, yurt dışından gelenler uymuyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
güzel 2022-12-26 14:20:57

işte bu güzel haber, hak eden formayı alır geçen seneki oyunu ortada, adamı boşuna beklettik

Avatar
Cemalettin Özcan 2022-12-26 17:42:25

Tomanenin yeniden dönmesi çok güzel bir geber,Tomaneyi eleştirenlerin futboldan anladığını düşünmüyorum.
Başkana güvenimiz tamdır.

Avatar
Ali 2022-12-26 16:01:17

Tomane ye biz yanliş yaptık, umarım yararlı olur.baskana fazla sarkmayın. Gecmişi hatırlayın

Avatar
Dede 2022-12-26 12:53:58

Yani bizim süper ligde işimiz yok demek istiyor gönderilen birini geri almak intihara telebbüstğr hiç olumlu örneği yoktur. Bu Ahmet sagat onlardan iyi adam devamlı oynasa çok gol atar. Takımın orta sahası ve defansı hantal. Bunu Yıldırım göremez teknik direktör neden görmüyor. Pasif bir oyun adanaspor bence daha iyi oynadı bşr Maca tek gözle değil iki gözle baksınlar. Futbol oynamış biri olarak oyundan memnun olanlar hakeme çamur atıyor sen at golünü hakem birini iptal eder yani sen gümbür gümbür oyna samsunda böyle oyun varmı yok tesadüfü gol ayitılıyor sistem yok.

Avatar
A.Topçuoğlu 2022-12-26 18:49:14

Tomane'nin ikinci yarı oynamasına çok sevindim.Ona haksızlık edildi.İnşAllah bunu ispat eder ve bu haksızlığı ispat eder.

Avatar
Cem Demir 2022-12-26 19:36:44

Gerçekten son 4 maç çok kötü futbol oynadık. Yüksel Başkanım sana çok şey borçluyuz ancak unutma seninde bize bir sözün var. Artık yabancı transferi yaparken 5 kez düşünüp öyle yapalım. Boşa giden paralar ve zaman arşa çıktı. İnşAllah Şampiyon olacağız.

Avatar
Soner 2022-12-26 17:26:22

Başkan bu ligden şansa çıkmak istiyor olursa olmazsa yapacak bir şey yok tataftara sözün var sayın başkanım göreve davet ediyorum sol bek sağ bek orta saha ve sağ açıkta ivediklikle usta ayaklara ihtiyaç var bu futbolla rezil oluyoruz Trabzon ve adana maclarinda malesef yoklari oynadık artık adam gibi transfer zamanıdır.

Avatar
Ertuğrul 2022-12-26 20:33:49

Ahmet Sagat geçen yılın gol kralı. Daha uzun süre oynamalı, son 20 dakika nedir anlamak mümkün değil. Bundan daha iyi golcü aramak boşuna. Oyunu geriden kuracak adam ve topu ileriye taşıyacak, aynı zamanda şut çekebilecek, gol atabilecek orta saha oyuncuları yani 3 başarılı transfer yeterli olur. Fofana umarım tam olarak iyileşmiştir. Onu seyretmek büyük keyif veriyor.....

Misafir Avatar
samsunsporlu 2023-01-02 14:48:40 @Ertuğrul

ertuğrul sen futbol oyununu blliyormusun hoca seni oyuna ne zaman dahil ederse girersin AHMET altın gibi oyuncu altının kıymetini sarraf bilir herkes anlamaz

Beğenmedim! (0)