banner388

Başkan Yıldırım, yıldız oyuncuya takım menajeri olarak görev vermeyi planlıyor... Demba Ba  Samsunspor'da

TFF 1. Lig'de şampiyonluğa ulaşarak Süper Lig'e dönen Samsunspor'un başkanı Yüksel Yıldırım'ın Fransız ekibini satın almaya hazırlandığı ve Demba Ba'ya da o kulüpte bir görev vereceği belirtildi.

Başkan Yıldırım, yıldız oyuncuya takım menajeri olarak görev vermeyi planlıyor... Demba Ba  Samsunspor'da

TFF 1. Lig'de şampiyonluğa ulaşarak Süper Lig'e dönen Samsunspor'un başkanı Yüksel Yıldırım'ın Fransız ekibini satın almaya hazırlandığı ve Demba Ba'ya da o kulüpte bir görev vereceği belirtildi.

02 Haziran 2023 Cuma 12:48
Başkan Yıldırım, yıldız oyuncuya takım menajeri olarak görev vermeyi planlıyor...  Demba Ba  Samsunspor'da

Samsunspor Haber - TFF 1. Lig'de sezonu şampiyonlukla tamamlayan Samsunspor, Süper Lig'e dönüyor. Bu başarının mimarlarından başkan Yüksel Yıldırım, şimdi de Fransa'da bir kulübe yatırım yapmaya hazırlanıyor.Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, şahsi olarak Avrupa futbolunda bir yatırım sağlamadan önce Samsunspor ile olan hedeflerini dile getirmişti.

TÜRKİYE'Yİ YAKIN TANIYOR

Daha önce Türkiye'de Başakşehir, Beşiktaş ve Göztepe formaları giyen Demba Ba ile Fransa'da bir kulüp satın almak için çalıştıklarını belirten Yüksel Yıldırım, bu anlamda Valenciennes'in öne çıktığını ifade etmişti.Yaptığı açıklamada Yıldırım, "Demba Ba ile birlikte Fransa’da bir takım satın almak istiyoruz. Valenciennes olabilirdi, çok para olduğu için vazgeçtik. Artık bir ekiple görüşüyoruz. Teklifi kabul ettiler. Avukatlar ayrıntıları inceliyor. Tahminen 1 ay içinde Fransa’da bir kulüp satın alabiliriz" demişti.

FRANSIZLAR AÇIKLADI

L'Equipe, bu sezon Fransa Ligue 2'ye çıkmayı başaran Dunkerque'ün el değiştirmeye hazırlandığını belirtti. Takımın Türk yatırımcılar tarafından satın alınacağı aktarıldı. Hatta kulübün mevcut hissedarları Douglas Broucke ve Eddy Dobbelaere'nin bahsedilen Türk yatırımcılar ile bir ön anlaşma imzaladıkları ifade edildi.
Dunkerque için anlaşma sağlanan Türk yatırımcılar da belli oldu. L'Equipe, Türkiye'de Samsunspor'un başkanının Dunkerque'ün yeni sahibi olacağını açıkladı. Yüksel Yıldırım'ın da belirttiği şekilde görüşülen ekibin Dunkerque olduğu ortaya çıktı. Yüksel Yıldırım ve ekibinin Dunkerque'ü satın almak adına anlaşmayı tamamladıkları aktarılıyor. Fransa'da kulüp satın alma projesinin ayaklarından Demba Ba'nın da görevi belli oldu. L'Equipe'e göre Demba Ba, kulüpte takım menajeri tarzında bir görev alacak.

Kaynak: Fanatik Gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aslan aslan 2023-06-05 11:09:10

VALİLİK BELEDİYELER ZENGİNLER İŞ ADAMLARI SİYASİLER BİR ARAYA GELSİN KOMBİNELERİ ALIP TARAFTAR GURUPLARINA DAĞITSINLAR. ÖĞRENCİ 18 YAŞ ALTI ÇOÇUKLAR VE BAYANLARA KALE ARKALARI BEDAVA OLSUN.